Silindi
Merhabalar elimde trplayers.com uzantılı bir domain mevcut. Site içeriğinde uo server cs server pvpgn server yani dota ve starcraft tüm oyuncunların her oyunda farklı farklı istatistiklerinin tutulduğu ve türk oyuncularımızın dünyaya tanıtımın yapıldığı, clanların kurulup maçlar ve turnuvalar düzenlendiği bir platform yapmak istiyorum.Başlangıç olarak ultima online düşünmüştüm fakat eskisi gibi sphere oynayan pek kalmamış run uo ya dönmüş herşey sanırım.Aslına bakarsanız çok uzağım ultima online ' a çok eskiden oynuordm belki 10 yıl oldu yorumlarınızı görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.Hep hayalimde türkiye haritasında oyun oynamak vardı eğer yorumlarınız olumlu yönde olursa 5-6 ay gibi zaman harcayarak türkiye haritasını 3 kişi yapmayı planlıyoruz.
Boşa emek harcarsın başka aktiviteler yap derim.
Master
59.2997
Tüm oyunlar için olacaksa işini de iyi yapacaksan neden olmasın. Sadece uo'ya bel bağlama ama. Her oyuna eşit davranıp detaylı bilgilere yer verirsen kendini de iyi tanıtırsan olur.
Bu konuda bir fikrim var ancak iyice bir analiz yaptığım zaman, fikir ve alan adı yeterli kalmıyor. Artık günümüzde sitelere üye çekebilmek eskisi kadar kolay değil, bir sürü rakip var. Fikrini ortaya sunsan bile eğer başında vasat kalırsan bir başkası fikrinden esinlenerek senden daha iyi iş ortaya çıkartıyor ve sen çuvallamış olarak kalıyorsun.

Slothere arkadaşımın söylediği doğru, işini iyi yapıp reklamını iyi yaptıktan sonra sıkıntı yok ama bu tip şeyler için alt yapıdan ziyade siste tasarımından tut scriptsel olarak işlevlerine kadar her konuda iyi olman gerekiyor. Haricinde harcanan zaman ve emek boşa gider.
böyle birşey yok gibi galiba türkiyede yada ben görmedim daha yaparsan ilgi çekici olur bence
Site iyide o kadar işe vakit ayırmak çok zor olabilir.Ultimada malum diğer oyunlar gibi başında durmayınca olmuyor heleki bilgin yoksa hiç bulaşma abi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.