Merhabalar...

Bu günlerde artan sunucu saldırıları ve insanların emeğini çalarak kendi sunucularına çekmeyi planlayan değersiz insan demeyi hak etmeyen varlıklar.. Yaptıklarınızla egolarınızı tatmin ediyorsunuz, yoksa çevrenizde kendini ispatlayamadınızda kendinizi biraz yükseltmeye mi çalışıyorsunuz anlam veremedim.

Saldırı için kullandıkları DDOS ve BOTNET sitesinin adresi var. Kendilerinin yapmış olduğuna dair msn kayıtları mevcut. En kısa zamanda benimle iletişime geçmezlerse forumdan bütün belgeleri yayınlayacağım. Aynı durumda kalanlar benimle iletişime geçebilirler. Bunlara gerekli bilgiyi verebilirim.

İnsanların emekleriyle bu kadar ucuza oynanamaz...
Botnete gerek yok ki, azıcık network bilen adam kapatır zaten sunucuyu ?
:D İşini bilmiyorsan server açmıcaksın demekki. Saldırıda bir emektir diye düşündüm birden. O bahsettiğin programların neredeyse 0 fonksiyonu var fakat onlardanda etkiniyorsa genel bağlantı. O host firması ttnet 8mbit üzerine host kurmuş derim :)
Çok zeki ve profesyonel insanlarsınız. Network konusunda bildiğin bilgiyi merak ediyorum. Açıklığa kavuştur beni. Madem bu kadar bilgilisin bilgin ile ez beni.
Icmp protocolu üzerinde belli transfer protocolleri olur.
Örneğin FIN bağlantıyı kapatmak için gönderilen yanılmıyorsam 4 layerli bir protocoldu.

Geçtiğimiz sene bu protocollerde yüzlerce vulnerebilities açıklandı ancak exploit edilmediğin için script kiddiler kullanamıyor.
Tabi işi bilen adam bunları exploit edip pekala sunucunun internet bağlantısını kitleyebilir.
Hidden_Eye : Çok zeki ve profesyonel insanlarsınız. Network konusunda bildiğin bilgiyi merak ediyorum. Açıklığa kavuştur beni. Madem bu kadar bilgilisin bilgin ile ez beni.

Şuanda duymuşssundur sanırım internet üzerinde Tübitak Siber Kamp var, 1500 üniversite lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katıldığı ve sadece 50 tane network mulakat sınavına tabi tutulmuş kişileri aldı. O 50 kişiden birisiyim bende. Seni ezmeye gerek yok, zaten o moda bağlamışssın kolay gelsin. Böyle bir topic açmak zaten başlı başına komedi zaten. İşini cidden bilen kişi sana saldırıyorsa onu bulman hayli zor. Proxy diye bir icat var malesef :)
Hmm. Başarılar Tübitak'ta sana. Belli olduğu üzere kendini bu kadar överek ön plana atıyorsan. Seninde parmağın şüphesine düştüm. Neyse 50 kişiden birisin sen nasılsa her konuda bilmişlik taslayarak yaptığın işlere bakınca çok profesyonel adam görüyorum karşımda. Aaa pardon adam mı dedim ?
@^Avatar^

Off o siber kamp sınavını arkadaş bana attı, bütün soruların cevaplarını internetten arayarak full çekti cocuk ki bu 17 yaşında elf binary'si bile bilmeyen birisi.
Hidden_Eye : Hmm. Başarılar Tübitak'ta sana. Belli olduğu üzere kendini bu kadar överek ön plana atıyorsan. Seninde parmağın şüphesine düştüm. Neyse 50 kişiden birisin sen nasılsa her konuda bilmişlik taslayarak yaptığın işlere bakınca çok profesyonel adam görüyorum karşımda. Aaa pardon adam mı dedim ?

Polemiğe gerek yok, yaptığım şeyleri kanıtlamak için yazmam. Sadece Ez beni ! şeklinde tabir ettiğin için bunu söyledim. Herkesin yaptığı kendine

@XyRoN
Neyse arkadaşlar, soruların cevabını en kısa sürede cevaplayanlar kampta yer alıyor. Sınav başlama süresi 10:00 bitiş 18:00. Benim bitirme sürem 10:21 İnterenetten aradım hepsini :)

Amaç zaten zamana karşı yarış. Tübitak bir sürü istatiksel verileri topluyor sınavın dökümünü yolladılar zaten kampa girenler için. Yoksa senin dediğin gibi elini kolunu sallayan girer sınava.


Kısacası saldırı istemiyorsan TCP bağlantının 6 protocolu vardır. SYN de en önemlisidir. Saldıların çoğu SYN flood olarak gerçekleştiriyor. Buna karşı araştırma yap internette ve de önlemleri oku. Benden tavsiye.
Şuan bu işi yapan arkadaşlar sunucu açma hazırlığında. IP loglarından 8 farklı IP ye baktım hepsi aynı kişinin adını çıkartıyor. Yakışıklı arkadaşım birde bunu Türkiye sınırları içinden yapınca pek bir ele verdi kendisini. Çok zekiler bu piyasadaki yamyamlar. :)


Not: Ayrıca Microsoft ya da eş değer bir kuruluşun sınavları internete anında düşüyor. Geçen Microsoft sertifakası almak isteyen arkadaşıma 250 soru ezberlettim 900 üzeri puan alarak sertifikayı aldı. Bilgin olmasa da bunları alabiliyorsun Problem yok. Şuan bir kurumda sistem ve network eğitimi alıyorum. Aynı zamanda eğitmenlik içinde özel eğitim alıyorum aynı kurumdan. Bilgi savaşına gerek yok. Sadece bizim emeğimize yapılan hakarete cevap olaraktır yazdığım o kadar.
Hidden_Eye : Şuan bu işi yapan arkadaşlar sunucu açma hazırlığında. IP loglarından 8 farklı IP ye baktım hepsi aynı kişinin adını çıkartıyor. Yakışıklı arkadaşım birde bunu Türkiye sınırları içinden yapınca pek bir ele verdi kendisini. Çok zekiler bu piyasadaki yamyamlar. :)

Onlar kısacası lamer diye hitap ediyoruz. Bir şeyden anlamayan , anladığını düşünüp sağdan soldan bir kaç bir şey öğrenerek sürekli ve tek tip olayları gerçekleştiren arkadaşlar. Dediğim gibi Lamer :)
Bu oyunun sonunu getiren tipler Neyse 8 IP hepsi Turksat üzerinde açık adresine kadar gözüküyor. Ankara Gölbaşı :) Bilişim suçlarına bir dilekçe yazayımda kapıya polisler dayananınca neler olarak bir görelim :)
bu ddosdur botnettir bu tür işlerle uğraşan adamlar şerefsizin atla koşturanıdırlar, hele ki işin ucunda para vs. yokken sadece serverımda x kişi oldu muhabbeti için bunu yapmak ekstra bir çarpandır.


not : her biriniz tr'nin önde gelen yazılımcıları, networkçüleri ve IT uzmanlarısınız beyler, kendinizi oyun platformunda kanıtlamak için kasmayın bu kadar.
üstteki muhabbetler bildiğin acınasıydı okurken ben utandım allahım o kanıtlama çabaları

olaylar olaylar
Baba onu bilmiyorumda bende zamanında bir kaç sunucuya cocukluk hevesi ile şeyler yaptım.
Bilişim polisi fln oldu adam ip adresimi söledi arap emirliklerindesin sen diyordu :D

Onion ağı ile giriyorsa zor bulursunuz biraz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.