Şuaralar Rp ve Pp kaçtane sunucu saldırı alıyorsa emin olun bunun sorumluları açık açık yazabilirim ki AMENTES sunucu yetkilileridir!

Şuanda açık olan serverlara saldırarak potansiyel oyuncuların emeklerini daha 1. dakika hiçe sayıp serverları zarara uğratmak koşulu ile bizlerden kaçacak playeri kaparak zirveye ulaşabileceğini zanneten insancık sürüsüne ACIYORUM!!! Hangi dünyada yaşıyorsunuz! Yaptığı saldırılarla zirveye ulaşmış kaç server var ki sizler hala bi hevesle, bir mantıkla bu yolda devam ediyorsunuz! Saldırılarla değil KALİTENİZLE zirveye ulaşırsınız!

Ben x serverinde oturup günlerce, haftalarca, aylarca ve hatta yıllarca karakterimi kasıp emek harcıycam sonra AMENTES server yetkilileri yeni serverlerine player çekmek için benim ve diğer serverlara saldırılar düzenleyecek sonra bende aaaaa bu adamlar işlerinde en iyisiymiş deyip sizin kucağınıza atlıycam.... Komik oluyorsunuz!!!!

Bir hafta içerisinde sürekli saldırı almış ve hatta sıkıntı yaşamış başka serverlar varsa bizlerle iletişime geçsin... Gerekirse bu aciz insanlar için davamızda sizlerde yanımızda olabilirsiniz... Ülkemizde Ultima Online gelişmiyorsa hep bu aciz insanlar yüzünden gelişmiyor!!!

Saygılar
aynı boktan sunucuyu defalarca açıp tutmayınca da bunu ekstrem bir durum sanıp saldırmaya başlamak, acınasıymış valla
Xantier : üstteki muhabbetler bildiğin acınasıydı okurken ben utandım allahım o kanıtlama çabaları

olaylar olaylar
+1907
Master
59.2997
Hidden_Eye : Saldırı için kullandıkları DDOS ve BOTNET sitesinin adresi var. Kendilerinin yapmış olduğuna dair msn kayıtları mevcut. En kısa zamanda benimle iletişime geçmezlerse forumdan bütün belgeleri yayınlayacağım. Aynı durumda kalanlar benimle iletişime geçebilirler. Bunlara gerekli bilgiyi verebilirim.

Adresi, bilgileri vs varsa yap suç duyurusunu geç. Ne diye milleti kışkırtmaya çalışıyorsunuz. Adamı ifşa etmek istiyorsan koy kanıtları açıkça göster herkeste görsün kim ne yapmış ona göre tavır takınsın. Benimle iletişime geçmezse yayınlayacağım diye tehdit etmenin manası yok. İletişime geçse suç duyurusu yapmaktan vazgeçip saldırmaması için anlaşmayı mı planlıyorsun. Böyle daha çok saldırı yersiniz. Evine bir tebligat gelsin bakalım ondan sonra aynı işi tekrar yapabiliyor mu. Kesin çözmek istiyorsan yapacağın şey çok basit.
Biri gelip b.ka çomak soktu oynuyor yiyin birbirinizi sizde aferim :bagirma
Hala bıraktıgım gibi bişey değişmemiş :)
Superadminstratours : Biri gelip b.ka çomak soktu oynuyor yiyin birbirinizi sizde aferim :bagirma

Bu nasıl bir yorumdur ya? Bizim derdimiz insanların giden emekleri senin derdin boka çomak sokanların birbirleriyle oynaşmalarıyla dalga geçmek...

Elimizde kanıt olmasa kanıt var demeyiz, saldırılar ankaradan yapıldı. Şehir belli, yapanın adresi belli, saldırı ipleri belli, saldıranın adı belli, saldıranın görev yaptığı server belli... Hayır bu çirkinliği yapanlar dışlanacağı yerde bazı ortamlarda destek görüyorya ben bunu anlamıyorum....

Ultima online oyuncu kitlesi belli, bu kitleyi saldırı yaparak dağıtanlara çanak tutacağına ciddi bir şekilde tepki gösterilmeli, yoksa ülkemizde 50 yılda geçse Ultima Online sunucuları bir adım öteye gidemez... Gerçekten kendini geliştirememiş insanları gördükçe üzülüyorum....
git makinanı sağlam al korumaları yap. onlar istediği kadar saldırsınlar. zaten işi cok iyi bilip yapan kisiler olduklarını zannetmiyorum. Forumlarda saldırı var öle var böle var diye yakınmaya gerekmi var ? elinizde ip adresleri hatta ankara diyorsunuz. Ee o zaman hala ne ağlıyosunuz ? gidin dilekceyi verin bu kadar basit yani ? emek var diyorsunuz öle var böle var dimi. bırakın allah askına. bir sphere sunucusu artıık en fazla 5 güne hazırlanıyor . Asıl göremediğiniz sey bu tür konuları buraya tasıyarak kendinizi acındırıyosunuz sanki ağlıyo gibisiniz kendi düşüncem size taş atmak fln niyetinde değilim. ama öyle görünüyor yani. herşeyi zaten söylemissiniz ciddi sekilde tepki gösterilmeli diyosun elinde herşey var git göster tepkini. hemende destek olmadıgımız zaman ultima online işte bu yüzden gelişmiyor. Cok klişe laflar bunlar. bence ultima online fazlasıyla gelişti ama Türk oyuncuların beyinleri oyun oynama zevkine musait bir oyun değil ultima online.
madem adresi belli, dövün gelin panpalar ^^
Hakkınızı devletin kurduğu bilişim suçları biriminde arayın bağlı olduğunuz il ilçelerdeki emniyet kuruluşlarına saldırı gelen ip adresleri ile başvurun .Onlar sizi ilgili savcılıklara yönlendirir nasıl yol izlemenizi öğretir.Buda bir nevi suçtur sizin hizmet vermenizi engellediği için maddi tazminat davası açabilirsiniz.Yani şunu 1 2 kişi denese sonuç alsa bu gibi konularda insanlarda bilgilenir lakin Redbull* yazmış kısaca ne kadar para o kadar köfte.
en çok ben biliyorum hepinizi ezerim.

sadece bunu söylemek için geldim şimdi gidiyorum, bye.
zak : en çok ben biliyorum hepinizi ezerim.

sadece bunu söylemek için geldim şimdi gidiyorum, bye.

benim babam, senin babanı döver :D
redbull* : git makinanı sağlam al korumaları yap. onlar istediği kadar saldırsınlar. zaten işi cok iyi bilip yapan kisiler olduklarını zannetmiyorum. Forumlarda saldırı var öle var böle var diye yakınmaya gerekmi var ? elinizde ip adresleri hatta ankara diyorsunuz. Ee o zaman hala ne ağlıyosunuz ? gidin dilekceyi verin bu kadar basit yani ? emek var diyorsunuz öle var böle var dimi. bırakın allah askına. bir sphere sunucusu artıık en fazla 5 güne hazırlanıyor . Asıl göremediğiniz sey bu tür konuları buraya tasıyarak kendinizi acındırıyosunuz sanki ağlıyo gibisiniz kendi düşüncem size taş atmak fln niyetinde değilim. ama öyle görünüyor yani. herşeyi zaten söylemissiniz ciddi sekilde tepki gösterilmeli diyosun elinde herşey var git göster tepkini. hemende destek olmadıgımız zaman ultima online işte bu yüzden gelişmiyor. Cok klişe laflar bunlar. bence ultima online fazlasıyla gelişti ama Türk oyuncuların beyinleri oyun oynama zevkine musait bir oyun değil ultima online.

Redbull kimsenin ağladığı yok! Babalar gibi serverimizi yine açtık, birkaç gün geri gitti ama tekrar toparlarız... Yaşanan şeyler aşılamayacak sorunlar değil, sadece oyuncularımızın emekleri boşa gitti... Bizler yine elimizden geldiği kadar kayıplarını telafi etmeye çalışıyoruz. Benim derdim bu aciz insanları ifşa etmek! Herkes bu insanların ne mal olduğunu görsün. Bilişim suçlarına zaten gittik yakında cezalarınıda çekerler... Mesajımı dikkatli okursan bize saldırı var bizi kurtarın diye cümlem yok, yani yardım talebim olmadı kimseden... Yeni açılacak serverlara player toplamak için hali hazırda ki serverlara saldırı düzenleyerek oradan gelecek playerlere el açma dönemi bitmeli diye düşünenlerdenim...

Ne kadar sağlam makina da koysan ne kadar sağlam korunsanda yine biyerlerden patlama ihtimalin var. Evadaki redbull musun bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam sizinde geçen gün web siteniz patlamıştı... Geçenlerde serverinizde gümlemişti... Buda demek oluyor ki herkes patlayabilir... Yapanı biliyorsan sende ifşaa et hep beraber karşılarında duralım...

Saygılar...
Benim sitem patlamadı sunucumun gitmesinin sebebide makinaya virüs girmiş ve kendini paso resetliyordu saldırıdan dolayı değildi yani gerekli acıklamayı sitedende facebook sayfamızdanda yazdım. Ultima online böyle her acıgı düşünüceksin saldırı yapmakta bence bir emektir ama öküz gibi abartıcak kadar değil saldırını yaparsın adama acıgı söylersin adam düzeltir devam eder. Sizin spherenizin silinme olayıda olmus cevrenizdeki kisilere güvenmeyin fazla gecmis olsun diyim ne diyim. ben yıllardır bu saldırılarla ugrasıyorum öyle yada böyle engelleniyo ben her zaman karsılarındayım zaten saldırı yapanların. Banada diyolardı saldırıları eva yapıyor diye saldırıları biz yapsak biz neden saldırı yiyelim ? kendi önüne bakan kisileriz biz saldırı işleriyle ugrasmıyoruz biz. neyse konuyu dagıtmiyim gerekeni yapmıssınız zaten gerisi artık hak hukuk yolunda cözülücektir inş karsılıgını alırsınız.
Master
59.2997
redbull* : git makinanı sağlam al korumaları yap. onlar istediği kadar saldırsınlar.

Bu saldırıların makinanın sağlamlığıyla alakası yok. Network koruması lazım. Onun için de gereken cihazların fiyatlarını karşılayabilecek firma Türkiye'de pek bulamazsın. 30-40 liralık vps satan firmalardan o hizmeti alman neredeyse imkansız. Hadi diyelim en iyi firmayla çalışıyorsun cihazlar sağlam onda bile %100 garantin yok. Kimse zaten çıkıpta %100 garanti veremez. Ne alt yapısı olup, ne cihazlara sahip firmalara gerekli çoğunluk sağlandıktan sonra neler yapılıyor görüyoruz. Bkz: anonymous olayları. Koskoca NASA bile bazı saldırıların önüne geçemiyor.

Bilgin arkadaş sayısı fazla burada, istersen daha detaylı bilgi verebilirler. Nacizane bilgimle sana bu kadarını söyleyebilirim :)

Sphere silinmesinin tüm suçu sizde. Güvenmediğiniz 3. şahıslara gidip makina teslim ederseniz; bilmediğiniz, adını sanını duymadığınız, ne olduğu belirsiz kişilere connector vs kuracak diye teslim ederseniz bırakında silsin, istediğini yapsın. Alıntı scriptlere de dikkat etmek lazım. Kör kütük bilgisiz her scripti eklerseniz bilgisayarınızdaki herşeyi silebilirler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.