ultima online'da uzun süredir gerçekten güzel serverlar açılmıyor nedeni çok fazla emek harcanması ve insanların bunla uğraşmak istememeleri.
script packler halen yayında olsa bence birçok server açılmış olurdu açıkçası ben bir server açmak istiyorum fakat 0dan scriptleri yazarak uğraşmak bana ölüm gibi geliyor onun yerine bir temelden başlayıp uğraşırsak daha kısa sürede hallolur.Misal nebula script pack le bir server açılmadı ama nebula'ya eklentiler ve editlerle birçok server açıldı aynı şekilde bende bir server açmak istiyorum bana script pack verebilicek varsa pmden yazabilirmi yayının yasak olduğunu biliyorum ama verebilicek varsa pmden yazabilirmi.
Ölüm Gibi Gelmesin.Ona Bakılırsa Karıncada Kıs İcin Yemek Topluyor O Boyuyla ? Ama Ölüm Gibi Gelmiyor İste.Eger Sen Saglam Gene Kurmak İstedigin ( Düsünce Sistemin ) Zaman Sen Kurarsin.Öyle Script Patch Aliyorsun Ne Oluyor ?Rahat 3 Scp'den 2 Si Full Bug Digeride %70 Buglu .. Dimi Ama ? O Script Patchleri Hazirlayanlarda Emek Vermis.
SöyLeyecek hiçbir$ey yok.. yazık :no
0 dan yazmak ölüm gibi geliyor yazmış bide sanki ölüm gibi gelmese 0 dan yazabilcek burda scp pack istiyen bi adam en ufak bi scp i bile yapamaz bence
56b yi kur yavaş yavaş sistemleri yazabilirsin..
Arama bölümünde istediğin sistemler zaten mevcut..
daha öncede bi arkadaşımla beraber pvp serveri açtım 0 dan hepsini yazamam ama item & npc yazmayı beceriyorum sadece bir istekde bulundum bana hakaret etmeniz için açmadım bu konuyu.
Ya arkadaşım Burası u-s bunlara alış Böle derler... Nese

Scp pack istemişsin sana birrsürüüüü scp pack atabilirim pack diyilde scpler tek tek tke var itşe atsam atardım ama sen nap biliyomusun scplere ufak ufak başla yazamadıın yerde Topic ac burada , Hp-Nexiel Gibi nexima gibi Noxier Gibi Zagor gibi vs.vs. bi sürü scpten anlayan insan var eğer elimen gelirse bende yardımcı olurum nese böle pack istersen alaycı tipler gelir sen kusurlarına bakma xD
Demirmaske : SöyLeyecek hiçbir$ey yok.. yazık :no
Böyle kişilere müthiş küfür etmek istiyorum. Millet niye emek veriyor o zaman ölüm gibi gelmiyor ? Kendi çapımda baştan pack yapıyorum hiç de şuanda bana ölüm gibi gelmiyor. Deneyip deneyip duruyorum hiç de sıkılmadım. Sıkılınca bırakıp 2 saat sonra devam ederim. Ancak öyle ülkenin vatandaşları ki..
Ya Zaten Alıntı Scp Editlerken İnsanın Canı Sıkılıyo.. Baştan Sona Kendin Yaz En Ufak Basit Bi scp yaz bilindik bişi yaz baka baka aynısını yaz editlemekle yazmak arasındaki cok farklı oluyor İnsan kendinden emin oluyor Ortaya bişeyler cıkarttığını hissediyor Bu Duyguları yaşamak varken böle packlerle urasmayın zaten Packte orayı düzltirsin burası kayar .. hani runebook fullspellbook scpsi alırsın felan tmmda Dierleri gerenksiz yani hiçbirşeyi yapmak oakdarda zor diyil ..!
Xantier Hakli Azcik Emek Verinki Meyvesini Alin..
ßaska Agaclardan 1 Calarsan 2 Calarsan 3 ?
Novice
-0.500001
Sevgi Emek ister derler Eger Serverının Ei Olmasını Istıosan Urascan
Script packler halen yayında olsa bence birçok server açılmış olurdu diyosun dogalgaz ama hazır packlerle açılan serverleri hepimiz gördük.En fazla 1 ay bile dayanmıyorular.Oyuncularda bence bu yüzden uo dan soğuyor.En güzeli emek harcayarak kendi pack ini kendin dizeceksin.Zaman gidicek fakat uğraştığın için o iş sana daha özel ve güzel gözükecektir.
Xantier : Böyle kişilere müthiş küfür etmek istiyorum. Millet niye emek veriyor o zaman ölüm gibi gelmiyor ? Kendi çapımda baştan pack yapıyorum hiç de şuanda bana ölüm gibi gelmiyor. Deneyip deneyip duruyorum hiç de sıkılmadım. Sıkılınca bırakıp 2 saat sonra devam ederim. Ancak öyle ülkenin vatandaşları ki..

Neden küfür etmek istiyorsun? Suc adamda gibi konusuyorsunuz sanki script packlari adam yayinlamis. Sacmaliyorsunuz bazen. Ne yapsin adam ? Biraz daha seviyeli olun anlayisli davranin.
Novice
-0.500001
Bn Mi Ynlıs Goruorum Yoksa Cıfter Mi Atmıslar Bi tekde Anlıoruz Krdes



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.