$elamlar Arkada$lar Ben 4 Yıldan Sonra tekrar Uo'ya Döndüm Ama Artık Playerlık Yapamıyorum Askerde Çatışmada Vurulup Gazi oldukdan sonra boyunödan aşağı felç kaldım parmaklrımı kullanamıyorum. Ama icimdeki uo sevgisi ve heyecanpı bitmedi ben yıllar öncesindeki sade ve güzel bir rp shard açmak istiyorum 4 yıldan sonra net ve uo cevremden hiç bir dostum kalmadı benimle çalışmak istediyen fedakar deneyıimli güzel arkadaş arıyorum bana ardım etmek isdiyıen arkadas arıyorum.
Türkçeyi yazamıyorsun daha ? bu $ nedir ?
Haklısın kardeşim bazen insanın zamanında kalan alışanlıklarından vazgeçemiyor özür.
Boş ver Çağrı, biz türkçeyi burda öğrenenleri de biliyoruz. Umarım istediğin bir kişi bulursun.
sağolasın firehellsly
Banned
-3
Pardon parmaklarımı kullanamıyorum demissin nasıl yazıyorsun veya mauseyi hareket ettirebiliyorsun ?
ShR : Pardon parmaklarımı kullanamıyorum demissin nasıl yazıyorsun veya mauseyi hareket ettirebiliyorsun ?

İnsanların durumlarını veya fiziksel kusurlarını sorgulama gibi bir hakkımız yok. Kişi scripter arıyor siz nasıl yazıyorsun, neden Türkçe harfler kullanmıyorsun gibi yargılıyorsunuz.. Ahlaki kurallar içersinde arkadaş konu başlığı açmış, biraz kişi/kişilerin durumlarını yargılayıp sorgulamadan önce açılan konunun içeriğine göre mesaj atsanız belki platformumuz daha iyi bir hale gelir ne dersiniz?

@cagri5593

Söylediklerinin doğruluk payını sorgulamak veya yargılamak bana düşmen. Umarım hayatının geri kalanı senin için daha kolay ve yaşanabilir olur. Geçmiş olsun. Umarım aradığınızı bulabilirsiniz. Ne yazık ki konuyu kitlemek durumundayım öncden yaşanabilecek polemik ve postlar için. Şimdiden konu dağıldı zaten. Hayatınızda başarılar dilerim..
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.