Server Açacam Arkadaslar Scp + Site + Client Yardım edecek birisi lazım Msn [email protected]
Kardeş Script site client belki script client bulrsn ama site tasarımı öle çocuk oyuncagı deil işte 2-3 komutla olcak iş değil Sağlam Scripter çok u-s de fakat teklifini kabul etmeleri için nasıl derler bişey gerek yoksa kim durduk yere gelicekte karşılıksız sana script yazıcak urasıcak o kadar bite site düzenliyip client koyucak mantıklı düşün biraz yapan var ama iyi yapan az olanlar gelirmi Malum.
Gene aciz bir uo shard. sonra uo battı vs. topicler , sonu : türkiyede uo = ölüm
Yazdigindan anladigim script'ten filan hiç anlamiyorsun... İyide neden server acicam diye ugrasiyorsunuz ki? Gir bir servera staff ol ?
malapagos burda önemli olan atılım var olan serverların kalitesini biliyosun zaten aşırı derecede tartışılır o adam ha staff olmuş olmamış bundan önce milyar kez konusuldu u-s server açsa direk ilk gün wish miydi ona döncek ama 3-4 server sistemi var her serverda 200 player olr hani TÜrkiye kurtulur resmen ama işte bunun adına bi topic acıcam ziyaret edin
madem bilmiyorsun bu işi neden açmak istiyorsun.biz burda kaç senedir uo oynuyoruz hala öğreniyoruz.birilerinden direk bana şu scripti versene direk bana site yapsana böle olurmu ?
yahu adamlar script yazmıyor sonra başkalarınınkini çalıyorlar fıtık oluyorum
seninkileride çalıyorlar.biz saatlerimizi verip emek harcıyoruz.sonra sinirlenmemek elde değil.
Silindi
Master
3.1
@EphesIgor

komik.
Açma yazık olur uo ya.
Ben de açıcim server banane banane.:D Söz bu sefer uzun ömürlü yapıcim :yes Neyse ben de yakında ayrılıyorum aranızdan balayındayken kart atarım size :p:p Wuuuuuu ağzımın suyu aktı :sulu
aslında şöle bişi var türkiyede server açcaksan ezq bi tane açıcaksın ki uzun soluklu olsun. çok iyi bişi açarsan HACKLIYEN şerefsizler senin emeğini çalıyo. şuan mesela n..h.ng pvp serverı ful hack scptiyle açıldı. bayada player var. aynı şekilde intensedede çok büyuük bi fikir hırsızlığı yaşandı. ki intense kaç playera kadar çıktı. n..h.ng de onun yolunda emin adımlarla ilerliyo. emek ne kadardır bu serverlarda? emek verince boşa gidiyo bu ülkede. siz açın en azından eylenmiş olursunuz. bırakın büyük server hayallerini!!!
Reactive the ging banlayın beni piliz piliz reklam yapıyorum :D Bu konuyu lock yapın ya böyle topic görünce kendimi kaybediyorum.
Silindi
Journeyman
8.7
:yes
server açma :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.