konuyu sıldım

Bu konu MillyOnda1 tarafından düzenlendi(2009-07-31 03:36, 14 yıl önce)
Silindi
Banned
0
Bu tur seyler fazla iyi olmaz , ancak bir cok bug cikarabilir..Neyse goruntu olarak ve sistem olarak begendigim tek sey Kasa olayidir..Modern ara yuzu ile olusmus benim hosuma giden tek sey o .. Denizalti dungeon ise cok goz yoruyor.. Tablolar var olan esyalar,evde kullanabilicek olan sistemlerde oyle , Tuvaletine kadar gordum : )) Basarilar dilerim.
bug konusunda ıtemlerle alakalı cıkmayacaktır kesınlıkle ama sistemler hakkında diyemem teşekkurler yorum ıçın ..
Silindi
Banned
0
Insallah dediginiz gibi olur , Basarilar..
resimler reklam içerikli onları sansürleyip tekrar koymanızı öneririm...
Members
0.3
Güzel görünüyor hayırlısı olur inşallah
RP ye uzak herşeye karşıyım ama, Pyro arkadaşımın emeklerini her zaman desteklerim. Delikanlı insandır.
basic ben serverı acmadan 1 yıl onceden berı heryaptıgım sıstemı bu sekılde acıkladım bu reklam degıldır.. kenarda şikayet butonu var şikayet et sılsınler ;)

bana ınanan guvenen yardım eden herkze teşekkurler.ben aclan hiçbir sunucuyu asla kotulemedım hatta ınsanların açtıkları servera yaptıkları ışe herzaman saygı duydum gerek benı tanıyanlar gerek tanımayanlar server reklamlarına yazdıgım topice bakarlarsa gorurler sonuçta benmım yaptıgım rp dışı bı olay da olsa kaideye alınacakbı çalışma herkez script yazabılırkı bende bu menulere ekledıgımı belırterek yazmış oldugum script ve mull çalışmalarnda bılgımı herkeze göstermiş oluyorum. elimden geleni bukadar zaten ben kımseye rp serverı yada rp ıcerıklı bır server açacagım yada has ultımaya ozel bır sunucu sunacahımı hıçbır satırımda dılegetırmedım. oynadgım sunucuların hepsi buşekılde çalışma gosteren serverlardır. şunu soylemek isterimki önemli olan topluma yarar saglamak ve ben sagladımı duşunuyorum.birçok sunucuya yardım karışılıksız yardım ettim ve ederim.enson buxiun un stafflarından birine sistem konusu acıp tartıştık ve ona acıcakları server hakkında bıkaç onerıde bulundum. benım aççahım server ın hıcbır serverla balantısı olmadıgını belırtırım kotu bı nıyetım olmadıgınıda ettıgım yardımlar nasl bir kişiliğe sahip oldugumu belirtir... Ultıma onlıne sunucularını varsayarsak hepsı aynı taban altında toplanıyor . açılış ve kapanış tarıhlerı 1.2.3 ay enfazla ben şugune kadar nbla revo ve uokings kadar dayanıklı bır server gormedım 40 kısı ıkende aynılar 500 kısı ıken bunlar dısında hangı serverın farklı bır çalışmasını gordunuz ? her açılan server 2 ay sonra staff kadrosundan bırını bahane ederek ya parasızlıktan yada playerın edıt goruntulerınden bıkmasından oyunu bırakmasından player yetersizliğinden kapanmadımı ? yaza kadar 1 tane uo sunucusu varken yazın 50 tane pwp serverı sadece acılmadımı ? bu ınsanlar neden hep aynı sıstemlerı utanmadan sıtelere koyoyur ?bukadar ınsan ayrıldıgı serverı kotuluyor ? ben bunların yaşanmaması ıçın 2sene bekledım . benım temel ve dusunce lerım cok farklı . bugune kadar senoyna ve natro sponsorlugu altında actıgım sunuclarıda herkez bilyor. neden okadar ınsan varken ben ? kendımı ovmuyorum ama gerçeklerı konuşuyorum . İlginize ve yorumlarınıza tekrar teşekkurler ama bu konu altında rp çalışması yorumlarınızı lutfen yazmayın Rp Ve ULTIMADAN UZAK BIR SUNUCU AÇIYORUM ITIRAZI OLAN VARSA EAGAMESE GITSIN



ilginiz ve yorumunuz için teşekkürler

Bu konu MillyOnda1 tarafından düzenlendi(2009-07-31 00:41, 14 yıl önce)
@MillyOnda1

ekran görüntülerindeki reklamları silerseniz sevinirim aksi taktirde başlığı silmek zorunda kalıcağım.
ya şimdi bak ben bişi yazmadım lucretius abim gelmiş yerime yazmış sana yeter bu :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.