Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Wildgenie den şaşmayın derim :)
farklı iki makina ultima'ya girebildiği sürece multi engellenemez. 1'ip den 1 client bile çözüm değil. MAC adresi de çözüm değil.

ama wild'in dediği gibi neden oyuncuları bu kadar kasalım ki? normal açmayı engellersiniz yeterli. en kötü ihtimalle iki laptop u yanyana koyup açabilen olduğu sürece adil sayılmaz zaten.

speed ve easyuo script olarak %98 oranla engellenebilir ki en doğru çözüm budur. 2 puanlık kısım hata payıdır kimse %0.01 filan demesin boşuna. 10000 oyuncusu olup deneyen varsa bilelim.

connector ise güncelleme ve ekstra korumalar için vardır. bununla koruma oranını %99 a çıkartırsınız fakat bu konuda da arkadasın post ettiği gibi az biraz ters mühendislik, programlama filan biliyorsanız yine de kalan %1 lik dilime girip hile yapabilirsiniz.

önemli olan bu kadarını yapıp kalan %1'lik dilimle ilgilenecek staff'a sahip olmaktan geçiyor.

bu arada wildgenie ve silencer geri dönmüşler ultima camiyasına. ikisinide görmek heycanlandırdı beni. umarım güzel projeler yapmaya devam ederler.

Bu konu tcpip tarafından düzenlendi(2010-06-30 10:29, 13 yıl önce)
Silindi
Members
0
Wildgenie projesi olsa zaten gercekden su anda herkezin aradigi bir yer olur idi . Kendisine geri donusunde basarilar dilerim . RIngsuo pvp de acilmis Wildgenienin conenctorude cok muhtesem olmus. Ellerine saglik Zekicim , Eski bir dost : )
reklamlara bak adamdaki :D ulan 1 mesajda 5 yerin reklamını yapmış ezoya bak ya. Yine sorun bu aptal başlıgın silinmemesi.Böyle başlıga izin verirseniz gündem konusuna adamlarda böyle gevşer.Çünkü bu adamlar öküz ipini salarsan açıldıkça açılıyor
Some_one : Multi hiçbir şekilde engellenemez...

bukadar net konuşmuşsun yalnızca meraktan soruyorum hangi programlama dillerine gerçekten hakimsin?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.