Arkadaslar uzun zamandır uo oynayanlarımız bilir ki artık eskisi gibi kaliteli server bulmak zor ve yine ii bilenler server sahipleri vardırki eskisi gibi kaliteli player bulmak zor bunun problemi Ultima Online in artık insanlara cok eski gelmesi ve grafiklerinin yetersizligi diyenler oldu ancak buna katılmıyorum kac tane oyunda boyle muhtesemce gelistirilebilir bi sanal yasamı tanıma sansı var? grafikler falan cooook kotu deil bence ama sizinde fikrinizi almak istedim...
Hiç araştırdınmı bu konu yaklaşık 1545457 kere acildi !
Forum incelemezmisiniz siz yahu...
aslında arastırdım ama coook uzun zamandır girmiyorum siteye arama kısmı bi deişmiş aradıgımı bulamadım :D onceden hala sitenin içinde hissederdim kendimi ama artık sanki googlede arıyorum :D
Role play yapabilen kaldığı sürece UO devam eder. Türü gereği Role play olmalıdır ki öyle birşey ortada kalmazsa oyun amacı dışına çıkar yani ölür.
Xantier:
Xantier
Role play yapabilen kaldığı sürece UO devam eder. Türü gereği Role play olmalıdır ki öyle birşey ortada kalmazsa oyun amacı dışına çıkar yani ölür.

Tek Başina Olabilecek Bir Sey Degil Bu İş.Geminin İcindekiler Ya Hepsi Batar Yada Hepsi Kurtulur.
Valla Rp Adını Ben İlk Olarak SLAYERTR(KAPALI SERVER REKLAMI) Ögrendim.
Orada Çekişme Vardi.Kardeslik Vardi.Adam Ölünce Küfür Etmiyordu.Stafflar Fena Degildi.Abi Gibi Nasiyat Falan Ediyorlardi.
Action En Zevklisiydi.Herkez 1 - 2 Guildde Dayanarak Arkdaslık Kurmuyor.Her Guild Kendi Bünyesini Olusturup Herkeze Dalıyordu.
Öyle Bir Server Acan Olurmu Olmazmi Bilemeyecegim Ama Açilsa Fenada Olmaz Gercekten.

Senin Soruna Gelince..
Adamına Göre Uo Ölüdür =) Sen Ölü Gibi Kasar Kasar , Yitirirsen Sana Ölüdür.
Ama Sen Oyunun Tadını Cıkarabiliyorsan.. İste O Zaman O
Ultima Onlinedir.. =)
ayrılda gel be =) helal olsun çok güzel bir konuşma

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.