Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhabalar arkadaşlar ;

Genel olarak oynadığınız veya proje sahipleri içinde, sahibi olduğunuz projede tercih ettiğiniz toplam skill hakkı tercihiniz nedir ?
Gerekçesiyle ve neden bu şekilde düşündüğünüzü yorum olarak yazarsanız, daha anlamlı olacaktır ^^'

8x tercih ediyorsanız nelere dikkat edilmelmesini istersiniz ve 7x tercih ediyorsanız nelere dikkat edilmesini tercih ettiğinizi de yazabilirsiniz.

İyi forumlar
Silindi
Novice
1
8x Cap Power Hour 7/24 açık her vuruşta yetenek kasılan sunucular için ideal
7x Cap Ph kapalı zor yetenek kasılan sunucular için ideal.

Sebebi 8xde zaten 2-3 saatte bütün skilleri gmledigin için, server actiona yönelik oluyor actionda skill çeşitliği actionın zevkini arttırır.
Ph kapalı olan sunucular genelde craft rp gibi şeylere ağırlık verirler o sebeple yetenek kasma ve yetenek tercihleri sınırlıdır. Tinker tinkerdır, carpet carpet bütün craft skillerinin bir charda toplandıgı sunucularda genelde 8x tercih ederim.
8x herzaman sorun olduğunu düşünüyorum actionda dengeleri oturtmak çok zor olur.Atıyorum Warlock karakter skıllcap olarak sıkıntılı ama avantajı olan bir classtır ama 8xde böyle bir sorun olmuyor bu sayede Mage ve Wariorlara karşı 1-0 üstün başlıyor.Dengeleri oturtmak için çabalara giriyorlar o zamanda serverın sadeliği bozuluyor pvp serverlarından fark kalmıyor...
dengeleri tutturmuş bir server 7x, yok biz denge yapamadık her türlü skilli katın bir şekilde combat kazanın diyenler için 8x.

bir karakter her şeyi kasmamalı diyenler için 7x, bütün craftinglerin üstüne bir de büyücülük sıkıştıralım 8x.

ordan burdan kısarak bir karakter yapacam diyenler 7x, iyi de yapacağım skillbuilde puan yetmiyor 8x.
eğer 7x se player olarak 20 medi 80 heal kasıp bir skillik daha yer açıyorum böylece çift kombat skill im 8x miş gibi oluyor .
eğer 8x se genellikle sunucuya göre değişiyor eğer stun süresi bir poi atmalık gibi ise kesin wrest kasarım bunun yanında genellikle fenc kasarım çünkü spear ve kyrs daha iyi oluyor genellikle
7x iyidir iyi 8x çok basit kullanıcılara hitap eden basit sunucuların almış oldugu bir karar gibi gelir hep bana
7x iyidir her zaman. 8x ile classlar arasındaki denge oturmuyor. 7x en ideali diye düsünüyorum.
8x bile yetmiyor bence :D
7x classlar daha dengeli.
Skillcap diyince bi anım aklıma geldi :D Teach olayını yeni öğrendiğimizde cafede kimseye söylemedik yakın bir arkadaşımla beraber gerekli gereksiz tüm skilleri teachleyip cafedeki diğer çocuklara skillcap'ı gösterip "WOAAA BAK BANA ÇOK GÜÇLENDİM ! " diyerek şekil yapardık :D Ne günlerdi be =)
Bir servera başlamadan önce ilk baktığım şey 1- web sitesi 2- 7x olması. 8x'te oynamam demiyorum ama öncelikli tercihim 7x olmasıdır. Arkadaşlarında dediği gibi classlar arası dengenin 7x'te daha iyi olduğunu düşünüyorum.
uo ilk başladığım ve noktayı koyduğum sunucu 8x di. sistemde tüm dengeler oturdugundan sadece pvpde iyi olan kazanıyordu. yani amaç kaç x olması değil, sunucudaki dengelerdir.
8x pure mageler için çok avantajlı oluyor o yüzden 7x tercihimdir.
8x günümüz sunucular medi bonusu gibi saçma şeyler olduğu için malesef 8x
8x :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.