Silindi
Merhaba Arkadaslar ... Yeni Bir Sphere Rp Serveri Kurmak Istiyoruz .. Bunun Icin Sizlerinde FikirlerinizeSaygi Duyarak Serverdan Biraz Bahsetmek Istiyorum..


1 Scp'Tir , 1 Web Master , 1WordMaster ,... Bu 3 Alandaki Arkadaslarin ,Bir Takim Olmasi Tercihdir ...


Bu Arkadaslarla Ortak Bir CalismaYapilicaktir . ..XXX.. Hosting Firmasi Ile Calisilicaktir , Bu Bilgileri Bizimle Irtibata Gecerseniz Ogrenebilirsiniz .. Scptir Olacak Arkadasin Alaninda Basarili Olmasi , Istenileni Verebilmesi , Karsiligini da Almasi Icin Elimizden Geleni Yapacagiz .. Basarili Olmak Icin Her Isimle Calismicagimiz Kesindir .. Kisilerin Gecmis Hakkinda Ki Bilgileri , Calismalari Referans Olarak Alinicaktir ...


Web Master , Elimizde Mevcut Olan Flash Template' in Duzenlemesi Yapacak , Guncel Konulari Yazicaktir ..


Gercekten Sizde Basarili Olucaginiza Inaniyorsaniz , Biz Variz .. Biz Kimiz ?

Biz 7 Sene Once Sponsorluk Yapan , ... Amentes,Elpida, Nova Gibi 200+ Serverlara Destek Olmus Bir Ekip Idik ... Ve Parcalanmisda Olsak Yeniden Bu Sektore Girmeye Kendim Karar Verdim ..

Artik , Sponsorluk Degilde Kendi Sunucumuzu Ilertletmeye , Markalasmak Icin Bu Yolda Ilerlemeyi Dusunmus Bir Isim Olmak Istedim .. Sizde Fikirlerinizi Bizimle Paylasabilir , Olumlu Olumsuz HerTurlu Mesajiniza Tesekkur Ederim...


[email protected] ..
Merhaba dostum.

Umarım eleştirilere açıksınızdır. Bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum. Artık Ultima Online şekli tamamen değişti ve bunun bilincine varmanızı temenni ederim.

Ayrıca kullandığınız terimler ve Türkçe yazım hatalarıda dikkatimi çekmedi değil. Bence biraz daha özen göstererek yapmak yapmak istediğinizi açık ve net olarak tanımlarsanız sizler açısından iyi olacaktır.
Bende arkadaşıma katılıyorum umarım önerilere açıksınızdır çünkü dobra bir insanım.

Bence siz daha RP PP ve PVP kavramlarını bilmiyorsunuz bir araştırın derim çünkü Role Play serverı açacak kişi veya kişilerin Türkçe karakter kullanımı öz verileri önemlidir ve bilenler açar. Ben sizin yazım hatalarınızdan dolayı RP değil PP sunucusu açacağınız kanaatına vardım. Benimde yazım hatalarım var biliyorum ancak dicem değil "diyeceğim" kullanıyorum ve Türkçeme özen gösteriyorum. Elbetteki Role Play sunucusu açılmasını isterim ama size tavsiyem siz Role Play değil Power Play açın ya da Player Versus Player açın derim.
Şu sıralar ne çok RP projesi türedi.. Acaba PP açıp da RP mi sanıyorlar gerçekten merak etmeye başladım..
Xantier : Şu sıralar ne çok RP projesi türedi.. Acaba PP açıp da RP mi sanıyorlar gerçekten merak etmeye başladım..



+1 :D
Silindi
Neophyte
0
Yazim Hatalari Bulundugumuz Ulke Geregi Bu Sekilde dir .. Turkce Karekter Kullanilamiyor .. Bir Yazim Hatamiz Oldu ise , Sizlerin Elestirilerine ve Fikirlerine Acigiz..


Bahsettigim Uzere RP Olucak Demistim , Baskada Bir Hata Goremedim .. Amacimiz ,Yazi Hatalarimiz Degil ..Amacimiz Bir Ekip Kurmak .Bu Konuyu da Gordugum Gibi Anlamissiniz ...


Olumlu,Olumsuz Fikirlerinize Acigiz ..Ancak Bu Yorumlar Bizimle Calisma Anlaminda Olmalidir ..


Tesekkurler [email protected]
Ultima Online isminden "Ultima10Line" da çıkarttıysanız gerçekten bravo, daha neler görücez merak ediyorum.
:yes

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.