Başlığı açmamdaki amaç daha kaliteli ve daha üst düzey sunucuların gündemde olması ve sorunsuz bir şekilde yürütebilmesinde bir nebze olsun faydamın olmasını istememdir. Sphere Server ile ilgili olarak aklınıza takılan her hangi birşeyi bana danışabilir ve çözüme ulaştırabilirsiniz. Vereceğim hizmetleri belirli bir ücret karşılığında vermekteyim. Aklınıza gelen herhangi bir sistemin yazılımı ile ilgili bana ulaşabilirsiniz.

E-Mail : [email protected] ==> Ciddi olmayan kişiler lütfen gereksiz mesaj yollamasın.

Şuan sağlayabileceğim hizmetler :
- Php, HTML, CSS web site tasarımı.
- Aklınıza gelen ( yaratıcılığınız ve ultima online'ın sınırları dahilinde) herhangi bir sistem vb. yazılımı
- Sphere Server save süresinin ortadan kaldırılması. ( Referans sunucu mevcut. İlgili şahıs bilgilendirilir. ) Save kaldırımı sayesinde item ve Npc , tag vb save süresini etkilediğini düşündüğünüz şeylerin ortadan kaldırılması ve rahat bir şekilde takılmadan CPU, RAM tüketimi olmadan serverın işlevselliğini artırma.


Freelance olarak R10.net ve benzer bir çok web master platformunda işlerime devam etmekteyim. Genel olarak C++ ve Php concept design olarak faaliyet göstermekteyim.Bana ulaşmak isteyen kişiler lütfen mail aracılığı ile ulaşınız. Referans istenildiği taktirde ilgili kişiye gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Not: Aynı zamanda Sphere Server Developer olduğumu da belirteyim.

Bu konu 'Xeon' tarafından düzenlendi(2014-04-08 20:14, 10 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.