Arkadaşlar Spherenin 55r4 Versiyonu İçin Script Pack Arıyorum Güzel Scrip Pack Linkleri Bilen Arkadaşlar Ya Buraya Yazsın Yada Pm Yoluyla Yollasınlar Şimdiden Tüm Link Yollayan Arkadaşlara Teşekkür Ederim
Master
59.2997
Sitede script pack yayını yasak.
Hocam bendende istedin yardım ama şimdi anladıgım kadarıyla bilgin bir server açmak için yeterli değil. Yani klasman olarak beginner düzeyindesin. Şimdi benden yardım istedin. Ben sana attım diyelim bi pack sora nolacak. :D

Başlıcaz hızlandırılmış scpting kurslarına. Dicen abi böle hata verdi. Ben düzelttirtcem öle böle bi server olcak ama :D scp hakkında bi şey bilmiyeceksin.

O yüzden 20 yaşında adamsın. Bence direkman sphereserver.net ten yada wikiden inglizceleri oku ögren derim. Öncelikle tirggerların ne anlama geldigini. Sphere in nasıl çalıştıgını filan bi oku sora genel hatlarını ögren yani. Böle abisi ben server açacam demeklen olmuyor.

He bende senin gibiydim, diceksin sen her boku ögrenmişmiydin başlamadan. hyr ögrenmemiştim. ben burayı okuyarak başladım bu işlere. ilk yaptıgımda renkli staff title araştırmaktı. arama motorunu kullandım. normal bir insan öle yapıo çünkü :D ama trde benim gibi adam az oldugundan direk abanıyorlar boş boş topiclere.

Bide şey wardı 2004 yılında herkes bu scp işine yönelmişti. herkes paylaşıyordu. artık ben bile anladım scp yazmaktan bi şey kazanmadıgını. He yaz dersen yazarım unutulkmuyor meret çünkü . ama karşılığını tr de alman çok zor.

amaaaan neyse boş geç

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.