Sen kafayı yemısın kımse bnana yardım etmedı Artı event fix die bısye bı sıkbılmeden konusuyorsun ya benı delı edıyorsun kım yardım ettıyse o yassın o zaman kopeklerle urasmam





Flysonic
[events fix]

ben böyle bir event kullanmıyorum ne olcak ?

belki iyi niyetli bir topic açtın ama yanlış şeylerle dolu.
Zorbay : Sen kafayı yemısın kımse bnana yardım etmedı Artı event fix die bısye bı sıkbılmeden konusuyorsun ya benı delı edıyorsun kım yardım ettıyse o yassın o zaman kopeklerle urasmam





Flysonic

Muhaha Jamal Desek Mehmetcan ?
a.q benim lines pwp deki staff nickimi calmıs adam

benimkisi Flysonix İdi Buda

Flysonic

Allam Yaws

Noxier:
events fix

ben böyle bir event kullanmıyorum ne olcak ?

belki iyi niyetli bir topic açtın ama yanlış şeylerle dolu.

Adam Burada Sadece Kendisi İcin Dusunmus Tek Taraflı Dawranmıs Burada Topic Acarken Tek Kişilik Topic Acanlardan Bu Arkadaslarda

Bu konu Gececi tarafından düzenlendi(2007-10-09 23:45, 16 yıl önce)
flysonic anlamlı olduğu için bulunması zor bi nick değil
Lexis Wallaha Ben O nicki Uzun Zamandır Kullandım Kendi Serverimda kullandım Bu adamda Caldı Yani Nickimi

Boyle Nick Calmaları Yapan Cok Kişiler War

Bir Ara Birisi Kendisini Michealin Serverinda Scpter Olrak Tanıttı Ama Gercek Micheali Serverima Cagırınca 2 dakikalıgına Adam İcin işler Degişti :D
Arkdaslar Bakın tekrar Yenılıyorum Bılmemek Ayıp Deıl Artı Boynuzda Kulagi Gecer anlayan anladı yeni bı Proje Hasrıladım 28ekımde Falıoyete Gecıcek pvp Serverı Kendım Yaptım Stoneler FalanSaten Varıd Edıtledım Fly PvP Die Gırere Bakar Notunuzu Verırısınız Hadı kolay Glesın ..
Master
59.2997
Adam sonuçta yardım yapmış bu kadar üstüne gelmemek lazım bence unutmayınki sizde o yollardan geçtiniz..

Paylaşım için teşekkürler.
ya ne yardımı ayıptır sorması.. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp lafı us için önemlidir bilmeyene öğretmek gerekir de bilmeyen biri de gelip buraya biliyormuş havasına girip bi de bilenlere dil uzatırsa da cezasını vermek gerekir tahminimce.. Ayrıca bir scripti editlemekle övünen reklam için yer arayan bi de meslegine staff yazan birine scripter demek de uonun nerelere gittiğinin açık bir göstergesi olsa gerek..
Master
59.2997
Sonuçta o yazdıklarını bilmeyenlerde var kendimiz biliyoruz diye başkasının bir şeyi öğrenmesine engel olamayız. Basit şeyler bile önemli olabilir. Ancak bu kişi gelipte başkasına hava atarsa o zaman dediklerinde haklısın zaten yukarda atmışta sonuçta ortada bi yardım var bilmeyenler için, ve ne olursa olsun emeğe saygılı olmak gerekli.

Tekrarlıyorum, " Sizde o yollardan geçtiniz geldiğiniz yerleri unutmayın.. "
Zorbay : Arkdaslar Bakın tekrar Yenılıyorum Bılmemek Ayıp Deıl Artı Boynuzda Kulagi Gecer anlayan anladı yeni bı Proje Hasrıladım 28ekımde Falıoyete Gecıcek pvp Serverı Kendım Yaptım Stoneler FalanSaten Varıd Edıtledım Fly PvP Die Gırere Bakar Notunuzu Verırısınız Hadı kolay Glesın ..

O bir tek masallarda olur. Bunu da anlayan anladı;-)
Slothere : Adam sonuçta yardım yapmış bu kadar üstüne gelmemek lazım bence unutmayınki sizde o yollardan geçtiniz..

Paylaşım için teşekkürler.


Size Düşünen bi Adam Örneği Bu Arkadaşı Tebrik Ederim...

Konuyu Açan Arkadaş'a Gelince Bence Çok Salakça Yorumlarla Karşılaşmış İlk Başladığınızda LOGİN ne ya Diye Soranlar Olmuştur. Ayıp Beyler Kınıyorum Sizi :(
Duygulandım ühüh ;(
En İyi Scripterlerimiz Toplanmış Bende Duygulandım .... Hepsini ÇoK Seviorum :)
Yardımına kimsenin laf ettiğini sanmıyorum ama misal..

Haftalar önce customizable house sistemininin servera eklenişiyle ilgili bir başlık vardı ve aynı tarzla yazılmıştı. Bu kimsenin bilmediği birşeydi. Verilen tarz da haklıydı. Ama burda çoğu kişiye basit gelen birşey sanki spherede dönüm noktasıymış gibi vermiş arkadaş..

Ayrıca +e_fix bu ne? Fix scriptini koymuşmu başlığa? Bilmeyen birinde fix scripti ne gezer.. Sırf bunu yapmak sorunu çözmezki.. Ama bu belirtildiğinde arkadaş türkiyenin sayılı scripterlarındanmış gibi davrandığından bana göre yazılan bütün lafları hakediyor..

Bildiğin bir konuda yardımını yaparsın ama bilerek yaparsın o zaman haklısın. Ama ne olduğunu bile doğru düzgün bilmediğin bir konu hakkında niye çok bilmiş havasına girerek böyle bir başlık açarsın ki..

Sebebine gelince ise bilmeyenler vardı dersen açılmış başlıklar vardı dersen gene saçma çünkü bu çok büyük önemli bir sorun değil madem bunla ilgili başlıklar var o başlığın altına yazabilirdi. Arama yapan da bulurdu.. Bunun için yeni başlık açmak hem de böyle bir başlık açmak ne kadar haklı bir davranıştır ki..

Çok karıştırdım ama idare edin.. Konuşmayı çok bilmem. En azından ne olduğumu biliyorum :)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.