Silindi
Arkdaslar Boradswords ve longswords ile yapılan bir bug var.60 70 hp alıyor.Bu Bugun Nasıl Yapildigini Bulamadigim İçin Fixleyemedim.Acaba Nasıl Yapildigini Belirtebilecek bir Arkadas var Mı?Saolsun.
Seni çok tanımıyorum kusura bakma ok?Misal bir kişide 20 armor vardır okadar hp alıyordur.Dierinde sağlam armor vardır fazla hpsi gitmiyordur.genelde silah ilgili butur bug hiç görmedim.Eğer dediğim faktorler geçerliyse weapons.scp'sinden damageleri ayarlaman lazım.
Silindi
Banned
0
Damege Ayarlarinda Sorun Yok.yeterli Scripts Bilgimde var Zaten...

Fakat Bir Bug Yapılıyor(Ben İlk Defa Goruyorum)Yani 100 ari Olan bir kisi 100 den 30 a nası dusebilir ve ya 50 ar lı bir kisi 70 hp den nasıl olebilir?Ortada Bir Bug Var Bugu Bilsek Fixini yapariz.Ama bugu Bilmiyoruz.Bugun neyden KAynaklandiigini Bilmiyoruz.Silah damegelerinde Problem Yok.
Silindi
Banned
0
silahin basinda 0 yaziyor mu ?
teotun vendorhack komutunu kullanarak yapılıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemicem benim serverımdada bu olayı yapıyolardı vendor menülerini değiştirdim başka yapan olmadı
Silindi
Novice
0.1
Hayir yazmiyor.

Teotdan Dolayi Olabilir.Baska Bir Aciklamasi Yok gibi Suanda.
Silindi
Novice
0.1
Scriptini bulabildiysen buraya koymayı dene



EN kötü bi tane silah scpzi yazarız onu kullanırız ;)
Silindi
Novice
0.1
Arkdasim Bildigimiz Broadsword Scpsi Scplik Birsey yok.Kendimde Hallederim scplik bisi olsa.Sorun bug Bugun Nasıl Yapıldıgını Bulsam Gerisi kolay.
Silindi
Novice
0.1
Anladım.Dikkatli Okumamşım


Nasıl bir bug bu arkadaş ?
Silindi
Novice
0.1
:) İşte Zaten Soru o Bugu Bilsek :).


Longsw ile broaddse silahlariyla cok fazla damege veriyorlar 60 70 hp alabiliyorlar.
Silindi
Novice
0.1
Anladım.

Yeniden bir silah scpsi yaz aynı şeyi yapabiliceklermi

bi playerin filan ağzını yokla ödül war filan de hemen sölerler :D
Adept
4.3
Sadece Longsword ve Broadsword'da işlemesi saçma bence. Sonuçta teknik olarak bu silahlar arasında hiçbir fark yok. Eğer bir bug yapılabiliyorsa, tüm silahlar üzerinde yapılabilmesi gerekirdi. Ben olsam kendime özel bir savaş sistemi yazardım, nasılsa elimizde yeterli olanaklar var: @Hit, vs. Hatta bazı yeni şeyler eklerdim, herhangi bir bug çıktığı zaman anında fixleyebilirdin.
O bugı biliorm ben, Teotu fixlemen gerekiyo, teotun son versionuyla adama instant atabiliosun...
Broadsword ve longsword bardic viking gibi silahlar oynadıgım bir serverda 50-60 hp altına kill çekme özelligi var kendiliginden özellikli sndee böyle özellik olmuş olmasın ama o serverlarda her zaman kill çekmio arada bazen 40 hp war direk yatıon ama agır silahlar bayabi.
tek kareden şarj alıpta 2 kareye çıkınca da olabilir 2 kare silahlarda olduğunu biliyorum fakat tek karelerde olduğunu sanmıorum



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.