Raven-X üyesi avatar
Yaw itemları static yapıyorum bazen saveden sonra bazıları kayboluyor :( harbi salak :(

Bu konu Raven-X tarafından düzenlendi(2008-05-29 10:54, 17 yıl önce)
Silindi üyesi avatar
Silindi
Banned
-5
Static yaptığın item nasıl siliniyor anlamadım :S .static olarak çıkartıyorsun onumu diyorsun
Raven-X üyesi avatar
evt attr si static yani 010 ama bazen bazıları kayboluyor çok nadir yani
Staticleri save ediyormusun?
başlık ismini düzelt lütfen.
Raven-X üyesi avatar
staticleri save ediyorum ama yine böyle oluyor :(
Speedemon üyesi avatar
sphere de daima staticte problemler yaşanır , yapacagın en saglılı şey sudur ,

1- statikleri koy
2- konsola gelir ## yazıp enterla ( yani statikleri save le )
3- sphere kapat aç
4- koydugun statikler % 90 silinmemiş olacaktır ve birdaha silinmez ,
5- yinede bir süre sonra silinirse , koydugun itemin üzerinde onu silmeye ayarlı timer vardır.
Raven-X üyesi avatar
2- konsola gelir ## yazıp enterla ( yani statikleri save le ) ............... ## bu nedir dostum??
Speedemon üyesi avatar
konsolu acıp "?" yazdıgında sana konsolla neler yapabilecegin hakkında kısa bi bilgi verir,
aralarında bunuda (##) goreceksin , bu "altgr + 3" tusu ile yapılır ve statikleri kaydeder.
Raven-X üyesi avatar
bak şimdi ışınlanıyorum sonra geri geliyorum bi bakmışım silinenler yerine gelmiş bu sefer diğer yarısı gitmiş :D niye böyle oluyor??

Bu konu Raven-X tarafından düzenlendi(2008-05-29 12:22, 17 yıl önce)
Speedemon üyesi avatar
axis mi kullanıyosun , eger axis kullanıyosan koyarken spawn a mı basıyorsun , timer var koydugun itemlerde .olmaması lazım .
Raven-X üyesi avatar
valla axis 2 den kouyorum staticli olarak koyuyorum....timerları mı var bunların?? :(
Speedemon üyesi avatar
tam olarak hangi tusa basarak koyuyosun ve staticli olarak koyuyorum dedigin hangi ayar olarak oluyor :D
Raven-X üyesi avatar
yani create tuşu varya ona basarak koyuyorum staticli bi şekilde ama sorun var yani :(
Speedemon üyesi avatar
sen şimdi koymak istedigin yerden baska bi yere gidip sunu uygularmısın tek tek ?

1- statikleri koy
2- konsola gelir ## yazıp enterla ( yani statikleri save le ) (bunu yapınca oyunda statics data saved yazacak )
3- sphere kapat aç
4- koydugun statikler % 90 silinmemiş olacaktır ve birdaha silinmez ,
5- yinede bir süre sonra silinirse , koydugun itemin üzerinde onu silmeye ayarlı timer vardır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.