kafayı yicem yaw :(
PoliceXXX

Serveri kapatırken

consoldan

savestatics yaz

sonrada

save al kapat.

Bişiy olmaz?
Çözümü çok kolay anlatiyorum iyi dinle tekrar sorma

C: ye gir , sphere klasörüne bi kere tıkla ve shift + delete tuşuna bas sorun çözülcektir... Kolay gelsin
ne diyon aga :D
zippo : Çözümü çok kolay anlatiyorum iyi dinle tekrar sorma

C: ye gir , sphere klasörüne bi kere tıkla ve shift + delete tuşuna bas sorun çözülcektir... Kolay gelsin

Bence bilgisayarindaki dosyalarini yedek almadan direk format atsan sorun cozulebilir..
[Narcotich] : PoliceXXX

Serveri kapatırken

consoldan

savestatics yaz

sonrada

save al kapat.

Bişiy olmaz?
Çözüm Burda
siee :D yukardakine dedim :D
Arkadaşım Serverde Kapı Dukkan Tabelaları Vs İtemler Siliniyor İse sphereworld.scp sini bulman gerekecek bende de oldu aynı sorun [email protected] Bana burdan ulaş atayım sana...
Creteon ne sphereworld'u ya :D

sphereitems'dir o!
ayyy bayılacaaağaaamm.

Yaw evladım sen harbi bi parça zarar ziyan insansın. biraz araştır be gözüm he gözüm. Bundan sonra senin attığın orjinal olmayan 1 soruna cevap yazmıyacagım veyahut işi dalgaya vuracagım bunu buradan da net sölüyorum. Çünkü forum nedir bilmeyen bir insansın. burası dert tahtası değil 5 senelik birikimi kullanıp sorunları çözebilirsin.
Allah senden razı olsun Ünsaç :D
savestaticsi yaptım güzel oldu ama sonra yine siliniyor :(
@policexxx

Bütün herşey siliniyor derken senin sunucu içinde çıkardıgın itemleri kasdediyorsun değil mi, peki bu itemleri sabitliyormusun ( .xattr 010 gibi ). Bu şekilde dene sada sonra savestatics yap bakalım bide[
/b]
yaw sadece itemler değil kapılar falan herşey siliniyor :(
servrı ilk açtıgında savestatic atman gerekliydi. ama geçmiş ola okumadan etmeden server açtıgından oluyor bunlar. hep ne gerekiosa onu ögreniosun. ama bilmen gerekenleri ögrenmiosun ondan.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.