Eger yeniysen nasil bir sunucu acmayi planliyorsun ?
HeinZ : işte kendim yapabilsem yapıcagım kardeşim yapamıorum

İşte bilmediğiniz işlere bulaşmayacaksınız. Herkes bulaştıgından bizim gibi insanlar artık emeklerini paylaşmıyorlar.

Diyeceksin burada işin ne. Burada millet paylaşmak için war. Ancak aklı başında hiçbir scripting konusunda bilgisi olan kişi küçük fixler dışında bug listesi fix listesi filan açıklamaz.

Eğer scripting konusunda ehil değilseniz ya çalışacaksınız. Yada bu işe bulaşmıyacaksınız. Çünkü ortalıkta bi ton server war. Biton sunucu olması nedeniyle artık FREE shardlar iptal durumda. Artık misal ben Premium yani ücretli üyelikli serverlar düşünüyorum.


Yani öle bir döneme geldikki. Oynadıgı sunucu kapanınca staff'a kızınca server açmaya yöneliyör o derece
hayır yeni dedigim scriplikde yeniyim daha önce hep scripci arkadaşlar wardı bizim burdan onlarda gitiler:S:S başka şehire ondan yani acl laızm olmassa istemem
He illa fix'le başlamak istiyorsan. Direk başla bakalım. Al sana ilk bug'ım. ML sürümünde Potionlar amount'able değil bunu fixlemekle başla araştır. Mul editing nasıl yapılır ögren. Hatta nasıl araştıracaksın onuda söliyim.

Tiledata.mul ile fixlenicek.

Al sana bi bug daha. Vendorlar 1 player a 10 K(30K da olabilir bazen) lık satıştan sonra tekrar restock olana kadar tekrar satış yapmıyor. Başka vendor aramak zorunda kalıyorsun.
56B de rapidsell i açmış olmana rağmen genede bunu fixleyemiyorsun. Bunu fixlemek için neler yapmalısın. Araştır bakalım.
Waaaay Holyguna Bak
Ögrenmek herşeydir. Canım benim biraz eller çalışıcak, gözler yorulcak az gözlerim pert olmamıştı.

Bir sistem yazmissin guzel ama insan bunu gercekten paylasmak istemiyor helede ultima online'nin bu halde oldugu bir devirde diyelim bu scripti yayinladin hemen created kismina kendi isimleri yazilir ve sistemi kendilerinin yazdigi one surulur oda olmadi hergun acilan sayisiz sunucudan birkaci bunu kullanir ve bunu kullanan kisinin sunucu acmak icin tek yaptigi makina kiralamaktir..

Yakinda duycagimi umuyorum bu kelimeleri..

" Sunucu acicam bana hazir bir sphere yapabilirmisiniz. "
" Sitemide yaparmisiniz. "
" Kayit sistemimde olsun. "
" Connector olsada fena olmaz ama. "

Umarim duymayiz..
Tamam Beyler Bug fix İstemiorum 56b Pvp Serverında ne Buglar WAr bilirisiniz Diye Soruorum Bari Bu Konuda Yardımcı Olun Bi Arkımız 2 Tane söledi Dier ARkadaşlarda Söylemelerini bEkliorum Şimdiden TEşekkürler

Bu konu HeinZ tarafından düzenlendi(2008-01-25 14:32, 16 yıl önce)
Pvp serverlarıondaki buglar ile normal sunuculardaki buglar farklı şeyler değildir. Hepsi aynıdır. Pvp sunucusu adı altındaki suncular daha çok savaşmaya yönelik oldugundan adama işleri kolaylaştırmak için havadan para yada item verirsin olay bundan ibarettir. 56B deki bugları aramakla uğraşacagına. r4 ile birinden bulacagın pack ile işe başla bence :D çünkü anladıgım kadarıyla hazıra konmak istiyorsun.

@Nexiel

Aynen o sölediklerini ban teklif edenler oldu. Hemde parasını verelim diolar :D hatta bazı manyaklar online kaç oyuncu war die soruolar. direk sunucuyu alacaklar :D
peki holy R4 patch diemi aracagım !! ?
Expert
34.0001
valla Nexiel alkışlıyorum çok doğru konuşmuşsun.Aslında insanlara yardım etmeyi, paylaşmayı çok severim fakat MSN den yardım alana kadar abi diyen insanlar işleri bitince değişiyor.Artık yardım mardım yok =)
Boş geçiceksin :D

Sorsan Herkes Scripter.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.