Lazımda??
İyi bir maaşınızın olması lazım.
Vede Iyi bir hanımınızın.
Gİbi Zekanızı zorlıyan bir espiri yapıyım mı :)
Novice
-14.8
mthN : İyi bir maaşınızın olması lazım.
Vede Iyi bir hanımınızın.
Gİbi Zekanızı zorlıyan bir espiri yapıyım mı :)


+1 :d
İyi bir hanım diil bence maaş yeter uşak tutarsın mis gibi döndürürsün evi yada xflip yaz eve bas daha akıllıca olur ama dönermi bilmem maaş şart!
Nereye Kadar ?
off :(
Bundan anlıyacağımız şey nedir: evler gerçek hayatta bile bu kadar zor döndürülürken uo dünyasında döndürmek dahada zordur...
:D Aynen Öyle
Expert
34.0001
bırak sosyal mesaj vermeyi Mete :)
.döndür
döndür babam döndür..

bu arada police sen nerde ev döndürüldüğünü gördün de burada nasıl yapıldıgını soruyon :D
:) ahaha :D bak sey yap evin her parcasının static kodunu al tabi oluyomu bilmiom sonra parcaları tek tek yapboz yapar gib i diz onları dizerken flip lede diz ozaman olur :)
hmm evi dynamic yap .nuke flip yap bak olabilir
Usta şimdi evin olduğu mekana gidersin önce dikkat et etraf fazla kalabalık olmasın kafan karışmasın sonra .debug yaz ev pufff kaybolcak bak ben sana hem ev döndürmeyi hemde yoketmeyi öğretiyorum ilerde arkadaşlarına bakın ben bi evi istersem yerinden kaldırır geri koyarım diye hava atarsın neyse geyik kısmını atlıyım yukarıda arkadaşlar fazlasıyla b..unu çıkartmışlar neyse eve .debug yaptıktan sonra 3-4 adet gem bit göreceksin yerde yani nokta bu noktlardan birisi evini diğeri tabelanı ver geriye kalanlar ise kapılarını gösterir kapı adetine göre o nokta sayısı artar yada azalır.. Sen bu noktaları gördükten sonra .xflip yazıp hepsine birer defa tıkla hemen ardından .debug yaz bak bakalım evin dönmüşmü.. Bu arada her noktaya aynı sayıda bas birine bir kez bir diğerine 3 kez basma ki kapını pencereni sağa sola kaymış bulma..

Eğer işe yararsa -denemedim ama umutluyum- hayrını gör..
:D Şaka gibisin babs.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.