Mortal : Bu saatten sonra ne değişir bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
Gokku :Mortal : Bu saatten sonra ne değişir bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
türkiye için birşey değişmez çünkü bu değişikliği yapabilecek insan sayısı bu konuda UO içerisinde az ancak gerekli bilgi ve çaba ile yapılabileceklerin sınırı limiti yok. özellikle güvenlik ve denetleme mekanizmalarındaki tutarsızlık, kırılabilirlik ve sırf birileri paketleri derleyerek geri göndermesin diye yapılan şarlatan benzeri connector saçmalıklarının ciddi şekilde önüne geçilebilir hatta adam gibi bir lib. derlemesi ile runUO tabanlı kodlarında çalıştırılması sağlanabilir.
piyasada bi oraya bir buraya savrulan ve kalitesiz yemek yemekten midesi kevgire dönmüş ultima online oyuncusunun ciddi projeleri görünce korkmaması sağlanabilir.
Dilerim ki, open source sphere doğru ellere geçer ve şimdi ki halinden çok daha ilerilere gelir "retro" bağlamında ultima online ölmeyecektir ama kitlelerden gruplara gruplardan belirli kişilere hitab edecek kadar silikleşecek zamanla. Tebrik ederim çabandan ötürü Xandier.
Herzaman ki gibi açık kaynak kod'lu olursa ultima biter demiş hatta biri
ulan zaten dünyada kaç yüz insan oynuyor bu oyunu neyin havası afrası tavrası bu anlamadım
ki çoğu forum üyesi de destek çıkmış Xantier'in postuna. Geçerli sebeplerini bunun mümkün olmıyacağını yazdılarsa da anlamadım ingilizcem yetmedi ama merak da ettim. Emeğin için teşekkürler Xantier taktir edilesi. Umarım birgün sizin gibi yetenekli arkadaşlara bu şans tanınır.