Master
59.2997
// xantier'ın uyarısı üzerine: Yanlış anlamışım, editliyorum.

Dil bilen arkadaşlar güzelce incelerse yararlarına olacaktır.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2015-10-08 19:19, 8 yıl önce)
known bugs dosyasından söz ediyor, o dosyayı yıllardır güncellememişler. bu githubdaki sphere tamamen güncel sürüm. hatta archives klasöründe 0.55r 4.0.2'nin dahi sourceları duruyor.
bende inceliyorum release oldugu gunden beri bakalim neler cikacak
yeni gördüm, oha ne güzel c++'cı developer lar için nimet
arkadaşlar şuan Sphereserver emulator ve UltimaXNA client ikilisini birbirine uyarlayarak yüksek performanslı bir client- server ikilisi üzerinde çalışıyorum. boş vakitlerimde ufak tefek güncellemeler yapıyorum C# bilgim iyi seviyede c++ temel seviyede aynı şekilde yazılım bilgisine sahip yazılımcı arkadaşlar varsa birlikte çalışabiliriz. Malum UltimaXNA RunUO clienti o yüzden sphereserver ile farklılıkları var bende clientin güzel özelliklerini sphereserver için UltimaXNA clientine dahil ediyorum.

client: https://github.com/MSAlih1/UltimaXNA

server: https://github.com/MSAlih1/Source
ultimaxna runuo clienti degil, 6x UO'da calisan bir client.
server/client paket iletişimi runuo serveri ile uyumlu. sphere ile uyumsuz o yüzden runuo clienti demek daha mantıklı. ki ZaneDubya da aynı şeyi dile getiriyor.
tekrarliyorum, degil. paketler ayni paketler, sadece sphere'yi 6x clientmis gibi kandirman gerekiyor, o da sana 6x paketleri yollamaya basliyor. sphere tarafinda bir degisiklik gerekmiyor, client tarafinda features paketinin handle edilmesi gerekiyor ki client gereksiz tooltipler cikarmasin.

nasil ki bildigimiz 6x client hem polservera, hem spherea, hem runuoya, hem uox3'e baglanabiliyorsa bu da onu amacliyor. eksikliklerin sadece client tarafinda giderilmesi gerekiyor.

Bu konu Xantier tarafından düzenlendi(2016-01-03 00:54, 8 yıl önce)
sphereserver için ekskleri var kısacacası dediğin gibi(handle edilecek şeyler). runuo tooltiplerinide spherede kullanmak istiyorum yani client versionuna göre paket göndermenin haricinde yapmak istediklerim var. açıklayıcı olmuşumdur umarım



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.