Merhabalar Ben kendi spheremde Pvp scripteri yaptım ama bi kac bişi yapamıyorum eğer yardım ederseniz bana yapabilirim.Pvp aldığım zaman Playerlerin üstünde Potion ların adetlerini nasıl yazdıra bilirim bu konuda bana yardım edicek varmı ? Örnek veriyorum Gheal : 5 Gcure : 5 Bleed : 3 Resresh : 3 Agility : 4 Bandaj : 5 olarak nasil gösterebilirim ?
on=@click
message @07a1 Heal <src.findid.i_potion_healgreat.amount>

Şeklinde devam edebilirsin.
Teşekkür ederim ama birşey dicem öyle yapiyorum ama bu severde potionlar örnek heal cure bleed gibi alt alta geldiği icin 5 taneyi ayni anda gösteremiyorum benim dediğim şu kafasının üstünde mesala böle sıralamaya göre yazıcak dediğiniz gibi yapiyorum ama 3 taneden sonra diğerleri göstermiyor böle yazmasını üstüyorum alt alta yazmıcak yan yana yazıcak cure : 5 bleed : 5 heal : 5 bandaj : 5 gibi böle yazicak alt alta olunca gözükmüyor 3 tane gözüküyor :) bunlari yanyana nasil yazabiliriz ?

2ci sorunumda şu eğer yardım ederseniz Rütbe puanları Sol tarafta nasil yapabilirim adam tıkladığında sol tarafta yazıcak ekranın yanında Kafasında yazmıcak sol tarafta yazıcak hani kullacını kayıt vs diyor ya fix scripterinde profile nasil rütbeyi okutucaz ?
Message satırından devam et alt alta yapma.
Rütbe olayıda
src.sysmessage @07a1
şeklinde sol tarafta çıkartabilirsin.
öyle yapıyorum ama 04554154 diye messegnin şeyleri cikiyor :) alt alta yapinca olmuyor ama yanına yapinca böle 2521da2 diye bişiler cıkıyor kafada :)
2ci rütbe olayini anlamadım ?Bana nasil yapıldığını gösterirmisinin eğer size zahmet vermiyorsam tabiki :)
[email protected] eklersen yardımcı olabilirim.
Bana bu konuda tam detaylı bilgi verirseniz yapabilirim.Msninizi ekledim başka arkadaşlarda yardımcı olurlarsa iyi olur öğrenmek istiyorum. Zaten yavaş yavaş öğreniyorum bu yazdığım yazılarda bana yardımcı olabilicekler varsa teşekkür ederim şimdiden

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.