orjinallikten lafım şuydu. Menüler öyle bişeyki , fontlar artık böyle nası ldesem artık fotoşop elinden geçmiş.. yani menüler uo ile alakasız kalmış. mesela oynadığımız serverlarda aynı paperdollu karanlık yapıyorlar yada ne bileyim köşelerden kırpma felan atıyolar.. resimleri görünce nolmuş dedim böyle..
evet Xantier'e hak veriyorum ben. Dragon farklı bir konu gibime geliyor. Desktopu görünce öyle reaksion gösterdi =)
Hmm hoş olmus ^^ tebrikler siteyi bekliyoruz..
ya ne alakası var niye döküman hazırlıyosun demenin. adam bilir nasıl yapılacağını bilmeyenlere öğretir ama kendi serverında kullanmaz. her döküman hazırlayan onları kullanmak mı zorunda???

canat site gelsin takip edicem. sadece paperdollada kalmayın. yapabiliyosanız yeni itemlara falan da girişin...
ya yapsın da bu site milletin cebine bişey sokmak için yok adı üstünde bilgi ve paylaşım platformu. Bence bu işten para almamalı. sonucta tek yaptığı şey photoshop la oynamak rengini deiştirmek tipini oynamak gibi. Ve bu iş çok da koaly gump editorunuz varsa ve bide iyi bi çizim programınız (olan resimden oynamak istiyorsanız da photoshop tabi =)) herkes rahatlıkla paperdol bag vb hazırlar. Bu arada gerçek verdata oyuna yeni itemler(çizimi farklı scp yle oluşturulmuş deil) ,yeni NPC ler, yeni karakterler eklemeyle olur. Ve bu başlığı okuyan varda böyle saçma bişey için para vb vermeyin. Siteden okuyun dediğim gibi Gump editor ve Çizim programı / Photoshop vrsa çok gusel şeyler yaaprsınız
Emek sonucda^^
Arkadaşım tamam bedava yapıyım. Hiç problem değil. Ama yapılan şu ki bu devirde herkes serveri evden açıyor. Ben ciddi adamlara yapmak için bir fiyat belirledim ki, bedava yapacağım arkadaşlarımda var sunucu parasını 1 senelik peşin ödeyen.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.