Arkadaşlar şimdiden ilgilenenler için teşekkür ederim ;

Arkadaşlarımla beraber yıllar sonra aramızda pvp yapıp vakit geçirmek için bir server kurmaya karar verdik.Tabii askerlikten önce uğraşmıştık biraz ama maalesef yaşlandığımızın farkına vardık ve hiçbirşey hatırlayamıyoruz,Sorucağım soruları eksiksiz yazan olursa gerçekten müteşekkir kalırım...

1 - Sphere 55 i yi indirip pc kurdum sphere.ini ayarlarımıda yaptım ip mi no-ip den sabitleyip sphere.ini ye kaydettim ama arkadaşlarım giremedi port açmam gerektiğini sölediler bir tutorial ile onuda yaptım ama maalesef yine olmadı.

2 - İnternetten hazır scpLer indirdim ama event ve dialogları çalışır hale getiremedim sanırım eventLeri aktif hale getirmek için oyun içinde .events +e_xxxxx_yyyy ama dialoglar için nedir hatırlamıorum !?!? Ve bu tür sorunLarımı hallettikten sonra 56b ye geçirmek istiorum bu server ı Teot yapılamıormuş ve birçok fix varmış onuda öğrenmek isterim konuları vardı sanırım...

3 - Buda sıkıcı bir sorun arkadaşlar AOS tan yapıorum herşeyi ve kendim için connectr dosyaları hazırlamam gerekiyor ama nasıl yapıcam sever'ın kendi dosyalarını mesela mul' ler nasıl olucak server'ın ayarları nasıl kaydedilecek hangi connector'ü modifiye etmeLiyim detayLı bir şekilde açıklayan bir link veya bir tutorial verebilirmisiniz.

4 - Ve son sorum FixLi bir World ve Güzel haritası oLan arkadaşLarım [email protected] dan dilerlerse ekleyip yardım edebiLir.
55i ? hangi çağda yaşıyoruz??
57 cıktı yw :D ama önderdiimiz 56b Nighlty askerlikde baya bi pcden uzak kalmısın
Bayaa bi kaLdım arkadaşLar komando oLarak yapınca askerliği en çok elektronik olarak gördüğüm şey radyo idi :) Birde teröristlerden çıkan telsizler vardı tabii =) yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar..
sphere 55i en hatasız sürümdü ve en stabil olanıydı ama artık 56b var ! :) arkadaşım benden sana tavsite artık 55i yi kaldır at çünkü bi çok güvenlik açığı var ve bazı özellikleri yok.Artık 56b ye geç çok memnun kalacaksın ;)
56b indir biraz döküman oku ve kendi scriptlerini yazmaya başla.. yada msnmi ekle sana 1 tane scp pack atim onlara baka baka yavaş yavaş kendini geliştir. bide atıcağım scp packta buglar var yok diyemem. cünkü benim script packım değil !
Peki kardeşim geçmek isterim bende okuduğum kadarıyLa hakLısınız beyLer 55i ye göre daha stabil ve daha güvenLi en azından bugLar fixLi ve worLd daha iyi =)) arkadaşım msn ni pm atabiLirsen ekLerim.. teşekkürLer..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.