mrb benim sorunum acil çözülmesi lazım bi zahmet ilgilenin

şimdi oyunda macro yapmaya çalışırken oyun birden donuyo kapttıgıma windows hata raporu veriyo
bu donma tam useskill,say,open kutucuguna tıklayıp ordaki komutların birini seçtiğimde yapıyor valla bırakmıştım tekrar niyetlendim hevesim kursağımda kaldı bu arada kullandığım versiyon Ultima Online Mondain's Legacy bilmiyorum işe yarar bi bilgimi ama belki alakası vardır.
Evet Onu Bende Biliyorum Bir ara bendede Vardı Şimdi Uo klösöründeki Destkop Diye Klösör Varsa Gir Yada Yoksa Yeni Klösörden Ayarla Adını Destkop Olarak değiştir Sonra accountismini yazan bi Yeni Klösörden yap Sonra Serverının İsmini yazan Bi Klösör Yap sonra Kendi İsmini Yazan Bi Klösör yap
eğer benim kafam karıştı diosan benim yazdıklarımla https://www.dosya.tc/files/reOZC1/accismin.rar.html burdan ayarla ben bunu kullanıyorum çok güzel
teşkkurler eve gidince deniycem
Ultima Online'nın yüklü olduğu klasördeki ''macro.txt'' metnini siliniz..
Yapman gereken şu : ADD'a 2-3 kere tıkla öle yap makronu cunki ve lakin uonun kendi macroları ile senin macroların tutukluluk yapar ve hata raporu verir buyüzdén Add'a 1 kere tıklamak yerine 2-3 kere tıklayıp macronu öle yap hata raporu vermeyecektir ... UMARIM BAŞARIRSIN..
kairos51 : Yapman gereken şu : ADD'a 2-3 kere tıkla öle yap makronu cunki ve lakin uonun kendi macroları ile senin macroların tutukluluk yapar ve hata raporu verir buyüzdén Add'a 1 kere tıklamak yerine 2-3 kere tıklayıp macronu öle yap hata raporu vermeyecektir ... UMARIM BAŞARIRSIN..


teşekkür ederim dostum işe yaradı hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.