Sunucu Özellikleri


intel Xeon(R) 3.500 Mhz iþlemci.

400 GB Hdd

4096 Mb. Ram

17+ olması tercihimdir
ilgilenenler PM Atabilir.
Emulatör Spheredir.
Silindi
Members
0
Off Ben Bıktım Sız Bıkmadınız Saka Gıbısınız Yeter Artık.
ByTymaron : Off Ben Bıktım Sız Bıkmadınız Saka Gıbısınız Yeter Artık.

Bıkılacak Olan Nedir ? yada Neden Şaka gibiyiz.. Birşeylere Uğraş Veriyoruz Yardım Alacak Birilerini Arıyoruz. Bu Sana Bi Rahatsızlıkmı veriyor ? Rahatsızlık veriyorsa topic'e tıklamazsın olur biter. niye buraya girip allak bullak şeyler yazıyosun. bunu yazınca bişeymi oldun sen ?


yemin ederim bende bu topiclere gereksiz cevap verenlerden bıktım.
Silindi
Members
0
Earl : Dogannn bilmiyorum u-sde yenimisin eskimisin fakat artık u-s'ciler bu tür topiclerden sıkıldı anlıyormusun ? Zaten buradan bulacağın adamdan gelecek hayır Allahtan gelsin nediyim.

:yes
Dogann Bak Senın server Acıp Acmaman Benı Ilgılendırmıyor Istedıgını Yap Cok Tınımda Benı Bılen Bılıyor... U-s Forum Kurallarını Okursan Neden Sen Ve Senın Gıbılerden Bıktıgımı Anlarsan Sımdı Bu sıteden Get Out!!!! Kalıte Dusmeye basladı....
Sırf post kasıonuz bıktıysan solemen mı lazım yazma bitsin.Arkadas yardım edecek birini arıyor bazı gevezeler staff arıyorum topiclerini batırdıkları ıcın ılla bu arkadastamı batırması lazım ? Açmıs topici staff arıyor bıkan yazmasın.Isteyen pm atar.
Silindi
Banned
-1
Akadaşlar milletin açtığı topiclere neden dil uzatma gereği duyoyrsunuz ki ?

İsteyen açar bir kural hatası varsa bunu bildirecek veya yaptırım yapacak kişiler bellidir.Bu iş size yada bana kalmaz.

Yani uzun lafın kısası , sizin yaptığınız uyarıyı kimse tınlamaz.
ZoLLy : Sırf post kasıonuz bıktıysan solemen mı lazım yazma bitsin.Arkadas yardım edecek birini arıyor bazı gevezeler staff arıyorum topiclerini batırdıkları ıcın ılla bu arkadastamı batırması lazım ? Açmıs topici staff arıyor bıkan yazmasın.Isteyen pm atar.

Ok Pi em At ozaman
İlk Olarak Topiğe "Bıktım" Diye Yaklaşmaman Gerekir.Arkadaş Kendine Yardımcı Olacak Kişiler Arıyor Eğer Forum Kuralları Dersen; U-S Forum Kurallarında Staff Arıyorum Adlı Topicler Açmayın Diye Bir Madde Yer Almıyor.Üstelik Eğer Forum Kurallarından Bahsediyosan Ve Eğer Sen Forum Kurallarını OKuduysan Yenimisin, Eskimisin Muhabbeti Yapmaman Gerekir Çünkü Forum Kurallarında "- Her üyeye aynı saygıyı gösteriniz. Unutmayın ki her üye aynı oranda tecrübeli ve bilgili değildir, bu yüzden de daha fazla hoşgörüye ve yardıma ihtiyaçları olabilir." Maddesi Yer Almaktadır.
Zaten Hatalı Bir Topic İse Yetkililer El Atacaklardır..
Silindi
Members
0
Ha kitleticez diyosunuz yani ;-)
İşte su anda devam edilen konu kurallara aykırı bi konu birbirinizi kızıştırıyorsunuz.

Bu gidişle en yakın zamanda:
//Locked.
Kardeşim Böyle Topiclerden Rahatz Olanlar Atar Yekiliye P.M Sini "böyle topiclerden rahatsız oluyorum forum kurallarına ekleyin açılmasın böyle topicler" diye yetkililerde bakarlar gelen p.m lerin çoğunluğuna göre eklerler sonucta onların kararı ama buraya gelip polemik yaratmanın alemi yok.
Dalgamı geçiyorsunuz ?
Konunun akışını bozduğu için adamın tekine kızarsın bakarsın tartışmaya dalıp sende konunun akışını bozmuşsun ben harbiden saçma sapan bir konu hakkında tartışıyormuşuz iyi akşamlar.
amaç tartışmak deildi sadece yanlış yaklaşıosunuz diye belirtmek istedim
Arkadaşlar Polemiğe Ortam Çıkarttığım için hepinizden özür diliyorum Topic'in kilitlenmesini istemiyorum ilgilenen arkadaşları hala bekliyorum.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.