şimdi sunucu alıcam ama ? sunucu ne olarak alıyoruz vpsmiydi neydi biraz araştırma yaptımda diyelim vps herhangi firmadan alıcaz buna ultima online yükleyince sphereyide atınca sphere.ini ayarlarıda yapınca hostun ip 'sin deen rahatlıkla girebilcekmiyim ? ve sunucu alırken hızı upload v.b v.b nelere dikkat edicem ?
Merhaba shpere vps vds connector veb tasarım her konuda yardımcı olabılırım ıstersenız [email protected] msn adresım eklersen
daha detaylı konusabılırız
Νnsan : şimdi sunucu alıcam ama ? sunucu ne olarak alıyoruz vpsmiydi neydi biraz araştırma yaptımda diyelim vps herhangi firmadan alıcaz buna ultima online yükleyince sphereyide atınca sphere.ini ayarlarıda yapınca hostun ip 'sin deen rahatlıkla girebilcekmiyim ? ve sunucu alırken hızı upload v.b v.b nelere dikkat edicem ?

Selam. Evet o dediklerini yapınca rahatlıkla girebileceksin. Sunucu alırken hattın kaç vps tarafından kullanıldığını öğrenin. Bu sayı ne kadar az olursa o kadar iyidir. Donanım olarak orta düzey bir sunucu sizin işinizi görür. Firma konusuna gelince; https://www.r10.net/vps-hosting/ bu adresden sana en uygun olanı seçebilirsin.
başka yokmu söle resmi bir firma hotsmastromuydu neydi öle ?
gözümüz aydın adam 56b de fix.scp bulmuş açıyor vallahi
Banned
-3
Ordan alma bence 4 5 ayda bir hackleniyor :D
hostmaestro önermiyorum dostum. hep saldırı yapıyorlardı ama hiçbir önlem alamıyorlardı. işlerim yarım kaldı. msndeki teknik destek hep offline :)
Kapandı ki orası... Natro'dan veyahut teklan, doruknet gibi firmalardan al. Ama natro 1 numara Türkiye'de onu söyleyebilirim.
Aradhell : gözümüz aydın adam 56b de fix.scp bulmuş açıyor vallahi

fixi bulan açıyo. .events +fix
adam sunucudan anlamıyor jadore pvp yi açıyor aman yarabbi sana geliyorum dıdndıdıdıdndıdıdııdıdı:?

** Daha önce bu konuda defalarca uyarılmışsınız. Uyarı Sayınız: 3. Lütfen atacağınız mesajları düşünme aşamasından geçiriniz. // Ghlahn
Forum Kuralları (Madde II)


Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2011-12-05 14:26, 12 yıl önce)
www.ht-bilisim.net den alabilirsiniz
https://5byte.com/ Hem Ucuz Fiyat Hem Yüksek Kalite . Tavsiye Ederim.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.