Öncelikle merhaba diyerekten başlamak istiyorum.
Yaklaşık 1.5-2 sene ara verdikten sonra bir tanıdık eleman hatırına bir sunucu açmayı planlıyorum. Her ne kadar ikna etmeyi denediysemde ısrarını devam ettiriyor.

Bir ara U-S'ta bir arkadastan script konusunda yardım da istedim fakat o sorunu aştım

Benimde ilgi alanıma script yazmak değilde worldbuilderlik giriyor. Tabii çoğu tanıdığım benim gibi ya bırakmış yada ara vermişler. Aralarında en çok sevdiğim 2-3 tanesi artık Ultima Online ile ilgilenmiyor bile.
İşe basit bir makineyle başlamayı düşünüyorum. Sebebi 3 sene önce edinmiş olduğum tecrübe.

Ultima'yı gerçek anlamda oynayan çok az kişi olduğunu ve yeni bir sunucu olmasından ve bu nedenle güven konusunda başta sorun çekilebilecek olmasından dolayı bir süre player konusunda sıkıntı çekilecegine inanmaktayım

Yazımın başında her ne kadar bir tanıdık hatırına demiş olsam bile bu sunucuya emek göstermeyeceğimi ve öylesine bir sunucu açıyor olmamı açıklamıyor. Elbette ki açılacak olan sunucunun her şeyden önce kaliteli, kayda değer olmasını istiyorum. Şu an bunu yazmamda ki amaç biliyorumki birisi çıkacak ve hatır için açıyorsan açma vb. gibilerinden bir şeyler diyecek
Kısacası sizce ilk başta nasıl bir makinayla işe başlayabilirim. Bana daha ilk baştan sıkıntı çekmeyeceğim bir makina lazım.
Şimdiden teşekkürler.