Öncelikle merhaba diyerekten başlamak istiyorum. :)

Yaklaşık 1.5-2 sene ara verdikten sonra bir tanıdık eleman hatırına bir sunucu açmayı planlıyorum. Her ne kadar ikna etmeyi denediysemde ısrarını devam ettiriyor. :) Bir ara U-S'ta bir arkadastan script konusunda yardım da istedim fakat o sorunu aştım :) Benimde ilgi alanıma script yazmak değilde worldbuilderlik giriyor. Tabii çoğu tanıdığım benim gibi ya bırakmış yada ara vermişler. Aralarında en çok sevdiğim 2-3 tanesi artık Ultima Online ile ilgilenmiyor bile. :)

İşe basit bir makineyle başlamayı düşünüyorum. Sebebi 3 sene önce edinmiş olduğum tecrübe. :) Ultima'yı gerçek anlamda oynayan çok az kişi olduğunu ve yeni bir sunucu olmasından ve bu nedenle güven konusunda başta sorun çekilebilecek olmasından dolayı bir süre player konusunda sıkıntı çekilecegine inanmaktayım :) Yazımın başında her ne kadar bir tanıdık hatırına demiş olsam bile bu sunucuya emek göstermeyeceğimi ve öylesine bir sunucu açıyor olmamı açıklamıyor. Elbette ki açılacak olan sunucunun her şeyden önce kaliteli, kayda değer olmasını istiyorum. Şu an bunu yazmamda ki amaç biliyorumki birisi çıkacak ve hatır için açıyorsan açma vb. gibilerinden bir şeyler diyecek :)

Kısacası sizce ilk başta nasıl bir makinayla işe başlayabilirim. Bana daha ilk baştan sıkıntı çekmeyeceğim bir makina lazım.

Şimdiden teşekkürler.
forever static ip or hamachi
Tymaron : forever static ip or hamachi

:alkis:alkis:alkis
Haklısın :) ama sen bu konuda yardımcı olabilirmisin ibo ? İlk 1-2 ay için ne tür bir makina alabilirm ?
xx uygun fiyata sağlıyor 512vps 30 ytl 1gb 60 ytl diğer firmalar uçmuşlar

//Böyle şeyleri kişiye özel mesaj ile iletin.
//Aksi taktirde uyarı alacaksınız.


Bu konu HP-Nexiel tarafından düzenlendi(2009-01-10 23:43, 15 yıl önce)
isim vermeyin.
İlk Önce Güvenlilir Sonra Ucuzluğa Bakarsan Çok İyi Olur Bazi ÜçKağitçilar Parayı alıyorlar Hostuda Vermiyorlar Çünkü Buna 5-10 yıllık deneyim bile engel tanımıyor :utangac1
@spyk

Verdiğin fiyatlar hiçde güzel değil.Ama yinede sağol. Nedenine gelecek olursak ucuza gidersen, ucuz hizmet alırsın. Diğer firmalar uçmuş olabilirler ama o uçmuş olanlardanda en iyisine gideceksin. Benim sadece istediğim ilk başta ne tür bir makina alayım. Onu danışmak istemiştim.
Sanırım 30 TL ve 60 TL dediği sunucular benim makinalarım, Bursa'dayız sunucularımızn kendimizin o yüzden sunucu maliyetimiz yok, Verimerkezi ana bayisiyiz. O sebeple hatları çok ucuza mâl ediyoruz. 4 Senedir bu işi yapıyorum. Kullanıcı kullanımı harici şikayetim hiç olmadı. İşimin başındayım. Curse yi burada tanımayan yoktur. Sponsoruyum. Bir çok web hosting firmasına hizmet sağlıyorum kâr marjım çok düşük. Ama yinede çok iyi hizmet sağlıyorum. Kâr gütmeyen bir yapıya sahip olduğumuz içinde fiyatlarımız çok düşük. Örneğin bu makinayı 60 Liraya satsaydım çok güzel, çok iyimi diyecektiniz onu merak ediyorum ben. Diğer firmalar ne kadara mâl ediyor onu bilmiyorum. Fakat çok yüksek kâr yapıtığını düşünüyorum. Üstelik diğer firmalara nazaran ürünlerimizin hepsi lisanslı, Kontrol paneli, Win2k3, Plesk, Bölüm programları. Bunların lisanslarını ödememize rağmen az da olsa kâr kalıyor. Not : firma adı vermiyorum reklam olmaması için.

Teşekkürler,

Saygılarımla..
bende güvenilir ve hesaplı bi host arıyorum...bana pmden ulaşabilirsiniz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.