sevgili u-s yetkilileri ve kullanıcıları değimek istediğim konu şudur ;

snucular kısmında bazı serverlerin tanıtımları var ama malesef ki hiçbir başlık altında aklı başında yazılar bulamıoruz. hrkez birbirne çamur atma derdinde herkez birilerini karalama derdinde ve işin acı tarafıda xx serveri kötüleyeret player kazanacağını sanan sözde ownerlerimiz var bunun gerçekten acı bir olay olduğunu turkiyedeki uo camiasının ne durumara dştüğünün bir göstergesi olarak göryorum..
birkaç fikrim var ve paylaşmak istedim.

acılan tanıtım başlıklarında başlık sahplerine yetki verlmesi mümkünmü bilmiyorum ama en azından olabilir diye düşünüyorum. çok degil sadece başlık sahipleri yersiz karalamaları başlıgı altında kontrol edebilme şansı olsa bence daha temiz bir ortam olacagı düsüncesindeyim.. u-s yetkililerinin bu konuda calısmalarını sabırsızlıkla bekliyorum..

NOT : inanın bu çirkin olaylara malzeme olmamak adına sunucumu bile ekliyemiyorum..

gerekli çalışmaların yapılacağını umid ederek teşekkürlerimi sunuyorum. fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum


kelime hataları için özür dilerim ama alışamadım bu laptop a
+1
Dogru soze ne denir ?
kesinlikle doğru
her sunucu reklamında yapılan bütün eleştirilerde hakaret var
böyle bir yetki verilse iyi olur
Bizde eklemiyoruz sunucumuzu.Yorum yasaklansın.
ve bu hakretler işini gercekten yapan bzı sunucuları bile etkiliyor.. aylardır belki yıllardır caba harcanan emek verilen sunucular bir iki kendini bilmez insanlıktan çıkmış insana benzeyen yaratıklar yüzünde yok oluyor sonra oturup tartışıyoruz uo nereye gidiyor? böyle kişilikler bu dunyada var oldukça uo biryere gidebilirmi sizce?
No
Novice
-0.500001
Yasaklansın Bide Dandikleri Atın Gıtsın Bıkacına baktım Artık Gırmıom BıLe playerı 30-40-50 den Dusugunu Almamak Lasım
Bir bakıma haklsınız ama şuna eminim ki o yorumları sunucu sahiplerinin çoğunluğu sadece olumlu yorumlar olarak düzenlenecektir. Şu örnekle daha iyi anlayabilirsiniz sanırım:

Yeni açılan bir sitedeki anket sorusu ve cevapları..

Web sitemizi nasıl buldunuz?

Olağanüstü
Süper
İyi
Eh idare eder


anlatabildim sanırım?

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-09-17 17:43, 15 yıl önce)
:yes süper anlattın :yes
Kendilerinde Kusur aratmıyorlar Demek istedi Lucretius Anlamayan Arkadaşlara şöyle diyelim .. Kim Birisne Durduk Yere çamur atarki ? O sunuculara girmeden önce altlarına baktım zaten camurlanmıs server ya gerçekten Edit dolu bi server yada hiç girmeyen bir server... Güzel olan shardlarn altında camur atmaya calısıp kendi reklamını yapan arkadaşlarda Yeterince rezil olmus zaten bence böle iyi :)
ayrıca küfür edilen yorumları raporlayın bize.
neden yorumu kaldırmalarını istiyorsunuz millet sunucu hakkında görüşlerini yazmasın diyemi siz sunucu açıp abuk subuk işler yapın sonra millet fikrini yazınca oraya cart curt yetki verin yetki verilsinde herkes lucrenin dediği gibi sadece sunucuyu öven mesajlar barınsın e oraya göz atan sonra nasıl anlıycak burasının diğerlerinden farkı bu konu baştan sonra saçma
Fearsome
Adama suanda yok yere bağırıp cagırdıgınn farkındamısın ? Konu zaten hallolmuş tekrardan yorum yapmana gerek yoktu . .. Nese Polemi cıkmasın susuyorum ben :gorme
bağırıp çağırmıyorum görüşümü söylüyorum



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.