Bence TeK Sunucu Reklamları Icın Konuyu Acana Yetkı Verılmesın..Uo Genel Konudan Cs Genel Konuya Off Topıce Kadar Heryerde Konuyu Acan Kısnın Yetkısı Olmalı..Topıc Icınde Yardım Ister Ama Gelır Bırı Topıgın Akısını Degıstırır..Konu Dagılmasın Dıyede Topıgı Acan Kısı Sıler..Bneım De Fıkrım Bu..
bence yorum atılmamalı.bu siteye serverını koyup bir daha girmeyen arkadaşlarda var.bence yorum atılmamalı.
madem bu platformu kullanıyor beyefendiler zahmet edip gelip topiclerine baksınlar

lucre uygun görürse sadece sunucular bölümünle yada tüm haberlere sunucular bölümüne içerikleren yorum kısımlarınla ilgilenicek yetkililer alınsın bi kaç tane onlar sadece oraları takip etsinler :)


yoruma kapatmak saçmalık olur
yorumları kontrol edicek yetkileler alınsın o zaman ? :)
Lucretius Her Zaman
Fearsome : neden yorumu kaldırmalarını istiyorsunuz millet sunucu hakkında görüşlerini yazmasın diyemi siz sunucu açıp abuk subuk işler yapın sonra millet fikrini yazınca oraya cart curt yetki verin yetki verilsinde herkes lucrenin dediği gibi sadece sunucuyu öven mesajlar barınsın e oraya göz atan sonra nasıl anlıycak burasının diğerlerinden farkı bu konu baştan sonra saçma


saçmaladağının farkındamısın arkadasım? ben yorumlardan şikayetçi degilim sadece yorumların içindeki hakaretlerden bahsediyorum. mesajımı dikkatli okursan bunu anlıyabilirsin. yorum tabiki yapılacak oraya reklamını yapan kişi bu ben yorum istemiyorum derse zaten eklemesin.
Fearsome arkadaşımız her sunucuyu karaladığı için gelmesini istemior bence
+1
herkes kendini bilse hem bukadar sunucu açılmaz hemde karalama yapılmaz biz bunlardan kurtulmak adına rakipsiz bir kindomreborm sunucu acıyoruz ozaman bakalım neyle kıyaslanacağız merak ediyorm.
başarılar



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.