Aiakos : Diğer başlıktada söylediğim gibi gözünüzde bazılarını çok büyütüyorsunuz. Sonuçta burada bulunan tüm sunucular ultima onlineın private sunucusu konumunda yani kısacası " Havanız kime ? "

Adamsın :yes
Banned
-3
:D
tex : Veri akışı olmadı arkadaşlar, dağılın şimdi :)

Evet, bu çok ciddi cevabımı imzalarınızda görmek istiyorum.

Böle bi açıklamayı yakıştıramadım lamer dediğiniz kişi tekrardan hacklediğine göre pekte lamer değilmiş üzücü bi durum.
Aslında lamer değil bu tür arkadaşlara script kiddy deniliyor ama lamer diyenler kendileri pek bişi olmadıklarından bilmemelerini normal karşılıyorum. Profosyonel bir hacker sizinle uğraşacak değil ya tabi ki böyle olacak. Kaç günde önlem alınamazsa olacağı budur.
Önlem almışlardır kesinlikle ama bu hacker bir açık daha bulmuş olmalıki böyle şeyler yapabiliyor
Members
1.2
Bundan sonra laubali açıklamalar yapacağım. Zira samimi açıklama yapmam şart değil. Samimi yorum yazıldığında, bu sadece benim için geçerli değil her ciddi yazı yazan için geçerli, yapıcı olmayan eleştirinin sınırlarını zorlayıp gaza geliyorsunuz. Nasıl eleştiri yapılacağını tam bilmeden böyle şeyler yapanlar var buralarda. Benim hackle ilgilenen arkadaş için sarfettiğim sözler eleştiri değil hakaret. Bilerek hakarete başvurdum, bir tarafına dokunsun ki meydana çıksın kim olduğu diye. Fakat bu kadar basit bir şekilde ortaya çıkacağını düşünmemiştim.

Hack mevzusu yasalara aykırı bir durum. Bunu herhangi birşekilde savunacak kişilerin tekrar düşünmesi gerekli, yoksa terörist maskesiyle evinize gelip birkaç eşyayı kırıp bıçakla silahla falan tehtid edeyim sizi, ardından buraya gelip ben yapmamışım gibi dalga geçeyim sizinle. Bu arkadaş için üşenmeyip suç duyurusunda bulunsam, her ne kadar proxy kullanmış olsa da belki tespit edilip başı derde girecek. 5 yıla kadar hapsi var. Benim üç kuruşluk sunucumdaki dns kayıtlarını değiştirdi diye böyle birşey hakettiğini düşünmüyorum. Ben böyle birşey yapsam ve beni yakalasalar, 5 yıl veya denk para cezası ağır gelirdi.

Şimdi bu konuyla ilgili dilediğiniz kadar gülüp eğlenin, benim için bir sakıncası yok, gerçekten. Durum utandırıcı gözükebilir fakat bana göre eğitici ve deneyim kazandıran bir durum. Ayrıca sayfalara yazdıkları sebebiyle bu arkadaşın inci'ci olduğunu düşünüyorum. Eğer doğruysa, indexe dedeleri koysaydın benide eğlendirirdin.
Hernasılsa; ben sunucuyu tekrar toparlayıp gereken önlemleri alacağım. Bir daha musallat olmamanı temenni ederim.

Hepinize kolay gelsin.
İnci UOdan anlamaz geçmiş olsun umarım çabucak toparlanır gücüne kavuşursun
Hintli felan diyorlarda pek inandırıcı gelmiyor.Kesin 15 16 yaşlarında bu çocuk adam akıllı birisi o kadar saçma sapan şeyler yazmaz tex'e katılıyorum.
Silindi
Novice
0
Esnecy : https://arcanum.gen.tr/

SOMON - HACKMAESTRO YAZIYO BEYLER YAZIK OLDU SVYE :D

böyle şeyler hoşunuzamı gidiyor ? :)
Doğru sölüyor
Silindi
Novice
0
Esnecy : https://arcanum.gen.tr/

SOMON - HACKMAESTRO YAZIYO BEYLER YAZIK OLDU SVYE :D

Böyle şeyler ne kadarda hoşunuza gidiyorrrrr
gitmemesi için mantıklı bir neden söyle ?
sonuçta o benim rakibim benimde yakında açılıcak bir sunucum var :O
Server hack yemedi, sadece index atmış. Yani açıkcası yönlendirmiş mi pek bilemiyorum bu işleri... Bizim siteyede atmış; fakat şifreleri unuttuğumuz için değiştiremiyoruz.
hepiniz mi unuttunuz pehhh :no
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/hacklenmedik-demeyin-hala-q47165

Sanırım hatırlatmakta fayda var. Tekrardan geçmiş olsun umarım daha dikkatli olunur..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.