Merhabalar Yaklaşık 3 bucuk aydır üzerinde calışmakta oldugumuz Sunucumu Devretmek istiyorum Neden Mi ?


Scrpterimizin Yogun İşlerinden Dolayı Sunucumuzu Daha İleriye Taşıyamıyorum. Ben World-Builderim Scrptsell acıdan pek bi bilgim yok

World-Builderlik Sunucuya Yetmiyor gerekli Duzenlemeler yapılmıstır sunucu suan icin kendını göture bilir kapasitede Yanlız ufak tefek

sorunları vardır Nelerdir Anlatayım.

1.Help Menu Sorunu Var .Scrpt Hazır Halde

2.Ev Sistemi Sorunu . Scrpt Hazır Halde.

-----------Etkinlikler-------

[Death Mach]
[Lvl Li Quest]
[Pvp 1vs1]
[Pvp 2vs2]
[Box]
[Counter Strike]
[Köprü Savaşı]
[Bomberman]
[2vs2 Expo ]
[Gm Topuk]
[Zar Turnuvası]
[Engelli At]
[Kar Topu]
[Kumar Alanı]
[Quest Alanı]
4.wepsitesi/wps/Makina/ Hazır Durumdadır.www.asylumuo.net Kontrol Edebilirsiniz. Sunucu Suan Aktiftir.


Not:
İstanbul'da İkamet Etmesi Önemlidir Ben İstanbul Ümraniye/Sondurak Semtinde Oturuyorum Varsa Konusup Görüşmek İstiyen Arkadaslar Bana Ulaşa Bilirler.


Sunucuyu Devretmemdeki Amac Yukarda Belirtmiş Oldugum Sorunlar Ve Yurtdışına Cıkma İhtimalim Vardır.

Ulaşmak İcin : 553 258 22 29 arıya bilirsiniz.



İlgilenen Arkadaslara Teşekkurler..


Not: Sadece Sunucu Sahibi Olmak İstiyenLer İcindir/Lütfen Boş Yorum Yapmayınız.

Bu konu RespectFull tarafından düzenlendi(2012-07-17 18:51, 11 yıl önce)
Yeni acılmıştı halbuki nasip hayırlısı neyse o olsun.
bana ulas
Hakaretten uyarı aldın

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2012-07-18 12:08, 11 yıl önce)
Hayırlısı neyse o olsun.
Banned
-3
Nelph : xxx

Adamın sorunları var o sebepten devrediyor.Nie laf ediyosunki adama ? Len hary potter gene hayaller peşindemisin seni ağsanla baş başa bırakıyorum .

Bu konu Narsia tarafından düzenlendi(2012-07-18 12:08, 11 yıl önce)
Nelph yanlış hatırlamıyorsam xearia isimli bir projen vardı. Şimdi siteye girdiğimizde
Xeria ultima online projemiz bazı sebeplerden dolayı şuan için iptal etmiş bulunmaktayız.
Benim ve ekibimin göz ağırı olan "" çatısı altında görüşmek dileğiyle.
yazıyor. O zaman yazdığın sözü sana aynen iade etmekten mutluluk duyacağım
Nelph


Not: Gözumde 5 para etmezsin..
Merhabalar,Respectle özel olarak msnde scripter olarak görüşeyim dedim bana demediğini bırakmadı.Onu gectim bu sattığınız sunucu zaten tutmadı onu kimse almaz ayrıca bu pach biryerden tanıyorum Nova'pvp nin pachli almışsınız cünkü herşeyi aynı hic bir dğeişiklik yok nasılda 3 ay buna hazırlık yaptınız onu bırak Başka bir sunucuya saldırı yaptığınızda hakır hakır gülüyordunuz nasıl oldu sunucu tutmu ? Yo sen kimsin diceksin ben Ultima online bırakalı 2 yıl oldu ve şuann hic bir şekilde hic bir sunucuyla bağım yok.Ama sadece forumlarda yazdıklarına kızdım kendileri hüküm sannedenler böle 1 hafta olmadan sunucuyu devrederler sen en iyisi o sunucu komple sil cünkü playerin yok ayrıca novanın scripter herkezde mevcut onu gectim.Sadece sorunlar şunlar demissin player yokki sorunlar belli olsun.Help menüsünü sorunlarını halledemicek kadar sunucu actıysanız siz en iyisi millete dağıtın pachkleri benden bukadar hadi koaly gelsin.Benden sadece sölemesi paranızı gereksiz yerlere harcamayın örnek bu servera para vererek paranızdan olmayın cünkü 500 binlara verilmicek şekilde git sağdan soldan topla en iyi sunucuyu yaparsın.Bunlar cıkarcılardır.Gereksiz bir sunucu benden bukadar herkeze başarılar dilerim. Eskiden kullandığım nick ise Marinez Angelus
BoxMunder : Merhabalar,Respectle özel olarak msnde scripter olarak görüşeyim dedim bana demediğini bırakmadı.Onu gectim bu sattığınız sunucu zaten tutmadı onu kimse almaz ayrıca bu pach biryerden tanıyorum Nova'pvp nin pachli almışsınız cünkü herşeyi aynı hic bir dğeişiklik yok nasılda 3 ay buna hazırlık yaptınız onu bırak Başka bir sunucuya saldırı yaptığınızda hakır hakır gülüyordunuz nasıl oldu sunucu tutmu ? Yo sen kimsin diceksin ben Ultima online bırakalı 2 yıl oldu ve şuann hic bir şekilde hic bir sunucuyla bağım yok.Ama sadece forumlarda yazdıklarına kızdım kendileri hüküm sannedenler böle 1 hafta olmadan sunucuyu devrederler sen en iyisi o sunucu komple sil cünkü playerin yok ayrıca novanın scripter herkezde mevcut onu gectim.Sadece sorunlar şunlar demissin player yokki sorunlar belli olsun.Help menüsünü sorunlarını halledemicek kadar sunucu actıysanız siz en iyisi millete dağıtın pachkleri benden bukadar hadi koaly gelsin.Benden sadece sölemesi paranızı gereksiz yerlere harcamayın örnek bu servera para vererek paranızdan olmayın cünkü 500 binlara verilmicek şekilde git sağdan soldan topla en iyi sunucuyu yaparsın.Bunlar cıkarcılardır.Gereksiz bir sunucu benden bukadar herkeze başarılar dilerim. Eskiden kullandığım nick ise Marinez Angelus


Dogru Sen Geldın Scrpter Olarak Sunucumda Görev Yapmak İstedin Sana Nasıl Guvene bılırım dedigimde bu sana kalmıs birşey 2 yıl ara verdım ve senın yardıma ıhtıyacın oldugunu gördum bende yardım etmek ısterım dedın ben ne dedım ? tw var ise başlıyalım dedım ? + ben önune gelen kişiye makına şifremi neden vereyım ? ilk önce dürüstlügün ile kendını gösterseydın eger ben senınle calışa bılırdım ayrıca bu zamana kadar forumlarda birine direkmen al kardeşim sana makına şifrem gir sunucu senin kim demiş + seni tanımıyorum ? bence normal degilmi.



Sunuda söylıyım kendını bılmez 2 3 arkdasımız Nova scrptleri diye ortaya iddalar koyuyor bunun acıklamasını illaki yapıcam.



1.Nova Sunucusuda Bize Ait.
2.Murat Seymen Arkadasımınızın Sunucusuydu.
3.Recai Seyman Benım Scrpterım Sunucuya tamamen scrptsell konuda o kefildir.
4.Ben Hicbir platforumda BEN SCRPTERİM DEMEDİM.


BoxMunder..
Help menüsünü sorunlarını halledemicek kadar sunucu actıysanız siz en iyisi millete dağıtın pachkleri.

Yukarda Belirttigim Gibi Ben Scrpter Degilim Scrpterimin Yogun İşlerinden Ötürü Elbette ben takıldıgım yerde forumlardan bilgi alıcam buna kim engel ola bilir ?

Sen cokmu profesyonel bi insansın hicmi yanlış iş yapmıyorsun ? hicmi 2 yıl önce bu işlerle ugraşırken takıldıgın yerler olmuyordu ?

Kimse kimseye kefil degil bu platforumda ben yardım istedigimde boş bogazlı insanlar sazan gibi atlamasına gerek yok burası bi forum sitesi yardımlaşma sitesi destek sitesi ve bi başlık atıldıysa o başlıgın icerigi hakkında konuşulursa bu makbul olur yanı k.Bakmada senin benımle kişisell konuşmaların Emin Ol bu kadar insanı hic ilgilendırmiyor varsa derdin msn adresim belli gelırsın konusursun + bana kullandıgın bir cümle var Ben uo devde veya ultima strike forum sitelerindeki bebelerle karıştırma ? ben bu laftan sonra emin ol senın ergen bi karakterin oldugunu düşünüyorum bu bebelerın yanında senin işin ne arkdasım :) Hadi Carşına göre pazar boyuna göre mezar versin allah Selametle..

Bu konu RespectFull tarafından düzenlendi(2012-07-23 23:21, 11 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.