Sunucuda son zamanlarda yaşanan sorunlar herkesçe bilinmektedir. Araştırmalarımız sonunda ve birde arkadaşımızın bize bildirisi sayesinde bunun kaynağını öğrenmiş bulunmaktayız. Eski yönetim kadrosundan remote erişimi olan bir arkadaşımızın scriptler içerisinde gizlemiş olduğu bazı komutlar sayesinde komutu kullananlar eşya, binek vb. giderlerini karşılayabiliyorlardı. Her nekadar komutların bir kısmını bulmuş olsak dahi, başka scriptlere müdahele edilip edilmediğini bulmamız biraz zamanımızı aldı. Bu süreçte yapılanlar aşağıdaki gibidir;

-Sunucu restart (eşya, binek, skill, account)

-Client değişikliği

-Binek spawnları değişikliği

-Sunucuda yapılan olan bu revizyon sebebi ile 29.05.2012 saat 13.00′dan başlayarak 01.06.2012 günü akşamı saat 20.00′a kadar oyuna girildiği anda 8 adet beceri seçebilecekler. Bunlar sunucuya girişte otomatik olarak yapılacağından dolayı bu konu ile ilgili atılan yardım talepleri cevapsız kalacaktır.

Bütün bunların yapılma sebebi ise, sizlerin ve bizlerin sarfettiği çabalara kişiliksiz insanların saygı göstermemesidir. Amacımız ilk gün söylediğimiz gibi herkesin eşit olduğu, Herkesin birbirine saygılı davandığı ve seviyenin yitirilmediği güzel sistemlere sahip bir sunucu oluşturmaktır. Bu nedenden dolayı bizleri ve aldığımız bu kararı destekleyeceğinizi düşünerek tüm avalon takipçilerinden bizleri takip etmeye devam etmelerini rica ediyoruz.

Yeni bağlantı programını indirerek oyuna bağlanabilirsiniz.

Avalon Bağlantı Programı İndir

Bu konu kortez tarafından düzenlendi(2012-05-29 14:05, 11 yıl önce)
Hayırlı olsun, umarım başarılı olur..
Olmayan playerda gitti şimdi sağlık olsun artık başka sefere
Banned
-3
başarılar.
Superadminstratours : Olmayan playerda gitti şimdi sağlık olsun artık başka sefere

Konuyla alakasız mesajlar yazma yarışındamısınız bu aralar? topic kascaksan off topice git arkadaşım. Israrla neden ille birileri bizi dürtsünde hee biz yanlış yapıyoruz modunda bu insanlar anlamıyorum. Hani konuyla ne alakası var attığın mesajın onuda anlamadım. Arkadaşım neden inatla benim açtığım konularda alakasız mesajlar yazma gereği duyuyorsunuz. koca KURALLAR 'ı okumadan neden bu trolluk?
Kortez sinirlenmene gerek yok, adam kendi düşüncesini belirtmiş revizyon la ilgili diye tahmin ediyorum.
Umarım daha iyi yerlere geliceksiniz.
@Legend sinirlenmeyle alakası yok diğer mesajlarınıda baz alarak yazdım mesajı. Bu eleman 1 birde bunun gibi 2-3 kişi daha var.
Eleman değilim ben, ikincisi laf sokmak değil amacım.Ben sana onun bunun gibi kelimeler kurmuyorum .Revizyonunuz hayırlı olsun lakin sizin için iyi olmadı hayırlısı olsun başka sefere .
gecmiş olsun basarılar dilerim.. staff kadronuzdaki redbull'a hayranım :)
teşekkür ederiz. bu arada açıklık getireyim şu konuyada artık. terasta elinde redbull varken aklına gelen bir ismi koydu arkadaş. yani bunun seninle yada başka bir kullanıcıyla alakası yok. ne u-s nede başka bir platformda takılan birisidir.
redbull* : gecmiş olsun basarılar dilerim.. staff kadronuzdaki redbull'a hayranım :)

ne oldu kerem zorunamı gitti :D
Avalon Uo Birçok sunucunun atlatamadığı sorunların önüne geçmiş ve hala aktifliği ve güncelliğiyle devamlılığını kanıtlamıştır.Giden gelmiyor acep nedendir demedik hiçbir zaman.Gidenler gider yenileri gelir.Geliyor da.Gidenlerden de geri dönenleri de görüyoruz.Eleştiriliyor belki de eleştirilmeye devam edilecek.Ama bilin ki iyiler her zaman eleştirilir.Birşekilde göze batar.Rahatsız eder.Sonunda kabullenilir.Avalon Uo da bence böyle bir sunucu.Eleştirmeye devam edin güncelliğini sürdürmeye devam ediyorsunuz bunu da unutmayın.
Saygılar...
noreply@avalon olayını düzelttiniz mi :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.