Merhaba,
Değerli Ultima Online oyuncuları,

Axe Ultima online sunucusu olarak,
Standart Ultima Online zevki içeren özlem duyulan zevkli actionları günümüze daha donanımsal şekilde kurgulayıp sizler için çalışmalarımız tüm hızıyla tamamlamış bulunmaktayız.
Kısa süre içerisinde beta olarak sunucumuzu aktif ederek siz değerli oyuncuların hizmetine sunmanın heyecan ve gururunu taşımaktayız.

Gerek yaşımızın verdiği gerek zamanla kazanılmış olan tecrübe sonucunda yetkili staff kadromuz in-game içerisinde bizi tercih edecek siz değerli oyuncularımıza kendini beğenmişlik ve ego olmadan görevini yerine getirip sizlere zorluk çıkarmak yerine kolaylıklar sağlayarak uzun zamandır aradığınız macera ve heyecan dolu sosaria'nın kapılarını açmış bulunmaktayız. 


Çalışmalarımıza uzun soluklu olduğunu belirtmek isterim. Sunucu üzerindeki çalışmamıza bir süre vermem gerekirse parça parça toplamda 9 ay gibi bir emek harcanarak her hangi bir sunucuda kolay göremeyeceğiniz sistemleri ve lbr binekler'i geliştirerek yeni bir soluk almanıza neden olacaktır. Denizler'de açılan yelkenler dönüş yolculuğunda "kara göründü" diye bağıran gemi tayfası bu kez "YENİ ZAFERLERE YELKEN AÇILIYOR" diye avaz avaz bağırıyor.


Sunucumuz gerekli kurumsallık projelerini yerine getirerek köklü Ultima Online dünyasına adımlarını en sağlam şekilde atmıştır.
İsmi gizli tutulan sponsor anlaşmamız sayesinde devletine vergisini ödeyen, gerekli faturalandırmaları yapmış ve her hangi bir sunucuya yapılacak saldırı durumunda gerekli mecralara başvuru yaparak yasal yollarla hakkını arayacaktır.


Açılış tarihi olarak 12 Nisan 18:00 tarihini ön görmüş bulunmaktayız.

Emulatör : Sphere 56b
Tür : Player Versus Player
Stat Cap : 300
Kayıt : Kayıt sistemi free olarak ayarlanmıştır.
Skill Cap : Üç farklı class seçimli
Önerilen Ultima Online Sürümü : Ultima Online Mondain's Legeacy
Bağlantı Programı : Droconnector

Web Sitesi :
www.axeuo.com

Axe Pvp sunucusunu neden tercih edeceğiz ?

Bu sorunuza cevap niteliğinde sistemlerimizden bahsederek sizi bekleyen maceramızı anlamanıza yardımcı olabilirim.

Sistemler için;
 


Özel Binekler :

Sunucumuzda 5 adet yeni binek türü bulunmaktadır. Görsel açıdan zenginlik ve farklılık yaratmasını düşündüğümüz binekler elde etmesi bir hayli zor olabilir.

Single Dungeon Sistemi :

Single Dungeon sisteminde sırası ile 5 adet npc'i geçerek finalde random ödüllere sahip olmaktasınız.

Singe Dungeon'a giriş için Single Crystal ile safe alanda bulunan vendordan yararlanabilirsiniz.
Single Crystal ise hazine ve quest droplarından elde edebilirsiniz.

Raid Dungeon Sistemi :

Raid Dungeon sistemin'de 5 kişilik arkadaş grubunuz ile parti şeklinde dungeona katılarak npc'leri başarılı bir şekilde geçmeniz gerekmektedir. Raid'i tamamladığınzda hayatta kalan parti üyelerine ödül olan droplar eşit bir şekilde dağıtılmaktadır.

Str Dex deed sistemi :

Str, Dex deed sisteminde oyun içerisinde bulunan değerli ya da diledğiniz bir bineğe str, dex takviyesi yaparak belirlenmiş sınırlarına ulaştırabilirsiniz.
Str, dex deedler hazine, dungeonlar, ve belirli aralıklarla yapılacak questlerden aynı zamanda market sisteminden temin edebilirsiniz. 

.İmmune Sistemi (Warrior):

Oyun içerisinde warrior karakterlere özel olan bu sistemde action sırasında bu komutu kullanan warrior karakterlerin üzerinde bulunan poison büyü etkisi, ölümcül yarasını iyileştirerek +15 hp sağlamaktadır.

Özel Axe Set :

Sunucumuzda bulunan özel axe set sayesinde setin tam parça olarak kullanıldığında 1. sayfa büyülerini resist etmektedir.
Setin temini için safe alanda bulunan armor stoneyi kullanabilir aynı zamanda dungeonlar'da bulunan özel set parçası isimli dragonu katlederek parça parça elde edebilirsiniz.

Silah Seç Sistemi : 

Safe alanda bulunan silah seçim stone ile makrolarınızda kolaylık sağlayacak silahınızı seçerek .silahsec1 komutu ile silahınızı otomatik olarak karakterinizin eline almasını sağlayabilirsiniz.

Nightmare Owner Sistemi : 

Wrong Level 3 alanında bulunan Nightmare Owner isimli npc'i kestiğiniz zaman altıda bulunan Nightmare sahipsiz hale gelmekte ve taming işlemi yaparak nightmarenin sahibi olabilirsiniz.
Sandığınızdan daha aksiyonlu ve bir o kadarda bu güne kadar görmediğiniz sürpriz ile Nightmare Owner sizleri karşılayacaktır.

Binek Scroll Sistemi :

Safe alanda bulunan Binek Vendor isimli npc'den Wrong dungeondaki binek scroll npc'leri keserek elde edeceğiniz binek scroll ile binek satın alabileceksiniz.
Binek Scroll npc'ler çeşitli bineklerden oluşarak server'daki çeşitliliğin gözlemlenmesini sağlamaya yönelik düşünülmüş bir durumdur.

Online Kredi Sistemi :

Online Kredi sisteminde oyunda bulunduğunuz her saat için bir adet online kredi puanı kazanmaktasınız. Kazandığınız online puanlar sonucunda belirli itemleri tercih ederek sahip olabilirsiniz.

Market Sistemi :

Market sisteminden sunucuya gönderdiğiniz destek miktarları ile harcayabileceğiniz market puanı elde edebilirsiniz.
Oyun içerisinde V.İ.P bölümden köy ve elde etmesi zor olan değerli vb. itemlerden yararlanmak için market sistemine ihtiyacınız bulunmaktadır.

Binek Res Sistemi :

Değerli bineklerinizi kaybettiğinizde hazine ve questlerden elde edebileceğiniz yeterli sayıdaki binek res bandajı ile bineğinizin cesedinden bineği tekrar hayata döndürebilirsiniz.
Bu şekilde sunucuda bulunan bazı bineklerin devamlılığı ve diğer kişilerin binekleri elde etme oranının yükseltilmesi amaçlanmıştır.

Hazine Sistemi :

Hazine haritasını dungeonlarda bulunan gold monster'lardan elde edebilirsiniz.
Hazine alanına gitmek için haritayı safe alanda çözerek çıkan menüden hazine alanına ışınlanmak için onay vermeniz gerekmektedir.
Hazine koruyucusu olarak sırasıyla 3 adet npcyi geçip chestin içerisinde bulunan değerli random itemleri elde edebilirsiniz.



Bu konu Axeuo tarafından düzenlendi(2020-04-11 19:19, 4 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.