Sunucumuz KAPALIDIR.
Sevgili Callisto UO oyuncuları;
01.Ocak.2021 tarihinde açılan sunucumuz kapatılmıştır.

Açıldığından bugüne kadar sizlere kusursuz hizmet vermeye, taleplerinize karşılık sistemler üretmeye ve emeğinizin karşılığını en iyi şekilde almanız için elimizden geleni yaptık.

Callisto bizim ilk projemizdir ancak köklü bir çalışmanın eseridir. İyisiyle kötüsüyle yaptığımız işin ilk günden beri her zaman arkasındayız. Yeni revizyon ile birlikte, sunucunun eksik yönlerini tamamlayıp, iyi yönlerini tutarak tekrardan hizmet vereceğimizi duyurmak isteriz.

Callisto ismi, web sitesi ve isim hakları aynı şekilde kalacak olup, yeni projelendirdiğimiz sunucumuzda da aynı isim kullanılacaktır. Discord kanalımız sadece bize ulaşabileceğiniz şekilde açık kalmaya devam edecektir.

Son olarak;
İyisiyle kötüsüyle bizden yana tüm oyuncularımıza hakkımız helaldir.

Sevgiyle kalın.

CALLISTO YÖNETİM


Callisto Ultima Online - YouTube Kanalı
   Callisto Ultima Online - Instagram Sayfası


Bu konu CallistoUo tarafından düzenlendi(2022-02-20 21:53, 2 yıl önce)

Verdugo Ailesi olarak sunucudayız. Oyuncu olarak tanıtayım bende. Karakter kasmak kolay olsada, item sahibi olmak o kadar zor. Biraz emeğe kıymet bilinmesi gereken bir sunucu olmuş. Yönetim kadrosu az olsada alakadar. Oynamayı düşünen arkadaşlara tavsiyem para ekosistemi biraz meblağ olarak fazla gidiyor fishing ile temin edilirse işinizi daha çok kolaylaştırırsınız. Yönetime başarılar diliyelim. 

Yeni gelen güncellemeler Inscription ile para kasmak biraz daha kolaylaştırıldı. Kaleler ve Evler craftable bilginiz olsun. 



Bu konu hkncvdr tarafından düzenlendi(2021-05-09 17:47, 2 yıl önce)
Öncelikle arkadaşlar herkese iyi oyunlar ve hayırlı ramazan'lar dilerim..
 
Arkadaşlarım ile ben yaklaşık olarak 20 gündür bu server'ın oyuncularıyız.Tabi ki bazılarımız benden önce başlamış.Ve diğer arkadaşlarım ile bu sunucu da tekrar bir araya gelmiş bulunmaktayız.Oyunun keyfi bir başka sistemlerinin bir çoğu kendine has yenilikçi bir oyun tarzı sunmakta.İlgi ve alakaları gerçekten güzel.Adam kayırma yok,şeffaflık ön planda ve hemen her konuyu "Discord Genel Sohbet" kanalında bizlere sunuyorlar ve bizlerde fikrimizi beyan edip ellerinden gelenin en iyisini hazırlayıp bizlere yani oyunculara sunuyorlar."İtem olsun,Para olsun" hemen kolay kazanılmıyor "Rp ağırlıklı"olarak sunulmuş bir sunucu eski tarza hitap ediyor.Tabiki de yıl olmuş "2021" diyorsunuzdur bu yazıyı okurken sizleri de anlıyorum.Ve bizlerde bu oyunun eski oyuncuları olduğumuz için bazı şeylere dikkat ediyoruz.Önemli olan her şeyi bir anda kazanmak değil amaç.Zevk alırken birşeylere sahip olmak.Ben 1999'dan beridir Crafter oynuyorum bu oyunu.Zanaatkarlığım ile ve dekorasyon işi ile uğraştım bu yıl'a kadar bu oyunda.Herkesin düşüncesi ve nerede haz duyduğu ayrı birşey zaten.Bir göz atmak isterseniz "Server olsun,Sistemler olsun" aranızda seven ve emeğe değer veren insan çıkacağından hiç süphem yok..
oooo harika bi servermis herkes hakettigi gibi kasıp oynuyor hadi bakalım kendinize güveniyorsanız buyrun gelin ben ne ultimacılar gördüm hepsi bos beles adamlar ben ne bilmiyorum dien gördüm beni kesmeye calıstı ama basaramadı :D iddaaliyim kim gelirse keserim :D Nickin '' Redi''

Sağlıklı, Huzurlu, Mutlu bir yeni yıl geçirmemizi temenni eder yeni yılınızı kutlarız.

Callisto Ultima Online bildiğiniz üzere 1 yıldır sizlere hizmet vermektedir ve Ölmez sağ kalırsak hizmet vermeye devam edeceğiz

Dediğimiz gibi iyisiyle, kötüsüyle 2021 yılını geride bırakıyoruz, bizi tercih eden siz değerli oyuncularımız için elimizden geldiğince desteklerimizi sunucu gidişatına zarar vermeden yapmaya çalıştık eksiklerimiz muhakkak olmuştur ancak yapmaya devam edeceğiz.

Yeni yılın yeni heyecanlar getirmesi umudu ile gidişat ve gelişim planlaması yapmayı ön gördük,

Yeni yıl ile birlikte Callisto'da bir takım değişikliklere gidileceğini sizlere bildirmek isteriz.

Bu değişiklikler, sunucumuzun daha sağlam bir alt yapısının oluşmasına ve oyuncu kitlesinin artmasına fayda sağlayacağını düşünüyoruz.

Biliyorsunuz ki sunucumuz 8x Skill Cap üzerine kurulu Role Play & Power Play türündedir, bizde Role Play (RP) türüne daha yatkın olacağını düşündüğümüzden 2022 yılı Ocak ayı sonu ile Şubat ayı'nın 15'i arasında Skillcap sınırını kaldırmayı ve geliştirilebilir skill cap seviyesine geçilmesini uygun gördük. Tabi ki sistemin işleyişi ve nasıl yapılabileceği hakkında sizlere detaylı şekilde anlatımlarımızı yapacağız,

Skillcap sınırının kalkması aslında Ultima Online gibi sınır tanımayan Ortaçağ oyunu için pek de tuhaf bir değişiklik değildir, netice de geliştirilebilecek bir çok yetenek varken 7x veya 8x gibi bir sınırılamaya maruz bırakılmak bir bakıma haksızlık olduğu kanısındayız.

Sınırlamasız Skillcap sayesinde farklı Karakter Buildleri oluşturabileceğinizi bunlardan en bilinenleri (Pure Mage, Warrior, Warlock) başta olmak üzere farklı karakter ağaçlandırması da yapabileceksiniz.

Bu sayede sunucuda oyuna giriş çıkışları en aza indirmiş olacağız devamlı olarak tek bir karakterinizle oynayabileceksiniz. İster Craft ister Büyücü,Savaçı,Necro,vs.. olarak istediğiniz şekilde karakterinizi yönlendirebileceksiniz.

Detayları sizlerle paylaşacağız takipte kalın sevgiyle kalın

Yeni yılınız kutlu olsun



Bu konu CallistoUo tarafından düzenlendi(2021-12-29 17:30, 2 yıl önce)

Ultima bir ortaçağ oyunudur. Sen ortaçağda bir madencinin şovalye olduğunu, büyücü olduğunu , aynı zamanda warlock olabildiğini. Aynı zamanda Animal Trainer olabildiğini aynı zamanda aynı zamanda diye gider bu.  Hadi geçtim oyunu gerçek hayatta hem doktor olup, hem madenci olabilir misin yani ? Bence skill Cap'in kaldırılması saçma olmuş.

22 seconds dakika sonra eklendi:

Şu oyunun orjinalliğini bozaaa bozaaaa bitirdiniz.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.