Herkese Selamlar

Corvida UO Tanıtımı



Corvida Sunucusu Power Play - Role Play tarzına yakın olup hem bireysel hem grup olarak oynayan oyuncuların oyundan zevk almasını amaçlamıştır.

Sunucumuzda hem Sosoria'nın belli bölgelerinde hem de görsel anlamda yenilemeler yapılmıştır.Bir kaç resimle bunları gösterecek olursak
Britain




Cove




Moonglow



Diğer Fotoğraflar için
Galeri

Bilgisayar Özellikleri
Intel Xeon CPU E5-2650 @2.00GHz 2.00 GHz
4 GB RAM
60 GB HDD
400 GB TRAFİK

Sunucu Özellikleri
Emülator:56B Nightly
Skill Cap: 800.0
Stat Cap:225
Power Hour:%100


Skillerinizi kolay geliştirebileceğiniz Newbie Şehri aktiftir.Şehir'e kullandığınız accountun ilk bir haftalık online süresi boyunca girişleri serbesttir daha sonra şehirden otomatik olarak gönderileceksiniz.


Sunucumuz Pazartesi gününe kadar test sürecinde kalacaktık.Bu süreçte kastığınız itemleriniz ya da skilleriniz silinmeyecektir.Dilediğiniz gibi kasabilirsiniz.


Sistemler


-Customizable Housing Sistemi
Customizable Housing Sistemi dilediğiniz gibi ev dizayn ederek harika tasarımlar ortaya çıkartabileceğiniz bir ev sistemidir.Bu sistemi kullanabilmek için "Architect" Vendorundan alacağınız "house placement tool" gerekmektedir.


Görev Sistemi
Sunucumuzdaki görev sistemi tamamen yeni npcler üzerine kurulu olup bu npcleri kestiğinizde artılı silah,görev itemi ve yüksek miktarda para elde edebilirsiniz.


Pk Kale
Pk Kale Britain köprüden biraz daha ileri bir noktaya kurulmuştur.Kale'de tüm vendorlar mevcuttur.Ayrıca kill düşürebileceğiniz Rahip ve Guild Deed satın alabileceğiniz Blackthorn'de Pk Kale'de yaşamaktadır.


-Player Vendor Sistemi
Player vendor sistemini kullanabilmek için öncelikle bir evin sahibi yada ortağı olmanız gerekmektedir.Daha sonra "Provisioner" vendorundan alacağınız "Player vendor kontrat" ile player vendor sahibi olabilirsiniz.
Evin kapısının önünde kontrat'a çift tıklayarak ev vendorunuzu kurabilirsiniz.


Guild Sistemi
Guild kurmak için British ve Blackthorn'den "guild deed" satın alabilirsiniz British'i British Castle'da Blackthorn'u Pk kalede bulabilirsiniz.

-Tek kişilik Raid sistemi
Bu sistemden tek kişinin faydalanabileceği değerli ödüller elde edebileceğiniz tek kişilik raid dungeon sistemidir.Sistem için gerekli olan Raid dungeon'a giriş eşyasını Dungeonlar bulunan Dragon-Deamon tarzı npclerden elde edebilirsiniz.

-Spawn Takip Sistemi
Random olarak çıkan spawnların takip edilmesi amacıyla sadece taming skilli 70.0 den yukarı olanların görebileceğin bu menüde bulunan bineğin aktif olup olmadığını görebilirsiniz.Binekler aylık periyotlarla farklı saatlerde çıkmaktadır günlük sabit saatleri yoktur.

-Ore Mix
Bu sistem elinizde çok fazla bulunan ingotların değerlendirilmesi amacıyla yapılmıştır.Sistem size fazla ingotlarınızı Bloodrock,Blackrock,Valorite ingot elde etme şansı sunmaktadır ama karşılığında madenden çıkma oranı yüksek olan ingotlardan istemektedir.

-Balık Ocağı
Balık ocağı sistemi ile yüklü miktarda balık pişirebilirsiniz.Ocağı sadece evinize kurabilmektesiniz ayrıca kullanabilmek için Fishing yeteneğinizin 100.0 olması gerekmektedir.
Ayrıca Ocağı yakabilmek için bir adet kindling 250 adet log'a ihtiyacınız vardır.

-Balik Ağı Ve Ağ stoğu
Balık ağı denizde oltadan daha kolay balık tutmanızı sağlar;
Ağ stoğunda ise ağlar stoklanır ve geminin içinde seri bir şekilde balık tutmanıza yarar.Ayrıca hazine düşürme oranıda yüksektir.Balık ağını fisherman vendorundan sınırlı sayıda temin edebilirsiniz veya Alternatif olarak Tailor menüsünden'de temin edebilirsiniz.
Balık stoğu sadece Tailor yeteneği olan kişiler tarafından yapılmaktadır.

-Death Shroud Ve Mage Robe
Mage robe olarak sunucumuzda bulunan robeler Death Shroud ve Mage Robe'dir.

Death Shroud:Hiç bir özelliğe sahip olmayıp 50 cloth ile yaparak herkesin giyebileceği bir robedir.

Mage Robe:Sadece Püre Magelerin kullandığı bu robenin en büyük özelliği yüksek miktarda armor vermesidir.

-Kumbara Sistemi
Kumbara sistemi ile bankanıza dağılan paralarınızı bir araya toplayabilirsiniz.Kumbarayı sadece bankanıza kullanabilirsiniz.Kumbaradan yapabileceğiniz işlemler;

-Kumbarayı isteyen arkadaşlar Tinker menüsünden yapabilirler(70.0skill gerektirir).Ya da provisioner vendorundan satın alabilirsiniz.

-Taxidermy Kit
Yaratıkların cesetlerinden Trophy yapabilmek için kullanabilirsiniz.Carpentry vendorundan temin ederek kullanabileceğiniz bu itemi sadece -Polar Bear- Bear- Hind-Gorilla-Dragon-Orcs-Troll kafalarında ayrıca denizden çıkan balıklarda kullanabilirsiniz

-StoneCrafting
Bu sistem tamamen ev dizaynında yeni eşyalar kullanabilmeniz için carpentery skilline bağlı olarak aktif edilmiştir.Sistemi kullanabilmek için öncelikle Carpentry vendoruna gidip bir adet "making valuables with stonecrafting" ve "mallet and chisels" satın almanız gerekmektedir.
Daha sonra aldığınız kitabı okuyup "manchi" ile stonecrafting menüsüne erişebilirsiniz.
İstenilen taşları maden kazarak elde edebilirsiniz.

-Random Spawn Sistemi
Bu sistem şu anlık sadece Ostardlar için aktiftir daha sonra diğer binekler için de aktif edilecektir.Bulunduğu konumu bulduğunuz bineğin yanında bir anda yaratıklar ortaya çıkarak size saldırabilir.

-Pin sistemi
Oyun içi güvenliğiniz için önemli olan bu sistem ilk karakter açtığınız anda karşınıza çıkar.Tamamen kişisel sorumluluğunda olan karakter güvenliğinize
en iyi alınabilecek önlem olan pin sistemini aktif ederek yapacağınız şu işlemlerde karakter güvenliğinizi tamamen sağlayabilirsiniz.


-Skilldüşür - Banka işlemleri - Konuşma işlemi - Help menü kullanımı -Ev Menüsü - İtem Transfer -


-Ostard Yumurtası
Ostard Yumurtasını Hazine sisteminden,Maden ya da Denizden elde edebilirsiniz.
Bulduğunuz Ostard yumurtasını sadece Sahibi ve Ortağı olduğunuz evlere koyabilirsiniz.Bir eve maksimum 3 adet "ostard egg" sabitleyebilirsiniz.Yumurtaların süresi Veterinary skillinizin yüksekliğiyle orantılı olarak düşer.

-Kill Düşürme sistemi
Kill sayınızı düşürebilmek için kullanabileceğiniz iki çeşit sistem vardır.Bunlardan ilki;

.killdusur:Bu komutu kullanarak para karşılığı kill sayınızı düşürebilirsiniz.

ikincisi;

Rahip:Pk kale'de bulunan Rahip'e gidip af dileyerek düşürebilirsiniz.(her af dileğinde 1 kill düşer)

-Alchemy Kazanı
Alchemist karakterler için büyük kolaylık sağlayan Alchemy Kazanını yapabilmek için Tinker menüsünü kullanabilirsiniz.
Alchemy Kazanını kullabilmek için 100 Magery ve Alchemy skillinizin olması ayrıca eve sabitlemeniz gerekiyor.
Evinize sabitledikten sonra yapmak istediğiniz potionun istediği regleri kazan'a yükleyerek size verdiği süreyi bekledikten sonra "empty bottle"
ile potionları alabilirsiniz.

-Hazine sistemi
Sistem Lockpick-Cartography skill ortaklığı ile çalışmaktadır.Hazine sistemini kullanabilmek için Cartography ve Lockpick skillinizin 100.0
olması gerekmektedir.Lockpick skillinizi şehir bankalarındaki kasalarda,Cartography skillini "Mapmaker" vendorundan aldığınız "blank map" ile
kasabilirsiniz.

Deniz'de balık tutarken maden'de maden çıkartırken ve dungeon chestlerden elde edebileceğiniz Hazine haritalarını
açtığınız anda karşınıza sizi yönlendiren bir "takip oku" ayrıca haritanın bulunduğu konumun ismi ve koordinatları belirtilmiştir.
Ayrıca .harita yazarak devamlı güncellenen hazine koordinatlarıyla birlikte oto güncellenen haritayı daha rahat bulabilirsiniz.Haritayı açabilmek için shovel ihtiyacınız olacak.
açıldıktan sonra npclerin içinden kesmeniz gereken sadece Dragon olmasına rağmen diğer npcleri kesmeden rahat bir şekilde hareket edemezsiniz.

Hazine Genel Loot eşyaları;
Ostard Yumurtası
Random Magical Weapon
Hazine Haritası
Potion Bag
Random Magical Armor gibi değerli eşyalar.

-Dungeon Chest sistemi
Dungeon Chest sistemi aktiftir. Chestleri açabilmek için Lockpick skillinize ihtiyacınız vardır,lockpick skillinizi şehir banklarında bulunan
"training chestler"i açarak geliştirebilirsiniz.

Dungeonlarda level 5 e kadar bulabileceğiniz chestlerden ostard yumurtası-artılı mage robeler gibi
değerli itemleri elde edebilirsiniz.

-Aile Sistemi
Provisioner Vendorundan temin edebilirsiniz. Aile kurabilmeniz için kuralların hepsi menüde mevcuttur.Ayrıca aile menüsünden ailenizdeki akadaşların konumlarını ve kişisel bilgilerini görebilirsiniz.
-Faction Sistemi
British ve Blackthorne Castle önünde bulunan taşlardan "Order" ya da "Chaos" tarafını seçerek British veya Blackthorne'nin hizmetkarları
arasına katılabilirsiniz.


-Golden Studded ve Craft Studded
Craft studded herkesin giyebileceği bir set olmakla birlikte cow ve bull tarzı npclerden çıkarttığınız "hide's cut" ile yapabilirsiniz.Verdiği
armor vendorda aldığınız studdeddan daha daha kaliteli olduğu için armoru'da yeterince iyidir.

Golden Studded:Bu seti yapabilmek için Rare Dragondan çıkan "Hides of Golden Dragon" a ihtiyaç vardır.Dungeonlardan bulab0ileceğiniz
bu npcleri kesip cesedini parçalamanız gerekmektedir.Golden Studded set size güçlü bir zırh desteği sağlar ancak "golden studded set" i
giyebilmek için karakterinizin 8x olması gerekmektedir.Herhangi bir skill class sınırlaması yoktur 8x herkes giyebilir.

Bu konu GodFather tarafından düzenlendi(2016-09-01 15:20, 7 yıl önce)
İlk yorum bizden gelsin.Emek verilmiş bir sunucu olarak görünüyor.Başarılar dilerim.
Başarılar Dilerim Cok Güzel Bi Server.. :yes
Görüntüler güzel serverin dinamiği nasıl koşarken olmayan şeylere takılma gibi durumlar var mı buglar fixlendi mi ve pvp dengesi ne yönde magelere armor veren robelar büyü detaylarını veya freeze timelari dusuren şeyler dengeyi bozabilir. Üzerinde milyonluk itemle gezeni 30 luk reg patlatma ezdirmiyorsaniz iyi yerlere gelebilir


Düzeltme: Servera girdim çok fazla yapmanız gereken iş var yığınla bug var büyülerde delay larda bug var skill kasarken vendor sattığı şeyi geri almıyor örnek map maker yapılan mapleri almıyor gibi cok bug var halletmeden açmasaydınız iyiydi

Bu konu buffa tarafından düzenlendi(2016-09-15 00:22, 7 yıl önce)
buffa : Görüntüler güzel serverin dinamiği nasıl koşarken olmayan şeylere takılma gibi durumlar var mı buglar fixlendi mi ve pvp dengesi ne yönde magelere armor veren robelar büyü detaylarını veya freeze timelari dusuren şeyler dengeyi bozabilir. Üzerinde milyonluk itemle gezeni 30 luk reg patlatma ezdirmiyorsaniz iyi yerlere gelebilir


Düzeltme: Servera girdim çok fazla yapmanız gereken iş var yığınla bug var büyülerde delay larda bug var skill kasarken vendor sattığı şeyi geri almıyor örnek map maker yapılan mapleri almıyor gibi cok bug var halletmeden açmasaydınız iyiydi
Yanlış anlama tutarlı eleştirilere açık kişleriz ama bahsettiğin şey bir bug değil.Önce bug dediğiniz şeyin tanımını ortaya çıkartmak gerek bir ikinciside sunucuyu zaten hemen açmadık bahsettiğiniz dinamiklerd (büyü atarken koşma vs) şu ana kadar bug olduğunu söyleyen ilk kişisiniz ve tekrar düzeltiyorum büyülerin delayının uzunluğu kısalığı bug değil bizim kendimize göre yaptığımız düzenlemedir.Oynayan arkadaşların hiç bir şikayeti olmadığını biliyorum servera girip sadece 3 5 saatinizi geçirip bu tarz bi sonuca varmanız üzücü ciddi mana da düzeneleme değilde bug abuse kategorisine girdiğini düşündüğünüz şeyleriz siz söyleyin biz zaten o bir hataysa düzeltiriz.Bir sürü bug var deyip direk bi sonuca vardırmak yanlış.

Hadi iyi forumlar
İnnox diyen adama us jux attığında adamın innoxu fizzlemiyorsa ve sen poison yiyorsan bu bir bug dur, pvp de ki hataları düzeltmeden de ne kadar güzel bir server yaparsanız yapın ilgi çekmez bu söylediklerimi yanlış anlama emek veriyorsunuz bu sebeple belirtmek istedim oyun içinde de benzer tutumdasınız inşalalh düzelirsiniz.
buffa : İnnox diyen adama us jux attığında adamın innoxu fizzlemiyorsa ve sen poison yiyorsan bu bir bug dur, pvp de ki hataları düzeltmeden de ne kadar güzel bir server yaparsanız yapın ilgi çekmez bu söylediklerimi yanlış anlama emek veriyorsunuz bu sebeple belirtmek istedim oyun içinde de benzer tutumdasınız inşalalh düzelirsiniz.
teşekkürler ama hala yığınla bug diye bahsettiğiniz şeylerden sadece birisinden bahsettiniz.Tutumumz hakkında bilgiyi oyuncu arkadaşlardan almalısınız bence tutum ister istemez kişiye göre değişiyor.Sizin direk yığınla bug var yazıp yapmak istediğiniz neyse bizde cevabımızı o uslüba göre vermeye çalıştık bi hatamız olduysa kusura bakmayın.
buffa : İnnox diyen adama us jux attığında adamın innoxu fizzlemiyorsa ve sen poison yiyorsan bu bir bug dur, pvp de ki hataları düzeltmeden de ne kadar güzel bir server yaparsanız yapın ilgi çekmez bu söylediklerimi yanlış anlama emek veriyorsunuz bu sebeple belirtmek istedim oyun içinde de benzer tutumdasınız inşalalh düzelirsiniz.

imzandaki gibi davran kardeşim benim
Güzel bir server, başarılar dilerim..

Ticarethaneye dönmüş serverler player kaynarken umarım bu serverde uo'da hakettiği yeri alır..


Server sahiplerinin player korkusu yoktur kapanma gibi bir durumda söz konusu olmayacakmış..

Karalama yapmak yerine girip denemenizi öneririm..
bir hata yaşanmış düzenleme yapıldı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.