Merhabalar ;

Uzun süren bir çalışmanın ardından gerek görsel , gerek hikayesel ve sistemsel olarak biraz farklılık gösteren bu projeyi oluşturduk.Amacımız Uo adına yeni ve güncel bir tat kazandırmaktır.Genel olarak Türkiye de bu gibi oluşumlar birbirine benzerlikler göstermektedir.Tabi ki kendine özgü,yaratıcı ve emek verilmiş çok güzel projeler de açıldı.Fakat istediğini pek bulamadı.Oynanabilirlik olarak çok fazla değişiklik tarafı değiliz fakat görsel ve sistemsel bazlı olarak kendimize özgü ve geliştirilebilen bazı dokunuşlar sağlamaya çalışıyoruz.Bu konuda da baya bir risk alıyoruz.Farkındayız.Tüm bu işlere gönül vermiş kişilere,ultima online adına hala daha güncel olarak emek vermeye devam eden herkese selam olsun.Biz de bu ruhu yakalamak adına böyle bir proje hazırlamış,siz değerli ultima online severlere sunmuş bulunmaktayız.Sunucumuz genel olarak kolay bir oynanış yapısına sahip,ancak makrodan ziyade mouse ile ne kadar emek verirseniz oyunda aktif olarak o kadar kazanacağınız bir sunucudur.



Britain Düştü!

Britain düştü ve muhafızlar şehri terk etti !

3 Clan !

-Imperial’s Army
-Leviathan’s Hand
-Merchant’s Inn


3 Yeni Şehir !

- Merchant's Inn
- Imperial's Landing
- Bone Castle



Yeni bir Sosaria!


Tanıtım videomuzu izlemek için tıklayınız

Sunucumuz ile ilgili bilgi sahibi olmanız açısından ilk giriş bilgilendirme videolarımızı izlemenizi tavsiye ederiz ;


Harita bilgilendirme videomuzu izlemek için tıklayınız

Account ve Clan sistemi bilgilendirme videomuzu izlemek için tıklayınız



Açılış Tarihi : 17.02.2016

Olumlu veya olumsuz eleştirileriniz,yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Web Sitesi

Forumlar

Sistemler

Bilgilendirme

Facebook Sayfası

Versiyon : Sphere 56b
Connector : 6x ve 2x client kullanılabilmektedir.(Tavsiye edilen sürüm 6x)
Ultima Online : 9th Anniversary ( Tavsiye edilen sürüm )
Skill Cap : 700

Power Hour : Açık
Sunucu Türü : PP , RP


Oyun içi bazı görüntüler ;

Fallen Britain



Merchant's Inn




Imperial's Landing




Bone Castle






Sunucumuzda ki başlıca 3 sistem aşağıda ki gibidir ;

1 ) Auction House


2 ) Şampiyon Sistemi


3 ) Alchemy Kazan


Merak eden herkesi bekliyoruz.

AÇILIŞ : 17.02.2016 = 21.00

Teşekkür ederiz.

Bu konu Nadriad tarafından düzenlendi(2016-03-09 20:36, 8 yıl önce)
oooo yine hayallerimiz ulaşamayacağı yerdeki scripter server açmış, geçen sene 10 günde kapattı bakalım bu sene ne olacak. hayallerimizin ulaşamadığı yerdeydi en son. 10 günde yalan olacağını kimse hayal edememişti sahiden. hahahah.


edit: https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/mithas-ultima-online-sunu-q49756

ulan eskiden ne güzeldi be, o iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler.

demirin tuncuna, scripterın hayal edemediğimiz yerde olanına kaldık.

siteye de baktım ufaktan, server cw çakması olmuş. hiç hayal edemediğimiz bi yerdesin gerçekten. cwuo.net

Bu konu alexim20 tarafından düzenlendi(2016-02-17 16:30, 8 yıl önce)
Sevgili arkadaşım alexim20 ;

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.Şunu belirtmek isterim ki hiç bir zaman 10 günde kapanan bir projemiz olmadı.Bunu bi yaz önce.Bahsettiğin ekip arkadaşımla beraber çok proje yürüttük.Elbet hatalar yaptık.Fakat hiç bir sonu o yazmadı,bende yazmadım.Ortak olarak karar verdik arkadaşlarımızla konuştuk bu tarz sonlandırmalara gittik.Bu platform da yıllarını bu işe vermiş kaç kişi kaç sunucuda bulundu acaba.Kaç sunucu kapattılar,kaç sunucu açtılar?.Bu bize özgü bir şey gibi yorumlaman afedersin aptalca.Ki açılmadan duyurulan ve kapanan nice sunucular da oldu.Tabi ki olabilir ben buna karşı değilim.Sonuçta ekip işi bu işler.Detayını kimse bilemez.Belli ki ekip arkadaşıma yaptığın bu tarz yaklaşımın,yaklaşımların bir kuyruk acısından ibaret.Saygi duyarım,ergenliğine veririm.

Amacın zaten belli arkadaşım.Gelip buraya cw uo çakması yorumu yapman zaten manidar.Bence acınla yaşamayı öğren.Böyle reklamlar,gidip saçma sidikleşmeler hoş değil.Bence sürdürmeyelim bu durumu.Bakın ne güzel bir platform oluşturmuşlar bizim için,terbiyesizlikte yapmak istemiyorum kaç yaşında insanlarız.Gerek yok bence gerçekten.Cehaletine veriyorum.Genel tutumun bu şekilde sanırım herkese karşı.Yapma etme biraz rahatla,biraz gevşe.Sonuçta bu bir oyun, easy boy!

Velhasıl , biz bir çok proje yürüttük.Herkes başarıyı hedefler elbet bizde hedefledik.Fakat kimseyi maddi olarak harcamadık,dolandırmadık.Haksızlıktan mümkün olduğunca uzak durmaya çalıştık,durduk.Tabi ki insan hata yapan bir canlıdır,ben şahsım adına hatalarımı kabul ederim varsa kabahatim özrümüde dilerim.Fakat gelip buraya ekip arkaşımı hedef alıp şahsi yorumlaman çok üzücü.

Bak ne güzel projeler açılıyor , hala daha bu ruhu kaybetmemiş insanlar birşeyler yapmaya çalışıyor.Sosyalleşiyor,sohbetler ediyor.Kendince birşeyler katmaya çalışıyor.Üzme kendini yıpratma hadi.Hem bak bu başlığın adı Devonian.İstersen devonian konuşalım.Gerek yok böyle şeylere.Hem platform yetkililerini uğraştırma,hemde kendini zorlama bişey söyleyip rant yapacam diye.

Teşekkür ederim bu arada tekrar.
istediğin kadar makale yaz güzel kardeşim, laf kalabalığı yapıyorsun, yazdıklarının içi boş. hayallerinizin ulaşamadığı yerdeyim diyip 10 günde serverı kapatan adama gülerim. onla çalışan adama daha çok gülerim. hayallerimin ulaşamadığı yerin cw çakması olması da cabası tabi.
bir insan ben sizden ötedeyim, ben hayal edemeyeceğiniz şeyler yapıyorum diyebilir, kabulüm.
bunu dedikten sonra 10 gün sonra kuyruğu kıstırıp yok olabilir, onada tamam.
ama bir süre sonra yüzsüzce yine ortaya atlarsa, önceden yaptıkları karşısına çıkarılır. yediremeyecekseniz tekrar yok olun derim.
cw'yide geçtim valor varken bu serverları açmak çok saçma.
Ben kimseyle çalışmıyorum arkadaşım.Kimse de benimle çalışmıyor.Bir grup bu işi seven arkadaşların birleştiği,fikirleştiği bir oluşum olarak beraber birşeyler sunmaya çalışıyoruz.Önceden yaptıkları karşısına çıkarılır diyorsun da sevgili troll , senin amacın , olayın nedir ?

Yedirememek değil bunun adı.Bahsi geçen projeyi zaten beraber kurduk ki altını çiziyorum 10 günde kapanan hangi projemiz olmuşta biz farkına varamamışız.Nasıl bir silinmişlik benliğimizden.Sen bizden iyi biliyormuşun hakikaten taktir ettim tekrar.Bunu konuşmanın bu başlık altında ne manası var şimdi.Bak hala bir önceki mesajlarını gönderiyorsun.Bende sana uyup gereği yokken cevap veriyorum.Amacın,tavrın,tutumun malum arkadaşım.Ne diyebilirim ki ben.Uzatalım istiyorsun,böyle o sana bişey söylesin sen kendince laf sokmaya çalış sonra ben birşey söyliyeyim böyle devam etsin istiyorsun.Tutunacak bir dal bulmuşun kendine onun üstünden inmiyorsun.Aynı cevaplar,aynı yaklaşımlar.Gerçekten yormayalım birbirimizi.Şişirmeyelim bu başlığı böyle şeylerle.Varsa bir durumun şahsi olarak yaz,çiz.Burada serverımızın tanıtımını yapıyoruz.Serverımızla ilgili bir görüşün,düşüncen,eleştirin varsa yapalım.Yoksa iyi akşamlar dilerim.Sende istediğini bulursun umarım.Kaptırma fazla.

Teşekkür ederim.
Güzel bir server oldu gördüğüm kadarıyla. Ellerinize sağlık. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Olacağımda. Yıllar yıllar evvel bu oyunu birlikte öğrendiğim, -bana göre- bu oyunun bana en büyük artısı olan kazandığım kardeşlerimin dostlarımın yanında olmak benim için çok önemli. Burada eminim çok fazla kişi atıp tutacaktır benim hakkımda. Canları sağolsun. Kimseye kendimizi kanıtlama gibi bir gereksinimimiz yok. İsteyen istediği gibi bilebilir beni. İnanın yoğun bir iş hayatım var ve bu yoğunluk içerisinde elimden geldiğince arkadaşlarımın bu güzel projesine zevkle destek olmaya çalışıyorum. Açıkçası özlememiş de değilim kodlamayı. Oyunseverlere tavsiyem oyuna girip bu dünyaya katılmaları. Eminim güzel zaman geçirebileceklerdir.

Temel olarak standart sistemler varmış gibi gözüksede oyun dinamikleri birhayli farklılıklar gösteriyor. Savaş stratejileri, clan seçimleri, ekonomik dengeler alışılmışın dışında.

World build konusunda kesinlikle girip dünyayı gezmenizi tavsiye ederim. Devonian daki "Fallen Britain" i gördükden sonra eminim eski Britain i görmeye tahammül bile edemeyeceksiniz. Gerçekten harika şeyler yapılmış. Tüm ekibe başarılar dilerim. Ben de çok fazla aktif olamasam da zamanım el verdiğince bu server için çalışacağım.

Bizleri seven inanan herkesi sunucumuza davet ediyorum.

ps: atış serbest. benimle derdi olan bana özelden ulaşabilir. çözülemeyecek bir problem olabileceğini düşünmüyorum. o sebeple bu postu "Noxier'in serverı" olarak görmeyelim. Nadriad ve ekibi olarak bizler her zaman buralardayız. :)
neyse gençler boş yapmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

son bir sorum olacak, peki size güvenip girdiğimiz kişisel bilgilerimizi(kullanıcı adı, şifre) başka serverlarla birleşip güvenmediğimiz insanlarla ne zaman paylaşacaksınız mithas-tns örneğindeki gibi? 10 günde kapanan ama hatırlamadığınız server hani.
Hahaha.Ya gerçekten yazık kardeşim sana.İnsanları bu şekilde karalamaya çalışmak sana ne kazandıyor ?.Ben 2,5 yıldır ultimaya girmedim.Böyle bişey düşündük tekrar toplandık arkadaşlarımızla.Bu projeyi oluşturmaya çalıştık kendimizce.İnsanlar gelsin bizde boş vaktimizi bu sekilde değerlendirelim.Eğlenelim,güzel bi anı yapalım kendimizce.Seviyoruz yani oyunu.Neden şifreleri falan yayınlamak için insanların bunca masraf yapalım ?.Gerçekten tuhaflaşma doğruysa tabi yaşının adamı ol.Oyunu her zaman oynayan insanlarda değiliz bak.Yayınlayınca ne gecicek elimize ?.Bu piyasayı,işleri bilen biliyor.Sana ben burda laf anlatmakta zorunda değilim.Lütfen saygısızlık yapma azıcık karakterli biri ol.Rica ediyorum.

Biz buradayız arkadaşlar.Bu camia da vakit harcayan,alternatif birşeyler sunmaya çalışan bir grup insanız.Biz kimse kazanmasın demiyoruz.Her serverda oyuncu olsun.Kimseyi karalamakta değil niyetimiz.Maksat ultima bilen insanda coğalsın.Bu yüzden değişik alternatıfler sunma dusuncesıne büründük.Tuhaf ve basit flash oyunları bile deli gibi oynuyoruz.Neden bu derece güzel bi oyunu sevdirmeyelim tekrar ?.Kendimizce bi kafa koymaya çalışıyoruz.Böyle karalayınca bu camia kazanmıyor arkadaşım.Bu yüzden insanlar bu oyundan uzak ve soğuk.Her şeye çok sert yaklaşıyoruz.Gerek yok cidden.Proje acılıyor birbirimize saldırıyoruz.O ona laf söylüyor o bunu çekiştiriyor.Yahu herkes biliyor bu işler vakit alıyor.Neden taktir etmek yerine eziyoruz direk.Yapma gözünü seveyim çık şu başlıktan.Boşu boşuna yani şu yaptıkların.Ne geçiyor eline anlamıyorum ki.


Hadi rica ediyorum,sarma bize.İyi geceler diliyorum.

DEVONIAN SUNUCUSU AKTIF

Gezip görmek isteyen tüm Uo severleri bekliyoruz.
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/mithas-ultima-online-sunu-q49756

qıralnoxi:
Kadromuz :
Brain
Chimes
Daimon
Dairus
Diomedes
Nadriad
Nayu
Noxier
Righteous
Roanoke
Stigma
Strast
Sydney

Web Sitemiz : www.mithas.gen.tr


mithas:
Alınan bir karar doğrultusunda Mithas UO ile TNS UO birleşme kararı almıştır.TNS sunucu kadromuz yenilenmiş ve aşağıdaki gibidir ;

bu ne yalanmış arkadaş, karalıyoruz he :)))

neyse benden bu kadar, boş serverınızda toplanın noxier size hayallerinizin ulaşamayacağı hayallerini anlatsın. 10 gün, max 1 ay sonra yok olacaksınız zaten. 1-2 yıl girmezsin yine.
Birleşme kadrosunda ben varmıyım ah koca kafalı arkadaşım.Ben tasrif etmedim.Noxier arkadaşlarla beraber denemek istedi.Saygı duydum ben bırakmak istedim.Tns ile ne alakam var benim ?.Mithas 10 günde mi kapandı ?. Gözünü seveyim yapma kardeşim,ayıptır.Birleşmeyelim kapatalım dedim.Gidişat iyi değildi çünki.Bunun sorumlusu illegal bi şey değildi ki.Kadro içi problemler yaşadık.Ben bıraktım noxier devam etmek istedi.Birleşme kadrosuda vardı orada.Bakmaya çalıştığın konuda.Onu da yazsana ?

Yahu valla yazık,insan olarak saygı duyuyorum ondan cevaplıyorum valla.Ciddiye aldığımdan değil yani sakın yanlış anlama kendini.Yaptığın çok amaçsız yoksa.

İyi geceler artık,lütfen.
Arkadaş serveri benim açtığımı sandı sanırım ondan sallıyo. Evet birgün bi xx uo açarsam bu suçlamalarınla bana gelebilirsin ben de sana cevabını veririm. :)
Güzel sunucuya benziyor.. Başarılar..
Başarılar.
Farklı haritaları olabildiğince denemeye çalışırım fakan Britain bana fazlasıyla çirkin geldi. Başarılar.
ben orda yoktum, bu benim serverım değil. ne kıvırdınız be :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.