Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



bu tarih hep mi tekerrür eder, gelen maile göre sizin tns açılıyormuş. NE TESADÜF :)) birleşme ne zaman?

** uyarı - II /Gh

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-03-08 16:09, 8 yıl önce)
Şimdi ben sana burada dilediğimi yazamıyorum.Sen beni inatla tahrik ediyorsun.Çok temiz saydırıyorum ama kendi dünyamda cidden.Kulaklarının çınlama sebebi benim.

Yahu tanımıyorum Tns'i.Sahibini bilmem onlarda beni bilmez muhtemelen.Hiç bir alakam olmamışken senin sorunun nedir ey ruh hastası.Tarih tekerrur ederse geçer konuşursun ayni başlıkta,başka troll hesapla hasta herif.

Şurada gün içinde aktif olan sayılı Ultimacı varken böyle insanlara neden müsade ediyorsunuz sayın U-s yetkilileri.Troll olduğunu daha ne kadar göstericek acaba bu gibi adamlar?
** hesap kapatıldı /Gh

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-03-08 20:23, 8 yıl önce)
** uyarı I /Gh

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2016-03-08 20:24, 8 yıl önce)
Ultima strike'a uzun süredir kayıtlıyımdır ama login olup birşeyler yazmazdım. Sadece okurdum. Ancak sunucunuzun tanıtımını gördüm ve bir iki kelam birşeyler yazmak istedim. Sunucunuz hayırlı olsun. Eski isimlerden görüyorum yetkili kadrosunda. Başarılar dilerim. Sistemlerinizi okudum sanırım scripter arkadaşlar mmo ve moba tarzı oyunları oynuyor. İyi esinlenmeler var özellikle şampiyon sisteminde. yaratıkların attıkları olsun yaratık isimleri olsun world of warcraft/dota/heroes of newerthden gelmiş. Güzel bir tat olmuş gibi duruyor. zamanım olsa da girip denesem baya merak ettim açıkcası :)

Worldbuilder arkadaşı'da tebrik etmek isterim. İyi iş çıkarmış gibi duruyor.


Not:
Şu troll arkadaşa cevap vererek , gereksizliğine gereksizlik katmış oluyorsunuz bence. Bırakın yazsın cevap vermeyin he he deyip geçin.
Go2hell tüm yorumların için teşekkür ederim.
Nadriad : Sevgili arkadaşım alexim20 ;

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.Şunu belirtmek isterim ki hiç bir zaman 10 günde kapanan bir projemiz olmadı.Bunu bi yaz önce.Bahsettiğin ekip arkadaşımla beraber çok proje yürüttük.Elbet hatalar yaptık.Fakat hiç bir sonu o yazmadı,bende yazmadım.Ortak olarak karar verdik arkadaşlarımızla konuştuk bu tarz sonlandırmalara gittik.Bu platform da yıllarını bu işe vermiş kaç kişi kaç sunucuda bulundu acaba.Kaç sunucu kapattılar,kaç sunucu açtılar?.Bu bize özgü bir şey gibi yorumlaman afedersin aptalca.Ki açılmadan duyurulan ve kapanan nice sunucular da oldu.Tabi ki olabilir ben buna karşı değilim.Sonuçta ekip işi bu işler.Detayını kimse bilemez.Belli ki ekip arkadaşıma yaptığın bu tarz yaklaşımın,yaklaşımların bir kuyruk acısından ibaret.Saygi duyarım,ergenliğine veririm.

Amacın zaten belli arkadaşım.Gelip buraya cw uo çakması yorumu yapman zaten manidar.Bence acınla yaşamayı öğren.Böyle reklamlar,gidip saçma sidikleşmeler hoş değil.Bence sürdürmeyelim bu durumu.Bakın ne güzel bir platform oluşturmuşlar bizim için,terbiyesizlikte yapmak istemiyorum kaç yaşında insanlarız.Gerek yok bence gerçekten.Cehaletine veriyorum.Genel tutumun bu şekilde sanırım herkese karşı.Yapma etme biraz rahatla,biraz gevşe.Sonuçta bu bir oyun, easy boy!

Velhasıl , biz bir çok proje yürüttük.Herkes başarıyı hedefler elbet bizde hedefledik.Fakat kimseyi maddi olarak harcamadık,dolandırmadık.Haksızlıktan mümkün olduğunca uzak durmaya çalıştık,durduk.Tabi ki insan hata yapan bir canlıdır,ben şahsım adına hatalarımı kabul ederim varsa kabahatim özrümüde dilerim.Fakat gelip buraya ekip arkaşımı hedef alıp şahsi yorumlaman çok üzücü.

Bak ne güzel projeler açılıyor , hala daha bu ruhu kaybetmemiş insanlar birşeyler yapmaya çalışıyor.Sosyalleşiyor,sohbetler ediyor.Kendince birşeyler katmaya çalışıyor.Üzme kendini yıpratma hadi.Hem bak bu başlığın adı Devonian.İstersen devonian konuşalım.Gerek yok böyle şeylere.Hem platform yetkililerini uğraştırma,hemde kendini zorlama bişey söyleyip rant yapacam diye.

Teşekkür ederim bu arada tekrar.


Kamera!
Hazır
Motor!
Hazır
3
2
1
Kayıt!
evolution theory
mithas facial rape time chapter 2

Noxier : Güzel bir server oldu gördüğüm kadarıyla. Ellerinize sağlık. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Olacağımda. Yıllar yıllar evvel bu oyunu birlikte öğrendiğim, -bana göre- bu oyunun bana en büyük artısı olan kazandığım kardeşlerimin dostlarımın yanında olmak benim için çok önemli. Burada eminim çok fazla kişi atıp tutacaktır benim hakkımda. Canları sağolsun. Kimseye kendimizi kanıtlama gibi bir gereksinimimiz yok. İsteyen istediği gibi bilebilir beni. İnanın yoğun bir iş hayatım var ve bu yoğunluk içerisinde elimden geldiğince arkadaşlarımın bu güzel projesine zevkle destek olmaya çalışıyorum. Açıkçası özlememiş de değilim kodlamayı. Oyunseverlere tavsiyem oyuna girip bu dünyaya katılmaları. Eminim güzel zaman geçirebileceklerdir.

Temel olarak standart sistemler varmış gibi gözüksede oyun dinamikleri birhayli farklılıklar gösteriyor. Savaş stratejileri, clan seçimleri, ekonomik dengeler alışılmışın dışında.

World build konusunda kesinlikle girip dünyayı gezmenizi tavsiye ederim. Devonian daki "Fallen Britain" i gördükden sonra eminim eski Britain i görmeye tahammül bile edemeyeceksiniz. Gerçekten harika şeyler yapılmış. Tüm ekibe başarılar dilerim. Ben de çok fazla aktif olamasam da zamanım el verdiğince bu server için çalışacağım.

Bizleri seven inanan herkesi sunucumuza davet ediyorum.

ps: atış serbest. benimle derdi olan bana özelden ulaşabilir. çözülemeyecek bir problem olabileceğini düşünmüyorum. o sebeple bu postu "Noxier'in serverı" olarak görmeyelim. Nadriad ve ekibi olarak bizler her zaman buralardayız. :)

ne zaman birine destek veriyom desen dötlerinde patlıyor farkındamın?

Dadash : İyi dilekte bulunan herkese teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Alexim20 isimli arkadaş; biraz daha destekli sallarsan eğer mutlu olurum. Çünkü kuru iftira bir yere varmıyor. Tns denen sunucu içinde bak bakalım nickim mevcut mu? Proje lideri olan Nadriad için de keza öyle. Devonian kapanmayacak ve 1 player dahi olsa ona sonuna kadar hizmet edecektir. Başka bir sunucu gibi çoluk çocuğa asla teslim edilmeyecek ve her an güven içinde kalacaktır. Umarım anlamışsınızdır bayım?

2 ay da kapatmışınız noldu?
Sistemler genel anlamda başarılı lakin bizim oyuncularımız yeni sistemlere pek adapte olamıyorlar. Umarım açık olduğu süre zarfında eğlenceli ve iyi bir sunucu olur. Gönül ister ki açılan hiç bir sunucu kapanmasın, zaten on parmağı geçmez sunucu sayısı. Biz yıllar önce kayıt sistemli yıllık üye ücretli bir sunucu düşündük ama olmadı. Eleştiriler sayfalar boyu devam etti. Hatta level ile sponsorluk görüşmelerimiz de olumlu sonuçlanmıştı, o riske giremedik.Onun yerine donete sistemini getirdiğimizde anladık ki bizim oyuncularımız seveni değil dikeni seviyor.. Siz olumsuz yorumlara pek takılmayın, lakin kulak arkası da etmeyin. Sürekli farklı isimlerde sunucu açıp kapamak oyuncu için her zaman handikaptır. Bizim nebula yada pyramid sunucularına bağlılığımız ne sistem ne oyuncu kalitesidir. En büyük bağlanma nedenimiz sunucu her zaman açık.
Şampiyon sistemi çok hoşuma gitti
Özgür kapattınız mı gene :S

Accountları TNS ye pardon Breeze Of West e ne zaman aktarıyorsunuz ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.