Merhaba Elmoth adlı sunucunun clientini yüklemeye çalıştığımda virüs uyarısı alıyorum. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama sizde indirip bir taratın, böyle birşey varsa yazık gerçekten.





** disposable mail /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-26 02:56, 10 yıl önce)
yazık.
Türkiye'deki en iyi connector yazılımcısı Drolyn deniliyorki burada hatta birçok sunucuda bunu kullanıyor bizde kullanmaya başladık herkeste aynı olan yazılıma söz etmeyip bizdekini etmeniz şaşırttı bugün o connectoru en az 3 sunucu daha kullanıyor bilginize.Bu bizimle alakalı bir konu değil açarsınız drolyn connectoru virüslü diye bir konu gereken cevabı yapımcısı verir.
Ben nereden tanıyım Drolyn' i dostum. Sizin servera girmek için clienti indirdim karşıma bu çıktı. Drolyn gelsin açıklama yapsın, oda ben yapmadım dicek. İlk önce kimin koyduğu bulunsun ve ne vürüsü bu niye kondu böyle birşey cliente açıklayın.
redirect : Ben nereden tanıyım Drolyn' i dostum. Sizin servera girmek için clienti indirdim karşıma bu çıktı. Drolyn gelsin açıklama yapsın, oda ben yapmadım dicek. İlk önce kimin koyduğu bulunsun ve ne vürüsü bu niye kondu böyle birşey cliente açıklayın.

Biz sizin amacınızı zaten çok iyi biliyoruz emin olabilirsiniz.Eva,tns,pyramid,arcanum ve şu ana kadar açılıp kapanan birçok sunucu drolyn ile çalıştı ve çalışmakta hani suçlayacaksanız gidin yapımcı için konu açın onu suçlayın ve diğer sunucuların connector sonuçlarınıda bir zahmet açıklayın.Şimdi kaldığınız yerden karalamaya devam edebilirsiniz saygılar.

---------

Arka arkaya mesaj atılmadığı için bu şekilde ekleme yapmak istedim. İndirdiğiniz connectorun bize ait olduğuna emin misiniz ? Ve nereden indirdiniz. Bizim connectorumuz UO klasörü içerisine kurulmuyor ?

Ayrıca hiç bir şekilde virüs barındırmıyor :

https://www.virustotal.com/tr/file/8217a601ec647176d1642b133777ed8ab9dd4f5dd21b156188308f3429d724b6/analysis/1393363822/

Karalama yapmadan önce connectörü çekip tarattırsaydınız keşke

Saygılarımla;
Lord Stark


Bu konu Elmoth tarafından düzenlendi(2014-02-26 00:37, 10 yıl önce)
1. Kullandığınız defender programı fenaymış.
2.Gece yürülüğe giren yasadan haberiniz varmı?
3.Niye bu kadar heyecan yaptınız ?
4.Bende niye bu hatayı vermedi son sürüm premium kullanmama rağmen ?

Yine karalama ,yine fake acc çok kaile almıştır insanlar hıhı
Problem aviranın eski sürümününden yada home edition gibi sürümünden kaynaklanıyor olabilir. Yalan söylemeyeceğim connectoru kurmak istediğim zaman bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Fakat 90 - 100 küsür insan connectörü kullanıpda bunun farkına varamayacağı konusunu düşününce " salak mı lan millet ? " diye bir düşündüm. Tabiki de kimse salak değil. Herhangi bir siteden connectörü ve dll leri taratırsanız 2 - 3 tane virüs programı alert veriyor ve bunlarda kayde değer şeyler değiller tahminimce conn açıldığı zaman otomatik olarak yükleme yapmaya başladığı için bu hata kaydediliyor. Kolay gelsin.
Tartismak yerine supheli uygulama dosyasini online tarama servislerinde taratip sonuclari buraya koyarsaniz daha iyi sonuc alirsiniz bence.

https://www.virustotal.com/

https://virusscan.jotti.org/
Hyvndm : Tartismak yerine supheli uygulama dosyasini online tarama servislerinde taratip sonuclari buraya koyarsaniz daha iyi sonuc alirsiniz bence.

https://www.virustotal.com/

https://virusscan.jotti.org/

Owner koymuş zaten gözünüzden kaçmış sanırım. :)
Virus total tarama sonucu Elmoth exe temiz tıkla ve bak
HAYATINIZDA GÖRÜP GÖREBİLECEĞİNİZ EN BERBAT CLİENT , VİRÜSTE CABASI NE AMAÇLANIYOR ANLAMIS DEGİLİM, ÇALINTI SCRİPTLER , ÇÖKMEYE HER SANİYE MEYİLLİ CLİENT 2 - 3 TANE YALAKASINIDA ALMIS ETRAFINA BKZ. HAYWANSEVER AKLAMAYA ÇALIŞIYORLAR KENDİLERİNİ

DİP NOT : SERVER ÖMRÜ TAHMİNİ 3 AY . 3 AY SONRA BU BASLIKTA HATIRLATICAM SANA BUNU STARK
Saldırılar yüzünden zor günler yaşandı ancak artık stabil server şu anda 2 gün 7 saat dir kesintisiz açık. Ne lag ne başka sorun. Connector ve Client ultima camiasındaki bir çok diğer serverlar gibi Drolyn'nin yapmış olduğu programlar herhangi bir sorun yok. Siz ve sizin gibi çekemeyenlerin elinde bir delil yok ama bizim var. Buyur tıkla ve kudur bakalım. Aklama çabasıymış aklanıcak birşey yok bu yazdıklarım sizin yüzünüz kızarırmı diye merakımdan ama görüyorum ki bitmediniz bitmeyeceksiniz.

Şunu bilin ki her serverdan oyuncu ve yöneticilerle keyifli oyun oynuyoruz kuduracağınıza siz de gelin oynayın belki keyif alırsınız.


He elmoth çok kötü çok kötü durumda buraya tıkla bakalım :D
Elmoth adlı üyeye sesleniyorum.

İlk mesajların çok saçma kardeşim adama diyorsun ki connectör yapımcısına git. İn-game oyunda bir gamamaster staff olsa adama deseler ki kardeşim bak bug var scriptsel hata var deseler, o staff arkadaş bana değil scriptırımıza mı söyle der, yoksa sağolun ben ileteceğim mi der ?

Bu durum içinde aynı şey geçerlidir, connectörde sorun varsa sen ileteceksin böyle bir problem varsa playerı ugrastırmayacaksın.

Player arkadaş ise başka antivirüs programlarında programı taratması gerekiyor, büyük ihtimal connectörü indirdin bilgisayarındaki trojan virüs ne var tam bilmiyorum o direk exeye bulastı sonra exeyi virüslü olarak gördü antivir. Birde kim o yeni sürümde gözükmüyor eski sürümde gözükür gözükebilir diyen :D harbi komiksiniz ya :)) sanki veritabanı o senede kalmada her seferinde veritabanı çekiyor yenidir yani :D 2011 olsa ne olur olmasa ne olur aksam aksam güldüm yahu :D
Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

İlk connectörümüz de üyelik sistemi connectörde olduğu için 2 virüs tarayıcısı uyarı veriyordu bunun açıklaması yapıldı.

Drolyn connectöründe hiç bir şekilde virüs bulunmamaktadır.

Eleştirileriniz yapıcı olsun yıkıcı değil. Hoşunuza gitmediyse beğenmediyseniz yaptığımız işleri oynamak zorunda değilsiniz.

Buraya gelipte yoktan yere saçma sapan suçlarla sunucuyu karalamaya çalışmayın.
Elmoth : Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

İlk connectörümüz de üyelik sistemi connectörde olduğu için 2 virüs tarayıcısı uyarı veriyordu bunun açıklaması yapıldı.

Drolyn connectöründe hiç bir şekilde virüs bulunmamaktadır.

Eleştirileriniz yapıcı olsun yıkıcı değil. Hoşunuza gitmediyse beğenmediyseniz yaptığımız işleri oynamak zorunda değilsiniz.

Buraya gelipte yoktan yere saçma sapan suçlarla sunucuyu karalamaya çalışmayın.


Bu yazdığın yazı bana değil sanırım :) Eğer bana yazdıysan cevabım ;

Bildiğim konularda yorum yapmayı severim, fakat sen bir şey bilmiyorsun o çok belli, çünkü her yazılmış mantıklı şeyleri bilgi içeren cümleleri serverı karalamaya yönelik cümle olarak görüyorsun :)

Yoktan yere saçma sapan suçlarla sunucuyu karalamaya çalışmayın cümleni açıklamanı isteyeceğim benim yazımda sunucuya zerre bir zarar veya başka bir şey yoktur. Yazımı okuyan aklı başında bir insanda bunu net anlayacaktır.

Connectörde virüs var dediysem bunu bana kanıtla lütfen. Eleştirim gayet yapıcı fakat senin işine gelmemiş olabilir oda ayrı konu :)

yaptıpğımız işleri oynamak zorunda değilsiniz diyorsun da sphereyi yapan sen değilsin :) connectörü yapanda sen değilsin web siteside hazır olsa :) scriptler kalıyor biraz pack biraz kendiniz yazmış olsanız işte yaptığınız bir şeyler olmuş oluyor evet haklısın ! :)
staree : Serverımız role play olup çok özel sistemlerden oluşmaktadır, zaten wb olmak isteyen arkadaşlar bizim kadromuzda yer alacağı için detaylı bilgileri vereceğiz. teşekkürler.

zaten wb çok bir isteğimiz yok spawnları yerleştirsin yeterlidir. dungeonlarda hiçbir yaratık yok çünkü.

spawn dizmeyi bilmiyorsanız önerimiz bu işlere girmeyin çünkü playerlıktan sunucu sahipliğine girmek size ve insanlara zarar verir.

staree : Arkadaşlar serverımız var. Yalnız web account sisteminde yardımcı olabilecek birisi gerekiyor. Yardım sever bi insan =)

Lai sistemi kurdum olmadı : ) diye hata veriyor. Çözemedim.

staree : Arkadaşlar clint yaptı arkadaşım ve böyle gözüküyor heryer Connector yapmayı bilen varsa lütfen yardım etsin connector yapamıyoruz.



daha account sistemini dahil kurmayı bilmiyorsanızda yaptığımız connectore çalıntı demeyin.

Yayınlanan ilk connector bize özel yapılmıştır.Bizim adımıza yapılmıştır ve daha önce hiçbir yerde bu tarz bir connector yapılmamıştır göreceğinizide sanmam.Sphere bize aittir kadrodaki insanların kim olduğunu ne olduğunu bilmeden suçlamaktan vazgeçin.Site çalıntı değildir aksine ücretsiz dağıtılan bir temadır alt kısımdaki copyright ın manası içerik olaraktır.

Arkadaşın connectorde virüs var demesi bizim değil yazılımcının sorunudur ve gereken yapılır lakin biz gereken tarama sonucunda zaten görüntüleri ekledik.Kısacası uğraşamazsınız bizimle biz dimdik ayaktayız ve yolumuza devam ediyoruz bir başka sunucunun topiğine geçin iftiralar anca sizi düşürür önceki mesajlarda olduğu gibi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.