Ultima online oyununda, adam edilemiyecek, hiç bir zaman başarı sağlanamayacak bir script pack.Sunucu ve yönetimi için hiç bir şey demiyorum, 5 kuruş etmez bir sistem karmaşası.Dur bir girip oynayayım 3429085489 orc kesmezsem kendimi mutsuz hissederim.

Başarılar dilerim .Ayrıca multi olduğu sürece her zaman kaybetmeye mahkum olacaksınız .Oyun zaten anlamsız ,birde multiyle haksızlığı iyice katlamışsınız.Birde siz deneyin bakalım ,ne olacak ilerleyen günlerde görürüz zaten .

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2015-06-20 10:38, 8 yıl önce)
Superadminstratours : Ultima online oyununda, adam edilemiyecek, hiç bir zaman başarı sağlanamayacak bir script pack.Sunucu ve yönetimi için hiç bir şey demiyorum, 5 kuruş etmez bir sistem karmaşası.Dur bir girip oynayayım 3429085489 orc kesmezsem kendimi mutsuz hissederim.

Başarılar dilerim .Ayrıca multi olduğu sürece her zaman kaybetmeye mahkum olacaksınız .Oyun zaten anlamsız ,birde multiyle haksızlığı iyice katlamışsınız.Birde siz deneyin bakalım ,ne olacak ilerleyen günlerde görürüz zaten .

İyi dileklerin için teşekkür ederim sadece izleyin bizi lütfen...
Artık ne olur yeter!!

Şu serverin adını dahi görmek istemiyorum hiç mi bıkmaz usanmazsınız anlamıyorum ki!
Şu server tamamen ultima camiasında action yapmayı bilmeyen onlarca saat hesabı afk bırakarak xp item kasıp safe zone da şekil yapmayı marifet sayan oyuncuların oluşturduğu bir güruh başka hiçbirşey değil!
Server'i devr alan arkadaşa da 2 çift lafım var eğer yaşını başını almış evli barklı adamlar iseniz lütfen buna uygun bir tavır sergileyin.
Başlığınıza yorum atan herkese cevap vermek durumunda değilsiniz.
Biraz ağır oturaklı olun ve eleştiriye açık olun rica ediyorum.
Bilmemkaçıncısı açılan server'i devr alan biri olarak umutlarınız olabilir ama biraz da o serverda bıkmadan usanmadan kasan oyuncuların sabrının nekadar zorlandığını anlamaya çalışın!
Kimse birkez daha boş bir server'a inanmak durumunda değil!
Şu serverda oynayana kadar madem actiondan anlamıyorsunuz herhangi bir sphere shard'a girip craft tamer falan kasın daha çok amaca hizmet etmiş olursunuz.
Başarılar falan da dilemiyorum tez zamanda aradığınızı bulamaz ve kapatırsınız umarım. Neyazık ki çok boş ve ölü bir yatırım olmuş açıkçası eski sahiplerine verdiğiniz paranın her kuruşuna acıdım. Çok daha hayırlı işlere harcanabilirdi o para iyi günler dilerim.
Merhaba, ''athos''

Sunucuyu görmek istemiyorsanız ultima online portallarına girmeyin.
Herkesin oyun keyfi kendine sanane adamlar kasar oynar action yapar yapmaz?
Yaşım 31 tavrımızda ne var uzun soluklu sunucuyu açma kararı aldık insanlar bize güveniyor 1 şans verdi ne var bunda?
Başlığıma düzgün mizacta yorum yapana güzel yorum atarım ama senin gibi seviyesiz yorum yapana bildiği dilden yorum yaparım.
Sizin yaptığınız eleştiri değil karalama Ufuk KARAGÖZ adıyla bu sunucu ilk defa açılıyor dikkatinizi çekerim.
Sen bu sunucuda hiç oynamamış bir adamsın sıkıntın nedir hala çözemedim şuan oyunda olan arkadaşlar memnun amacın nedir?
Serverim boş değil bana tam kimliğini verirsen sana botsuz real rakam olduğunu gösterecem.
Bu oyun türkiyede tektir oynayan player diğer sunuculardan zevk almaz hala insanları yıldırmaya calısıyorsun inan çözemedim durumu..
Senin gibi arkadaşların duasıyla yaşamadık bedduasıyla ölelim.. ki sunucu kapanmayacak ayrıca yaptığım yatırım benim cebimden çıktı sizi ne enterese ediyor?
İyi işlerede yatırım yapıyoruz merak etmeyin..

Hayatta başarılar diliyorum sizi (bu tavırla olmaz ama neyse)

GENEL OLARAK YUKARIDA İSMİ GEÇEN ARKADAŞ DIŞINDAKİ TÜM U-S CAMİASI VE PLAYERLERİMİZDEN ÖZÜR DİLERİZ BU MİZAÇ BİZE YAKIŞMAZ AMA KASIMPAŞA AĞZIYLA KONUŞAN HERKES CEVABINI ALIR BEĞENMEYEN BEĞENMEDİM DER YADA BAŞKA TÜRLÜ YORUM YAPAR KARALAMA ÇALIŞMALARINI EZİP GEÇİCEĞİZ ŞEFFAF HİZMETLERİMİZ İLE SUNUCUMUZ DAİM KALACAĞI KONUSUNDA KİŞİSEL OLARAK SÖZ VERİYORUM..

SAYGILARIMLA.

Sunucu sahibi böyle yorum yaparmı diyecek arkadaşlarım çıkacaktır öncelikle üstteki arkadaşın mesajını okuyun siz olsanız ne yapardınız.??
ufuk1907 kendinizi fazla kasmayın, bir bitin artık. çoğunluk neyin ne olduğunu biliyor. para karşılığı alınan bir sunucuda stabil oyuncu beklemek de çok saçma. özellikle diyalogların içine sıçmışsınız, eskisi çok daha iyiydi. vendor üstü yazılardan bahsetmiyorum bile. kafanıza göre takılın siz orda. buglar zaten aynı bug. yıllardır değişmiyor. 40 sabit player zaten 20'si multi, 10'nu bot. neyin derdindesiniz hala anlamadık ki ?. paranız kadar konuştunuz tamam artık, susmasını bilin. bir milyar para vermek zaten başlı başına bir enayilik de o konulara hiç girmiyorum bile.

burda Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim, Aiakos yine sattı serverı. herifler artık ticarete bağladı.

bundan sonra Elysium new age 'de deseniz, Elysuim yeniden de deseniz ve hatta bu sistemleri yeni bir server açıyormuş gibi lanse etseniz de bittiniz..

Bu arada ufuk1907 capslock tuşunu kapat bir zahmet canım.
firehellsly : ufuk1907 kendinizi fazla kasmayın, bir bitin artık. çoğunluk neyin ne olduğunu biliyor. para karşılığı alınan bir sunucuda stabil oyuncu beklemek de çok saçma. özellikle diyalogların içine sıçmışsınız, eskisi çok daha iyiydi. vendor üstü yazılardan bahsetmiyorum bile. kafanıza göre takılın siz orda. buglar zaten aynı bug. yıllardır değişmiyor. 40 sabit player zaten 20'si multi, 10'nu bot. neyin derdindesiniz hala anlamadık ki ?. paranız kadar konuştunuz tamam artık, susmasını bilin. bir milyar para vermek zaten başlı başına bir enayilik de o konulara hiç girmiyorum bile.

burda Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim, Aiakos yine sattı serverı. herifler artık ticarete bağladı.

bundan sonra Elysium new age 'de deseniz, Elysuim yeniden de deseniz ve hatta bu sistemleri yeni bir server açıyormuş gibi lanse etseniz de bittiniz..

Bu arada ufuk1907 capslock tuşunu kapat bir zahmet canım.

Kardesim haddini asma git baska yerde oyna kirletme buralari hadi yuru...
Merhaba arkadaşlar ben bu serverda ilk halinden beri sürekli online olan bir playerim eyer girip bakanlar olduysa nickim Thorax yada Whybee olmuştur. Serverda sürekli bir sıkıntılar gerçekleşmiştir daha öncelerde ama bence türkiyede idare etmesi çok zor sistemleri barındıran ve şahsen çok beğendiğim bir serverdır. Şu anda eskiye nazaran bazı şeyler değişmiş ama gerçekten çok zevkli gerek pvp gerek pvm olarak iyi bir server. Gelenlerede elimden geleni her zaman yaptım yinede yaparım sadece bilgilendirmek istedim.
Arkadaşlar size para verip gelin sunucumuza katılın desek yarın atlar damlarsınız.Tmm dediklerinizde bazı yerlerde haklı olabilirsiniz serverı satın aldık ve daha sonrasında 56b geçişi yapıldı ve şuanda oyun nerden baksanız her scp sıfırdan derleniyor.


Şimdi şöyle birşey söylemek isterim bu oyuna illa para yatıracaksınız anlamına gelmiyor oyunda hiç para kasmadan herkez levelini vs kasabiliyor ve itemlerini dizebiliyor.Siz diyorsunuzki multi biz bunu tamamen fixledik diyelim sonra durmadan pageler akıcak bu kadar zor olmazki su olmazki bu olmazki multiyi fixlemekten daha kolay birşey yok bunu bi aklınızın köşesine yazın ve saçma sapan yorumlarınız içinde teşekkürler.


Bizim tek verdiğimiz söz şudur: Edit olmayacak herkez hakkıyla kasıp eğlenicek ister player dolsun taşsın server isterse yerinde saysın bizim için değişen birşey olmayacak sizden para kazanıp sunucu ücreti ödemiyoruz onu bunu yapmıyoruz biz eğlenmek amaclı açtık serverı ve gayette başarılı bir şekilde ilerliyoruz ki her geçen gün 1- 2 arkadaşımız sunucuya katılıyor. Biz istedik ki oyuncular sıkılmadan levellerini vs kasabilsin biz multiyi kapattıgımızda oyuncu ana charını orclara bırakmak zorunda kalıyor biz kendimiz izin veriyoruz buna . He bu durum böyle devam edecekmi tabiki hayır beta sürecinde oldugumuzdan dolayı bizimle oynamak isteyen arkadaşlara sağladıgımız bir fayda olarak görebilirsiniz.


Ve lütfen yorum yapmadan önce 1 kere düşünün bu yorumu yazınca biz player kaybetmiyoruz ama sizin iğrenç kişiliğiniz ortaya çıkıyor. Yapmayın bunu 3 aylardayız kul hakkı yemeyin.


Zorla gelin diyende yok.Kalan sağlar bizimdir. hadi eyw :)
Subject: Amaç
Sender: ufuk1907
Recipient: firehellsly
Date: 2015-06-23 18:17
Dostum selam sıkıntınız ne bugun kadar kac sunucu actın başarılarını yazarmısın ?? merak ediyorum bu kadar cok konusan adamlar genelde sigara parası olmayan adamdır.!

--------------------------
Gelen mesaja istinaden ;

öncelikle kaç sunucu açtığıma gelelim, hoş önemli olan çok sunucu açmak değil stabil olmak. mevzumuz zaten sunucu açmak kapatmak da değil lakin benim kendi başına değilde içinde olduğumun oluşum ile birlikte katkı verdiğim sunucuların başında nebula north ve pyramid geliyor. kaç yıldır stabil bir şekilde açık oldukları ortada, dönem dönem res gelsede. daha varda ifşa etmeye gerek yok. mümkün mertebe ultima dan eğer anlamadığımıda düşünüyorsa gökhan burda hesabım burda, u-s de moderatörlükde yaptım, yaptımda yaptım. başarıya gelince, kimse yaptıklarımdan dolayı ödül vermedi, ama saygı kazandı, dost edindim.

ironi yapmam gerekirse, şahsıma yönelik eleştiriniz kabul edilemez bir şekilde küstahça ve söylemleriniz aptalca. çok konuşmam sizi neden rahatsız etti ? tahmin etmemize gerek yok, emek vermeden aldığınız bu sunucuda yaptığınız hiç bir işlem yok. diyalog değiştirmekle yada yazı karakterleri ile oynamakla sorunsuz bir sunucu açmış olmuyorsunuz. hala buglar aynı hala açıklar ortada. onlarında bir kısmını ilerleyen kısımlarda dile getireceğim. eğer siz bu sorunları düzeltecek bir ekip olsaydınız ki değilsiniz, hatta bir ekip bile değilsiniz yan ve yandaşları şeklinde ilerleyen kişilersiniz, düzeltmiş sorunlardan arınmış gerekirse yeni bir isim ve sistemin temel taşı level sisteminde yapacağınız köklü bir değişiklikle merhaba deseydiniz bu kadar tepki de vermezdik. her zaman tebrik ederim, aiakos yine sattı. yinede satacak.

sigara parasına gelince, sizin gibi sağa sola para harcamıyoruz. oturuyoruz kendimiz emek veriyoruz ki buna en yakın örnek ''kell''dir. yaşım 27, cebimizde paramız, altımızda arabamızda var, sadece sizin gibi enayi değiliz. aramızdaki fark bu, demiyorum farklardan sadece biri bu.

ve bu serverda oynamayı düşünen, arkadaşlara tek tavsiyem, geçmiş konulara teker teker baksınlar ve bu sunucunun en fazla 4 ay sonra kapanacağını göze alsınlar. yoksa kimseye silah zoruyla oyna yada oynama demiyoruz ama tartışıyoruz ki , burası düz mantık reklam alanı değil, platform. Göze alın sunucu sahibi çok saldırgan ve ıstırgan dikkat köpek çıkabilir hesabı yani. ironi ironi :)

ha sözüm ona gelince, bu pack'ı ilk beepk'den alan ve üstünde uzun emekleri olan özellikle bahadır(lhaw) a kızıyorum. kızma nedenlerim para ile satılan, donate ile para kazanılan ve 4 ay sonra kapanan bir oluşum yaptıkları için.
firehellsly : Subject: Amaç
Sender: ufuk1907
Recipient: firehellsly
Date: 2015-06-23 18:17
Dostum selam sıkıntınız ne bugun kadar kac sunucu actın başarılarını yazarmısın ?? merak ediyorum bu kadar cok konusan adamlar genelde sigara parası olmayan adamdır.!

--------------------------
Gelen mesaja istinaden ;

öncelikle kaç sunucu açtığıma gelelim, hoş önemli olan çok sunucu açmak değil stabil olmak. mevzumuz zaten sunucu açmak kapatmak da değil lakin benim kendi başına değilde içinde olduğumun oluşum ile birlikte katkı verdiğim sunucuların başında nebula north ve pyramid geliyor. kaç yıldır stabil bir şekilde açık oldukları ortada, dönem dönem res gelsede. daha varda ifşa etmeye gerek yok. mümkün mertebe ultima dan eğer anlamadığımıda düşünüyorsa gökhan burda hesabım burda, u-s de moderatörlükde yaptım, yaptımda yaptım. başarıya gelince, kimse yaptıklarımdan dolayı ödül vermedi, ama saygı kazandı, dost edindim.

ironi yapmam gerekirse, şahsıma yönelik eleştiriniz kabul edilemez bir şekilde küstahça ve söylemleriniz aptalca. çok konuşmam sizi neden rahatsız etti ? tahmin etmemize gerek yok, emek vermeden aldığınız bu sunucuda yaptığınız hiç bir işlem yok. diyalog değiştirmekle yada yazı karakterleri ile oynamakla sorunsuz bir sunucu açmış olmuyorsunuz. hala buglar aynı hala açıklar ortada. onlarında bir kısmını ilerleyen kısımlarda dile getireceğim. eğer siz bu sorunları düzeltecek bir ekip olsaydınız ki değilsiniz, hatta bir ekip bile değilsiniz yan ve yandaşları şeklinde ilerleyen kişilersiniz, düzeltmiş sorunlardan arınmış gerekirse yeni bir isim ve sistemin temel taşı level sisteminde yapacağınız köklü bir değişiklikle merhaba deseydiniz bu kadar tepki de vermezdik. her zaman tebrik ederim, aiakos yine sattı. yinede satacak.

sigara parasına gelince, sizin gibi sağa sola para harcamıyoruz. oturuyoruz kendimiz emek veriyoruz ki buna en yakın örnek ''kell''dir. yaşım 27, cebimizde paramız, altımızda arabamızda var, sadece sizin gibi enayi değiliz. aramızdaki fark bu, demiyorum farklardan sadece biri bu.

ve bu serverda oynamayı düşünen, arkadaşlara tek tavsiyem, geçmiş konulara teker teker baksınlar ve bu sunucunun en fazla 4 ay sonra kapanacağını göze alsınlar. yoksa kimseye silah zoruyla oyna yada oynama demiyoruz ama tartışıyoruz ki , burası düz mantık reklam alanı değil, platform. Göze alın sunucu sahibi çok saldırgan ve ıstırgan dikkat köpek çıkabilir hesabı yani. ironi ironi :)

ha sözüm ona gelince, bu pack'ı ilk beepk'den alan ve üstünde uzun emekleri olan özellikle bahadır(lhaw) a kızıyorum. kızma nedenlerim para ile satılan, donate ile para kazanılan ve 4 ay sonra kapanan bir oluşum yaptıkları için.

Kardeş sen git kumda oyna çok esaslı konuşmuşsun tüylerim diken diken inan bana inşallah sende bir gün 1 günlüğünede olsa sunucu acarsın ezilmiş duygularını gördüm yazında yasın 27 olması itibariyle adam sıfatında olduğun anlamına gelmez köpek konusu dikkatimi çekti kendini ifşa etmişsin kuduz aşısı yapılmadıysa petshop arkadaşım var numarasını paylaşırım bizim anadoluda bir laf var it ürür kervan yürür... sen üreceksin biz yürüyeceğiz...
Ufuk1907, biz sana nebula diyoruz sen ezilmiş duygu diyorsun. hay maşallah :) esaslı yazdım aynen kolonya tadında ahahaa. bu arada işi de atasözlerine çekmişsin, fazla çekme gerdirirsen kopar olan sana olur ha demedi deme. bu arada sabit, ekşi ve itüsözlük yazarıyım senin kelime darağacını ikiye çarpar üçe bölerim hakaret konumuna daha gelmedim ben, senin gibi de kalitesizleşip gelmeyi de düşünmüyorum. sunucuda senin gibi, bizim oralarda da bir laf var, it sahibine çekermiş hesabı. oldu olacak araya necip fazıl'dan da bir iki okkalı söz ekleyelim. başlık açsam bu beni güldürün diye, bu kadar etkili olamazdı kimse. :)

başarılar sana demek bile komik şu aşamada :)
firehellsly : Ufuk1907, biz sana nebula diyoruz sen ezilmiş duygu diyorsun. hay maşallah :) esaslı yazdım aynen kolonya tadında ahahaa. bu arada işi de atasözlerine çekmişsin, fazla çekme gerdirirsen kopar olan sana olur ha demedi deme. bu arada sabit, ekşi ve itüsözlük yazarıyım senin kelime darağacını ikiye çarpar üçe bölerim hakaret konumuna daha gelmedim ben, senin gibi de kalitesizleşip gelmeyi de düşünmüyorum. sunucuda senin gibi, bizim oralarda da bir laf var, it sahibine çekermiş hesabı. oldu olacak araya necip fazıl'dan da bir iki okkalı söz ekleyelim. başlık açsam bu beni güldürün diye, bu kadar etkili olamazdı kimse. :)

başarılar sana demek bile komik şu aşamada :)

Etme çoluk çocukla başlayan bir söz var senin için söylenmiş senin boyunda çocuğum var saygısızlıkta en yüksek leveldesin farkındayım ama sana ayıracak vaktim yok senin gibi karakter fakirleri nebula adıyla konusur durur sen o yalanları gidip internet cafede coluga cocuga anlat konu kapanması için iyi gayret gosteriyorsun yemez 1 2 3 UÇ!

Bu konu ufuk1907 tarafından düzenlendi(2015-06-23 22:36, 8 yıl önce)
ufuk1907 :
firehellsly : Ufuk1907, biz sana nebula diyoruz sen ezilmiş duygu diyorsun. hay maşallah :) esaslı yazdım aynen kolonya tadında ahahaa. bu arada işi de atasözlerine çekmişsin, fazla çekme gerdirirsen kopar olan sana olur ha demedi deme. bu arada sabit, ekşi ve itüsözlük yazarıyım senin kelime darağacını ikiye çarpar üçe bölerim hakaret konumuna daha gelmedim ben, senin gibi de kalitesizleşip gelmeyi de düşünmüyorum. sunucuda senin gibi, bizim oralarda da bir laf var, it sahibine çekermiş hesabı. oldu olacak araya necip fazıl'dan da bir iki okkalı söz ekleyelim. başlık açsam bu beni güldürün diye, bu kadar etkili olamazdı kimse. :)

başarılar sana demek bile komik şu aşamada :)

Etme çoluk çocukla başlayan bir söz var senin için söylenmiş senin boyunda çocuğum var saygısızlıkta en yüksek leveldesin farkındayım ama sana ayıracak vaktim yok senin gibi karakter fakirleri nebula adıyla konusur durur sen o yalanları gidip internet cafede coluga cocuga anlat konu kapanması için iyi gayret gosteriyorsun yemez 1 2 3 UÇ!

Hala mevzuyu anlamakda güçlük çekiyorsunuz değilmi ? mevzu siz, aileniz yada çoçuğunuz ve hatta yaşınız falan değil. mevzu sunucu, tekrar edeyim sunucu. tersten yazayım ucunus inglizce yazayım server. yine anlamadınız öyle değilmi ? sizde haklısınız o zaman. 1 2 3 uçtuk bakalım nereye ucacaksak aslkjdlkfjkdk :)

bu arada, nos'u fazla kullanmayın motora zararlı.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/nos-ultima-online-shard-q51673

Bu konu firehellsly tarafından düzenlendi(2015-06-23 22:45, 8 yıl önce)
firehellsly :
ufuk1907 :
firehellsly : Ufuk1907, biz sana nebula diyoruz sen ezilmiş duygu diyorsun. hay maşallah :) esaslı yazdım aynen kolonya tadında ahahaa. bu arada işi de atasözlerine çekmişsin, fazla çekme gerdirirsen kopar olan sana olur ha demedi deme. bu arada sabit, ekşi ve itüsözlük yazarıyım senin kelime darağacını ikiye çarpar üçe bölerim hakaret konumuna daha gelmedim ben, senin gibi de kalitesizleşip gelmeyi de düşünmüyorum. sunucuda senin gibi, bizim oralarda da bir laf var, it sahibine çekermiş hesabı. oldu olacak araya necip fazıl'dan da bir iki okkalı söz ekleyelim. başlık açsam bu beni güldürün diye, bu kadar etkili olamazdı kimse. :)

başarılar sana demek bile komik şu aşamada :)

Etme çoluk çocukla başlayan bir söz var senin için söylenmiş senin boyunda çocuğum var saygısızlıkta en yüksek leveldesin farkındayım ama sana ayıracak vaktim yok senin gibi karakter fakirleri nebula adıyla konusur durur sen o yalanları gidip internet cafede coluga cocuga anlat konu kapanması için iyi gayret gosteriyorsun yemez 1 2 3 UÇ!

Hala mevzuyu anlamakda güçlük çekiyorsunuz değilmi ? mevzu siz, aileniz yada çoçuğunuz ve hatta yaşınız falan değil. mevzu sunucu, tekrar edeyim sunucu. tersten yazayım ucunus inglizce yazayım server. yine anlamadınız öyle değilmi ? sizde haklısınız o zaman. 1 2 3 uçtuk bakalım nereye ucacaksak aslkjdlkfjkdk :)

bu arada, nos'u fazla kullanmayın motora zararlı.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/nos-ultima-online-shard-q51673


Başka neler var elinde bak benim senin açıklarını bulacak kadar boş vaktim yok aslan sen takıl tek başına.. :)

Bunun gibi başıboş sokak hayvanları forum kirletmekten başka bir işe yaramaz ultima-strike yönetimi böyle adamlara yüz verdiği sürece tercih konusu olmaktan çıkar.
bu kadar kalitesiz bir tartışma görmedim ben. reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile hareket eden kötü sunucunun kolpak sahibi ile tartışmayı noktalıyorum, zira kendisi tartışmanın kelime anlamını bilmediği gibi, düşünmeyi de beceremeyip yazmaktan aciz. siz önce para ile aldığınız sunucuda ki hataları giderin, oturun scp*leri baştan yazın. sonra benim seviyeme gelin.. hadi naş, pardon nos.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.