firehellsly : bu kadar kalitesiz bir tartışma görmedim ben. reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile hareket eden kötü sunucunun kolpak sahibi ile tartışmayı noktalıyorum, zira kendisi tartışmanın kelime anlamını bilmediği gibi, düşünmeyi de beceremeyip yazmaktan aciz. siz önce para ile aldığınız sunucuda ki hataları giderin, oturun scp*leri baştan yazın. sonra benim seviyeme gelin.. hadi naş, pardon nos.

Burada yolalacak tek adam sensin hadi git caps ver :) scp tarafını düşünme sen yapıyoruz... Mühendiz kardeş boş gezen mühendisi...
firehellsly : Subject: Amaç
Sender: ufuk1907
Recipient: firehellsly
Date: 2015-06-23 18:17
Dostum selam sıkıntınız ne bugun kadar kac sunucu actın başarılarını yazarmısın ?? merak ediyorum bu kadar cok konusan adamlar genelde sigara parası olmayan adamdır.!

--------------------------
Gelen mesaja istinaden ;

öncelikle kaç sunucu açtığıma gelelim, hoş önemli olan çok sunucu açmak değil stabil olmak. mevzumuz zaten sunucu açmak kapatmak da değil lakin benim kendi başına değilde içinde olduğumun oluşum ile birlikte katkı verdiğim sunucuların başında nebula north ve pyramid geliyor. kaç yıldır stabil bir şekilde açık oldukları ortada, dönem dönem res gelsede. daha varda ifşa etmeye gerek yok. mümkün mertebe ultima dan eğer anlamadığımıda düşünüyorsa gökhan burda hesabım burda, u-s de moderatörlükde yaptım, yaptımda yaptım. başarıya gelince, kimse yaptıklarımdan dolayı ödül vermedi, ama saygı kazandı, dost edindim.

ironi yapmam gerekirse, şahsıma yönelik eleştiriniz kabul edilemez bir şekilde küstahça ve söylemleriniz aptalca. çok konuşmam sizi neden rahatsız etti ? tahmin etmemize gerek yok, emek vermeden aldığınız bu sunucuda yaptığınız hiç bir işlem yok. diyalog değiştirmekle yada yazı karakterleri ile oynamakla sorunsuz bir sunucu açmış olmuyorsunuz. hala buglar aynı hala açıklar ortada. onlarında bir kısmını ilerleyen kısımlarda dile getireceğim. eğer siz bu sorunları düzeltecek bir ekip olsaydınız ki değilsiniz, hatta bir ekip bile değilsiniz yan ve yandaşları şeklinde ilerleyen kişilersiniz, düzeltmiş sorunlardan arınmış gerekirse yeni bir isim ve sistemin temel taşı level sisteminde yapacağınız köklü bir değişiklikle merhaba deseydiniz bu kadar tepki de vermezdik. her zaman tebrik ederim, aiakos yine sattı. yinede satacak.

sigara parasına gelince, sizin gibi sağa sola para harcamıyoruz. oturuyoruz kendimiz emek veriyoruz ki buna en yakın örnek ''kell''dir. yaşım 27, cebimizde paramız, altımızda arabamızda var, sadece sizin gibi enayi değiliz. aramızdaki fark bu, demiyorum farklardan sadece biri bu.

ve bu serverda oynamayı düşünen, arkadaşlara tek tavsiyem, geçmiş konulara teker teker baksınlar ve bu sunucunun en fazla 4 ay sonra kapanacağını göze alsınlar. yoksa kimseye silah zoruyla oyna yada oynama demiyoruz ama tartışıyoruz ki , burası düz mantık reklam alanı değil, platform. Göze alın sunucu sahibi çok saldırgan ve ıstırgan dikkat köpek çıkabilir hesabı yani. ironi ironi :)

ha sözüm ona gelince, bu pack'ı ilk beepk'den alan ve üstünde uzun emekleri olan özellikle bahadır(lhaw) a kızıyorum. kızma nedenlerim para ile satılan, donate ile para kazanılan ve 4 ay sonra kapanan bir oluşum yaptıkları için.


Konuşmalarından belli oluyor ki yaş biraz ufak ben burda yaş kavgası yapmak istemiyorum ama kardeşim şöyle diyim lhaw dediğin adam ben serverlarını pattıgım için bana owner char veren biri şimdi konuşturma beni.o viox du şuydu buydu orda en kral adam bile editleri görüp susuyordu şimdi asıl meselemize gelelim scpler konusunda deneyimli hatta senden daha deneyimli demekte geri kalmıyorum çünkü öyle hergün scpleri tek tek didik didik aratıp düzenleme yapıyor bildirilen buglar sırasıyla fixleniyor.Dragon sofftime'da bile milyonlarca bug vardı tabi sizin bildiğiniz en eski server nebula oldugundan dahada fazla derinlere inmek istemiyorum.Artık kendinize gelin yorum yapmak zorunda değilsiniz buraya illa kötü kelimeler kullanarak serverı lekelemeniz bizim var olan oyuncumuzu azaltmıyor hatta suan bugun 4 kişi daha katıldı yavaş yavaş artış var bizim playerla ilgili bir sıkıntımız da yok herhangi bir cümle daha kurma artık küçülme bu kadar git kafana göre başka işlerle meşgul ol biz konuyu açtık diye damlayıp yorum yapmak zorunluluğumu hissediyorsunuz anlamıyorum.


Bakın Çok Basit Bir Cümle.


İsteyen Gelir Oynar İstemeyen Oynamaz.İsteyen Parayla İtem Alır İsteyen Farm Yaparak Tedarik Eder.SİZENE diyorum sadece bilmem anlatabildim mi? ha bir gun cıkar editler ozaman gelir laf söylenir ki bu yine oynayan kişilerden gelmeli siz oynamıyorsunuz bide bi dil var maşallah . Nerde Değişik Hep bizi buluyor. İmla veya büyük küçük uyumuna uymuyor gibi saçma sapan şeylerde yazarsınız siz şimdi.Nese başka birşey demiyorum.
Expert
34.0001
arkadaşları cidden tebrik ediyorum. viox'dan tut elysium'a gelene kadar bütün klonlarda edit bastırmak için para/dil/zaman harcıyordunuz. şimdi direk sunucuyu almışsınız. mantıklı gerçekten. tebrikler.
Kell : arkadaşları cidden tebrik ediyorum. viox'dan tut elysium'a gelene kadar bütün klonlarda edit bastırmak için para/dil/zaman harcıyordunuz. şimdi direk sunucuyu almışsınız. mantıklı gerçekten. tebrikler.

Yorumunuz tam bir reklamciya yakisacak tarzda no match 😊 türkçeyi ifade edemediğiniz için tebrik ederim. Bizde edit vs yok sunucunun acilmasi ne rahatsiz etti hala sasiriyorum...
Evli, çoluk çocuk babası güzel kardeşim karakterini kurduğun cümleler ile öyle güzel özetliyorsun ki söyleyecek söz bulamıyorum :)

''Bunun gibi başıboş sokak hayvanları forum kirletmekten başka bir işe yaramaz'' dedikten sonra birde sitenin seviyesinden kalitesinden dem vurmuşsun :) Haddini aşma kendine gel ve şu cümlende ki açık hakarete göz yumduğu için de yönetime bence minnettar ol, saygı duy!

Bu seviyesiz tartışma üslubun söylenenlere verilecek cevabının olmaması ve bu sebeple çirkinleştiğin postlarına da bi son ver!

Çok değil daha 1 ay önce asla kapanmayacak sunucu falan fıstık yazmışsın birbaşka bir server için :) insan az utanır şu iddialı cümleleri kurmaktan.

*Mitinglerde eline 20 lira tutuşturulup hüloğğğğ yapan teyze kaçmış senin içine çıkar onu :)

*Bu cümle seviyene uygun tasarlandı, diğer cümleleri okuyup algılamakta zorluk çekersin diye yazdım lütfen kusuruma bakma. Yoksa bu benim tarzım değil yalnızca sen anla diye güzel kardeşim gerçekten hadi başarılar sjahsjas :D şaka len ne başarısı 1 ay sonra görüşürüz :)
athos : Evli, çoluk çocuk babası güzel kardeşim karakterini kurduğun cümleler ile öyle güzel özetliyorsun ki söyleyecek söz bulamıyorum :)

''Bunun gibi başıboş sokak hayvanları forum kirletmekten başka bir işe yaramaz'' dedikten sonra birde sitenin seviyesinden kalitesinden dem vurmuşsun :) Haddini aşma kendine gel ve şu cümlende ki açık hakarete göz yumduğu için de yönetime bence minnettar ol, saygı duy!

Bu seviyesiz tartışma üslubun söylenenlere verilecek cevabının olmaması ve bu sebeple çirkinleştiğin postlarına da bi son ver!

Çok değil daha 1 ay önce asla kapanmayacak sunucu falan fıstık yazmışsın birbaşka bir server için :) insan az utanır şu iddialı cümleleri kurmaktan.

*Mitinglerde eline 20 lira tutuşturulup hüloğğğğ yapan teyze kaçmış senin içine çıkar onu :)

*Bu cümle seviyene uygun tasarlandı, diğer cümleleri okuyup algılamakta zorluk çekersin diye yazdım lütfen kusuruma bakma. Yoksa bu benim tarzım değil yalnızca sen anla diye güzel kardeşim gerçekten hadi başarılar sjahsjas :D şaka len ne başarısı 1 ay sonra görüşürüz :)

Merhaba

Karakterimi yargilamadan bana yazilan hakaretleri okumani anlamani isterim etki tepki meselesi .

Yonetim yapacaksa birsey bana degil burda yorum yapmak adi altinda izdivac programindaki alkis kitlesine cozum bulmali.

Malumun pp sunucumuz player olmadigindan kapandi elysium online kisi sayisini takip etmelisin.
Nos uo charlari suanda arise from dead da devam ediyor.

Mitinglere programa katilan koca kari ornegi senin gibi seviyesiz adamlardir bos vakitlerinde kitap okumani tavsiye ederim.

Elinizi basiniza koyun bir dusunun elinizi acin bakin ne var?
Sen yaptigin bu yorumlara tekrar göz at guzelmisin cirkinmisin???

Algi konusunda sikintimiz yok dostum sadece erkek gorunumlu dedikoducu kari tipli adamlardan nefret ederim kisiliginize ceki duzen vermenizi tavsiye ederim sanal ortamda atip tutmak kolay yaptiginiz islerden bahis edin.

NOT: Elestiriye acigiz ama elestri disinda kalan kasti niyeti bozuk yorumlar aninda cevabini alir..
Ayrica yapilan yorumlardan yas ortalamanizi apacik ortaya koyuyorsunuz her ne kadar yorum yapmadan yasinizi silsenizde :))
Neophyte
26.6001
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Tartışma bu şekilde devam etmesin.

Başarılar.
Ghlahn : Kullandığımız kelimelere dikkat edelim. Tartışma bu şekilde devam etmesin.

Başarılar.

Merhaba ,

Bu duruma gelmesni istemezdim ama arkadaşların yorumları hoş karşılanabilecek yorumlar değil tepkim bundan ötürü.

Teşekkür ederiz.
Yine bir karalama kampanyasına hoşgeldiniz. Bi söz var çok severim " İşleyen sistemi taşlamak cahillin işidir." Eleştiri evet doğal bişey ama karalamak farklı bişey. Ufuk ile bir çok serverda gerek player gerekse staff olarak takıldım ve bu serverin adam olup ileriye gideceğini inanıyorum. Yazmak için yazmayın lütfen. Sizler bu şekilde karalayıp çamur atarsanız elbette playerlerda ön yargı ile yaklaşır bir kezde açılan serverlerin yanında olun ki sürekli ultima Türkiye'de bitiyor muhhabeti artık sona ersin. Eleştirininde adabı vardı bakıyorum girmediğiniz bi özel hayatı kalmış burda yazıktır kalitenizi bu kadar belli etmeyin. Ben her türlü bu projeyi destekliyorum. //Endless.
Destek olduğum sunucudur ufuk abi satın aldı ve caner script ile ilgileniyor o yüzden sunucuda gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz eski eskide kalmıştır yeniye baksanız daha iyi olur.
Novice
-0.500001
Mustafa v2 daha isin basindayken bukadar ozguven fazla sanki ilerde asip kesmeden daha sakin cevap vermeniz dilegiyle
Nowanka : Mustafa v2 daha isin basindayken bukadar ozguven fazla sanki ilerde asip kesmeden daha sakin cevap vermeniz dilegiyle

Merhaba etki ve tepki zevk ve renk gibi .. Özgüven tavan bizde asıp kesme yok yorum yapmayi bilmeyene yardimci oluyoruz. Teşekkur ederiz.

+
Merhaba,

Elysium Level Shard 24 Mayıs 2015 tarihi itibariyle tarafımıza devir edilmiştir hala aktiftir www.elysium.gen.tr web sitemiz ve https://www.facebook.com/ElysiumUO facebook adresimizle ve yeni adımız Elysium New Age ile siz oyuncu arkadaşlarımızı yepyeni bir Elysium' a bekleriz..

Elysium New Age Yönetimi

Bu konu ufuk1907 tarafından düzenlendi(2015-09-16 21:52, 8 yıl önce)
yinemi pilav ha ha ha
firehellsly : yinemi pilav ha ha ha

Arz talep meselesi kardeşim anlamazsın sen bu işlerden..
ufuk1907 :
firehellsly : yinemi pilav ha ha ha

Arz talep meselesi kardeşim anlamazsın sen bu işlerden..

biri şuna beni anlatsın ahahhaa. :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.