Başarılı bir sunucu 3 gündür burdayım ve memnunum .
Arkadaşlar öncelikle tekrar merhaba ;

Sunucumuzun reklam politikası oyun içerisinde gösterdiğimiz ilgi ve çalışmalarımızdaki hızlılıktır. Yani orada burada sürekli reklamlarımızı gösterip alışıla gelmiş sistemde millete sataşarak reklam yapmıyoruz ve seviliyoruz haliyle bunda üzülecek bir durum yok sunucu gerçekten beğenildiyse eğer ki öyle görünüyor biz amacımıza ulaşmışız demektir. Sunucuyu tabiki herkes sevemez bunu bekleyemem fakat lütfen sunucu hakkında yorumlarınızı yapınız eleştirilerinizi yapınız ama polimik haline girilecek konularınızı başka yerde konuşmanızı öneriyorum. Sunucuya saldırılar oluyor yapılan emeklere haksızlıklar oluyor diğer sunucularada yapılan şeyler bize özgü değil hepsini kınıyorum ve bunu yapan kişileri Allah'a havale ediyorum dün forum sayfalarımızda bir oyuncu diyeyim çünkü o sunucunun staffları biz yapmadık dediler başka bir sunucunun reklamını yaptılar ve az önce bir kendini bilmez 95.8.70.160 Ankara yerleşkesi olan bir ipden sunucuma saldırı düzenledi ne yazıkki amacına ulaşamadı fakat ben çizgimi bozmayacağım kimseye bahane bulmayacağım ve işimi yapacağım ben bu sunucuyu bunları bilerek açtım ve artık yaşımı başımı almış biri olarak kimlerin ne amaçla bu girişimlerde bulunduğunu çok iyi biliyorum. Lütfen arkadaşlar rica ediyorum benim sizlere gösterdiğim saygının birazını sunucuma gösterin ki insanlar sizi iyi tanısınlar. Rica Ediyorum.

Lacrimas
Bu server maximum 2 ay dayanir benden söylemesi :)
:) ne diyebilirki sana yukarıda yazdığım tanıma uymak için uğraşsan bu kadar başarılı olamazdın sanırım. Sizin düşünceniz saygı duyuyorum.
Sunucu sahiplerinin narderia ile alakasi var mi? Ya da narderia dan ayrilanlar mi acti merak ediyorum...
hiç bir alakası yok sunucu ortaklarından biri benim. Ben en son 2011 yılında bir sunucuda görev aldım onunda sahibi değildim zaten. İlk kez proje ortağı oldum bu sunucuda keza sunucuyu açma sebebim açtığım süreçteki sunucuların stabil olmayışı ve bir ay sonra kapanma durumlarından dolayıdır. Amacım tamamen kaliteli bir iş çıkarmaktı başarabildiysem ne mutlu bana teşekkür ediyorum. Saygılar. Hatta sunucuma stafflık başvuruları arasında narderiadan bir staff başvuru yapmıştır ve kabul görmemiştir sırf öyle bir sunucuda görev aldığı için.
Bu arkadasın narderia ile bir alakası yoktur. Nerden cıktı simd bu mesela :)
Nardena patlayıp hemen ardına açılıp bir de host ve connectör bilgilerini yayınlamayınca. Nardenanın nadide bazı aileleri de koştur koştur servera girince böyle düşünülmesi normaldir .



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.