Herkeze merhaba.Sunucumuz Aktif Edilmiştir.

Emulator versiyonu : 56b-Nightly
Sunucu Türü : Power Play
Açılış Tarihi :06.03.2015 Saat 19.00
Skillcap : 800.0
Statcap : 225
Connector : G-Defender

Makina özelliklerimiz



Web site : https://www.ergasiauo.com/
Kayıt : Accountlarımız Freedir.Yeni bir application yazdırıyoruz. Facebook üzerinden üyelik sistemi yakında aktif olacaktır.
Forum : https://www.ergasiauo.com/forum/index.php

PH oranı combat ve craft skillerinde %100 olup Animal Taming skillinde levelli olarak ayarlanmıştır.Skiiliniz arttıkca gain gelme durumu düşer.

Sunucumuzda Skill Dummy ve Özel Robeler mevcuttur.

Bonuslar
1- Disarm
3- Stun
4- Stam Shot
5- Lumberjacking
6- Parablow
8- Dismount
9- Bleeding
10- Magic Resist
11- Evaluating Intelligence
12- Inscription
13- Sprit Speak

Eşyalarımız : https://www.ergasiauo.com/forum/index.php?forums/e%C5%9Fyalar.6/

Sistemlerimiz : https://www.ergasiauo.com/forum/index.php?forums/sistemler.5/

Sunucumuz ile gereken bütün bilgilerimiz Sitemizin Forumlarında mevcuttur. Sitemizde 1-2 ufak eksiklik vardır 3 gün içerisinde tamamlanmış olacaktır. Bunun dışında bütün bilgilerimiz forumlarımızda mevcuttur.

Serverimizin ilk saatlerinde. Bizi yalnız bırakmayan oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.



Dipnot : Connectorde Virüs hatası yoktur arkadaşlar. Connector yeni olduğu için ve ilk kez chrome’a koyulduğu için chrome size uyarı verir bu dosya yeni koyulmuştur. Yani hit indirme sayısına ulaştığında problem olmicaktir.Sakla diyip kurabilirsiniz. Başka tarayıcılar ile deneyin güvenmiyorsanız.Ve connectorde speed ve illegal programları engellemek için fix olduğu için virüs uyarısı verme durumu doğaldır.Virüs programını kapatıp deneyiniz.Ergasia Yönetim.

Bu konu OranTez tarafından düzenlendi(2015-03-08 00:11, 9 yıl önce)
Bu durumdan haberim yok zaten bunu yapan kişi kim ise o kendisi Şerefsizdir. bu ne demektir. Ultima oyununa gösterilen terbiyesizliktir. Bunu bizden bir kişi yapmamaktadır. Böyle bir şey yapmayız emeğe saygı duyuyoruz. Sunucumuzun ismide Ergasia Yunancadır. Türkce karsılıgı Emektir. Yani demek istediğim gercekten özür dilerim böyle bir şey icin ama inanın bizden birisi yapmıyor. Böyle insanlar benim sunucumdada bulunmamaldır. Bu resmi bile başka yerden almışlar ama araştıracağım merak etmeyin . Tekrardan kusura bakmayın.İp adresini bana iletin özelden gerekeni yapayım eğer benim oyuncum ise gereken yapılır. Bu tarz şeyler bizi yüceltmez. Belkide bilerek yapılan bir komploda olabilir ama gerekeni yapacagım.
OranTez : Bu durumdan haberim yok zaten bunu yapan kişi kim ise o kendisi Şerefsizdir. bu ne demektir. Ultima oyununa gösterilen terbiyesizliktir. Bunu bizden bir kişi yapmamaktadır. Böyle bir şey yapmayız emeğe saygı duyuyoruz. Sunucumuzun ismide Ergasia Yunancadır. Türkce karsılıgı Emektir. Yani demek istediğim gercekten özür dilerim böyle bir şey icin ama inanın bizden birisi yapmıyor. Böyle insanlar benim sunucumdada bulunmamaldır. Bu resmi bile başka yerden almışlar ama araştıracağım merak etmeyin . Tekrardan kusura bakmayın.İp adresini bana iletin özelden gerekeni yapayım eğer benim oyuncum ise gereken yapılır. Bu tarz şeyler bizi yüceltmez. Belkide bilerek yapılan bir komploda olabilir ama gerekeni yapacagım.

İp adresi orada var ama ne yazık ki zen-mate kullanmış. Sözlerinize itimat edip kaldırıyorum ss'leri.
Teşekkur ederiz ama inanınki böyle bir terbiyesizliği bizim kadromuz yapmadı . Bunu yapan kimse ya komplo kurmaya çalışıyor. Hatta bunun bir açıklaması olamaz yani bu saygısızlık terbiyesizlikten öteye gitmez. Elimden geleni yapacagım eğer tanıdığımız veya oyuncularımızdan biri ise Sunucudan tamamen uzaklastıracagımdır..
size de göz atmayı düşünüyordum Silmaril'de oynuyorum ama daha kolay daha hızlı birşeyler yapabileceğim bir sunucuya bakacaktım fakat daha sonra silmarilde Drake isimli hesabın yaptıklarını alcor ve empire'da da görünce vazgeçtim.

Aynı nickle tüm sunucu forumlarına aynı yazı resim ve başlık konuyor. Böyle bir olaya karışan sunucu önce kendini ispatlamalı...
Tabikide seçim sizin.Silmaril uo ya ve alcor uo ya gerekli şeyleri söyledik. Şahsen ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm ama dediğim gibi yukarıdada acıkladım zaten bunu yapan insanın bizimle bir alakası yoktur olamaz olmamalıda. Böyle şeyler ayıptır emek hırsızlığıdır. Bu sunucuları açmak icin gecemizi gündüzümüze verip ve actıktan sonrada zamanımızı ayırıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve böyle insanlar kalkıp bizim adımıza saçma sapan şeyler yapıyorlar.Sunucumuza yapılan emeği forumlarımıza girip dialoglarımızdan tutun craftlar için yaptığımız şeyler ortadadır. Kendimizi zamanla inş kanıtlayacağız. Teşekkurler yorumunuz için. iyi geceler.
sunucunuz hayırlı olsun.

düzenlenmiştir.

Bu konu lacrimas tarafından düzenlendi(2015-03-07 05:00, 9 yıl önce)
Teşekkur ederiz. Sizede hayırlı olsun.

Bu konu OranTez tarafından düzenlendi(2015-03-07 05:04, 9 yıl önce)
Başarılar dilerim
Saphyr : Başarılar dilerim

Teşekkurler.
Başarılar.
Sistemleri kontrol etmek için lütfen forumlarımızı ziyaret ediniz.
www.ergasiauo.com/forum
Yeni Sitemiz güncellenmiştir ve aktif durumdadır.
başarılar
Herkese merhabalar öncelikle bir ayımızı doldurmuş bulunmaktayız ve sunucumuzu resmileştirme üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir son rütuşlardan sonra sunucumuz resmi bir sunucu olucaktır yanımız olan herkese teşşekkür'ü borç bilirim.
20 nisan tarihinden itibaren skill dummyler kalkıcaktır sunucudan.
Ph ler belirli oranlarda yavas, yavas düşüşe geçilicektir.
Craft city kaldırmakla kaldırmamak arasında playerlar'a oylama sunulucaktır.
Sunucumuza run uo da kullanılan orjinal binekler çoğu kişinin tabiriyle 3 d binekler eklenmiştir ve ilerleyen zamanlarda aktif edilicektir.
3 d bineklerin hepsinin kendine özgü bir özelliği olucaktır misal Beetle nin 1000 kg yük taşıyabilmesi gibi veya polar bear a sadece tamer karakterlerin binebilmesi şeklinde.
İlerleyen zamanlarda siz arkadaşlarımızın sıkılmaması keyif alabilmesi için farklı şekilde değişiklikler yenilikler gelicektir.
Şunu unutmayalım biz sadece oyuncu olsun oynasın şeklinde acmadık bu sunucuyu çalışan adamında belirli sürelerde birşeyleri elde edebiliceğini ve tabikide ne aşırı zorlanıcağını nede çok basit birşeyler elde ediceğide söylenemez. Bildiğimiz üzere herkes stres atmak kafa dağıtmak için girer fakat tam tersi olur sinirlenir küfür eder tahrik eder çıkar.
Amacımız küfürsüz ve sunucunun ismininde olduğu gibi emek verilen ve verilen emeğin karşılığını alabiliceğiniz bir sunucu olması bu yüzdende sunucuyu resmileştiriyoruz hepinize teşekkür ederiz yanımızda olanada olmayanada.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.