Aiakos : hahaha helal sana esnecy
ben diyorum sana o biletler neden öyle düzgün şekilde üst üste :)



şuna cevap alabilir miyim sonra ne yaparsan yap :D
Belki eli kayıp dupe gelmişti ama tabi ki bunlar istem dışı olan şeyler :)
üst üste koydugun için olabilirmi? ki biletler dupeli olsa bile nolucak? bankada item varmı yada charda? vendordan aldıgın nightmare yi saymassak?
Herkez birilerin acıgını kovalamak peşindesiniz ancak sizin gibi adamlar ultima onlineyi türkiyede bitiriyor.

Başkada yorum yapmıyorum bukadar.
Nelph : üst üste koydugun için olabilirmi? ki biletler dupeli olsa bile nolucak? bankada item varmı yada charda? vendordan aldıgın nightmare yi saymassak?
Herkez birilerin acıgını kovalamak peşindesiniz ancak sizin gibi adamlar ultima onlineyi türkiyede bitiriyor.

Başkada yorum yapmıyorum bukadar.

Affedersinde sen şu lafından sonra " sizin gibi adamlar ultima onlineyi türkiyede bitiriyor. " adam olmadığını göstermiş oldun neyse bu konu hakkında başka yorum yapmıycam hakkıyla işini yapana saygım her zaman sonsuz ancak bir iken kendini iki gösterenlere tahammulum yok
Cidden yazık ya :D Gerçekten karne parası harçlıgı ile açılmış bir server.
Expert
34.0001
Pvp serverında edit yapsa ne olur yapmasa ne olur, boşu boşuna tartışıyorsunuz. kasarak 2-3 saatte alınan mareyi kendine charına vermiş diyorsunuz, ee yani :) zaten kendisi bir şey yapmıyor, bilgisayarı macroya bırakıyor 3 saat sonra gelip taşa tıklıyor. Bunda bir emek yok. Açığa çıkması can sıkıcı tabi.
Bazen ne söylediğinizi bilmiyorsunuz böyle seviyesiz tartışmalardan çok sıkıldım. Konunun devamı gelirse gerekli işlemleri hem kullanıcı hemde başlık için yaparım, baştan söylüyorum çocuk oyuncağına çevirdiniz.

//Nelph üslubuna dikkat etmediğin ve küfürlü kelimeler kullandığın için -2 uyarı aldın. (Burası sizin diğer forumlarda rahatça küfürlü veya argo konuşabileceğiniz bir platform değil. Yaşı küçük arkadaşlarımız var, sizin yaşınızı bilmem ama forum kullarına göz atın)
//Esnecy üslubuna dikkat etmediğin ve argo kelimeler kullandığın için -1 uyarı aldın. (Uyarı sayın -3 olduğu için siteden 2 gün uzaklaştırıldın umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.