Redbull Demısınkı Binekle Girmek Yasak Shrink Acıyosun Ama Nasıl Oluyor O is
2-Server 1 sene oldu acılanı suana kadar tek benim binege kıll cekıldı?
3-Demısınkı Binege Ben Kıll Cektım Orda Yazıyor Saten Lafı Cevirme.
4-Nephl Bana Kullandıgı Kelımeleri Gostersem Neden Argo Kullandımı Gorursun
5-Pc Format Atmıs Dayım Fotolar Gıtmıs Yat Kalk Onlara Dua et.
6-Yas Ne Alaka Buyuk Olunca Adammı Olunuyor?
7-Ben Size Sebebsiz Yere Niye İftira Atıyım Karsı Kısıden Tepkı Gorursen Olacagı O Olayı Bana Yansıtma
8-Dolandırma Olayını Acıkladı Dıyorsun O zaman Adam Hala Niye Kaldırmamıs Onu Adamla Konustum Ben?
9-Senin Neyin Ne Oldunu Herkez Biliyor Bosuna Kasma Kendını.!
Niye tartışıyorsunuz ki bu konuda

Alan memnun veren memnun siz işinize bakın ister edit olsun ister olmasın. Player hala oynuyor mu ? O zaman seviliyor demektir.

Edit olmadığı yalanına da gerek yok ayrıca edit yapıldığını ve edit charları herkes biliyor. Adamlar video çekip show yapıyorlar ( 1 trilyon market parası ile )

Ayrıca durmadan hacklenen bir sunucu. Beni üzen tarafı güvenen oyuncularınıza zarar veriyor daha 5 gün önce gene account dosyalarınız piyasada dolaşıyordu ve aldığım duyulara göre bir çok hesap heba oldu.

Başarılar bol oyuncular dilemek düşer bize...

Saygılarımla;
DelinQuen Haklısın Kardeşim Neyin Ne Oldunu Biliyor Mıllet O Oyuna Sizce Para Verirmi?Neyse Hersey Ortada Kım Kımın Ne Oldunu Bılıyor Konuyu Uzatmaya Gerek Yok Arkadaş Hatasını Hala Anlamadı.
@DelinQuen
elimizden geldiği kadar ugrasıyoruz gerekli seyleri yaptık sikayetlerde edildi o konular eskide kaldı . Video olayınada acıklık getirdik biz.

@blankaa
Yok dayım sildi öyle yaptı böyle yaptılarla b.k atmana değmez :) Az önce attıgın pagenin resmini attırma bana foruma :) Gel orta yol bulalım kerem silecem forumdaki yazılarımı diye pageyi ben attım değilmi ? :)
Mılletın Forumunu Kılletmeye Gerek Yok 1000000000 Edıt PHOTO-VİDEOS VAR BEN KONUYU KAPATMAYA CALISIYORUM NE HALINIZ VARSA GORUN ATSANA O ETTIGIM KUFURN FOTOGRAFINI BOS YERE KONUYU KIRLETIYORSUN AT BIDA YORUM ATMICAM ?
S.....t....r git dedim ? :) anana bacınamı kfur ettim? Beni tehtit ederken ne dicektim sana ? :) ben saklamam dediğim seyin her zaman arkasındayım dostum :)

Konu ..
Gönderen Blankaa
Alıcı redbull*
Tarih 08-08-2012 17:28
Bak Adam Gıbı Konusuyorum Charlarımı Accanmı Acmıcanmı O itemlerin tek tek iadesini verceksin vermessen u-s flnda kalmıcak sen merak etme.
BU Adam Suphe Edıyorum Kendısı Argo Kelemeyı Kullanıyor Banlıyor Zeytınyagı Gıbı Uste Cıkıyor Adama Kapa Cenenı Dıyorum Konustukca Batıyorsun Fazla Urasma İstersen Gunaha Gırmek Istemıyorum Niyetlı Niyetlı Sen Haklısın Uzatma Konuyu Ugrasamıcam Cunku Senle Yarınkı Yamada Degısıklıklerı Gorursun Dahada Mesaj Falan Atma.!



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.