CameL : Yazık, gerçekten çok yazık.. sizler bide sunucu yönetiyordunuz değil mi? :con ;(
Başarılar dilerim ExEn
drceza :CameL : Yazık, gerçekten çok yazık.. sizler bide sunucu yönetiyordunuz değil mi? :con ;(
Başarılar dilerim ExEn
Noldu la yıl 2016 sunucu yönetsek ne olur yönetmesek ne olur adam olsaydı ugrasmasaydı benimle baştan beri uyardım kendileri kaşındı bu zamana kadar. Ha bu arada sitenizi açmaya da korkuyorsunuz artık:D
The_Nos :drceza :CameL : Yazık, gerçekten çok yazık.. sizler bide sunucu yönetiyordunuz değil mi? :con ;(
Başarılar dilerim ExEn
Noldu la yıl 2016 sunucu yönetsek ne olur yönetmesek ne olur adam olsaydı ugrasmasaydı benimle baştan beri uyardım kendileri kaşındı bu zamana kadar. Ha bu arada sitenizi açmaya da korkuyorsunuz artık:D
Hayır biz kimseden korkmayız hele senin gibi lamerlerden asla birazdan konuna geçicem..
drceza :The_Nos :drceza :CameL : Yazık, gerçekten çok yazık.. sizler bide sunucu yönetiyordunuz değil mi? :con ;(
Başarılar dilerim ExEn
Hayır biz kimseden korkmayız hele senin gibi lamerlerden asla birazdan konuna geçicem..
ahahahaha yapma cocuk değilsindaha ne yapıyım söyle
The_Nos :drceza : bi şey a.. yapmadıgım kaldı onuda yapıcam merak etme
Hoşt .... botlarla başarılar sana kapatıp gideceksin yakında biz burdayız.. o küfürleri monte edicem sana..
drceza :The_Nos :drceza : bi şey a.. yapmadıgım kaldı onuda yapıcam merak etme
Hoşt .... botlarla başarılar sana kapatıp gideceksin yakında biz burdayız.. o küfürleri monte edicem sana..
hahaha senin gibi tipleri çok gördüm nerodan kovulan tipe bakdefol cocuğunla ilgilen biraz asosyal herif