drceza : Ney ney ney hile sistemi sana mı ait :D la bi deget la bi deget la kendi ellerimle yazmasam şu kamile inanıcam :D
Abim hile sistemi nasıl sana ait? Neyine güvenerek hile olup olmadığını görüyorsun :D Ulan ne kadar aptal çıktın ya :D
Daha dükü boksun ne zaman çıktın belli değil yüzüne tükürsem yarabbi şükür diceksin salak herif ya :D

Ulan a.... s.... daha ne yapıyım ha söyle daha ne yapıyım :) Boş boş konusucagına git siteni açmaya çalış

Mustafa küfür etme bi ağzımı açarsam kıçının üzerine oturamazsın terbiyesiz herif...
ahahaha ağlama lan tamam tamam :D öğreniceksin adamlığı
drceza : ahahaha ağlama lan tamam tamam :D öğreniceksin adamlığı

Ağlayan kendi payına şerefsizdir küfür etme adam ol adam gibi düşman ol ...
la seni düşman yere sayan kim :D beter oldun hala konuşuyorsun :D
drceza : la seni düşman yere sayan kim :D beter oldun hala konuşuyorsun :D

Hadi birader hadi git uyu bu gecede bişi yapamadın :) mermi bitti..
The_Nos :
drceza : la seni düşman yere sayan kim :D beter oldun hala konuşuyorsun :D

Hadi birader hadi git uyu bu gecede bişi yapamadın :) mermi bitti..

En son bunu dediğinde connectör güncelleme sunucunda login.cfg değiştirip playerlarını başka sunucuya soktuydum :D :D
drceza :
The_Nos :
drceza : la seni düşman yere sayan kim :D beter oldun hala konuşuyorsun :D

Hadi birader hadi git uyu bu gecede bişi yapamadın :) mermi bitti..

En son bunu dediğinde connectör güncelleme sunucunda login.cfg değiştirip playerlarını başka sunucuya soktuydum :D :D

Hadi mustafa git sahilde kumdan kale yap ben senin yıkabileceğin bir adam değilim daha çok çalışman lazım yaltakçılarınla beraber...
ahahhaa ya varya nasıl bir kamilsin sen ya :D bitiyorum ulan ana. s... daha napayım ya :D ağlıyor hala :D
Drceza mustafa git ruh sinir hastalıklarına gözük ilk önce,2 d ultima online kafaya çok takmışsın sen hile sistemi yapsan ne olacak connector hile çalışıyor zaten,Sendeki oyuncuların 100 % 100 hile kullanıyor zaten,İşine geneli banlarsın işine gelmeyeni banlayamazsin aile olanları yani banlayamazsın,Kahbe bizanslar guildi,Heodon bunlar hile kullanan kişiler ve bende banlandılar uzun süredir girmiyorlar.İlk önce bunları banla :)

Girip baktımda hile kullanmadım diyede bana not atmışsın oysaki kullandım :)

Yani kısacası o hile sistemi sadece görüntü başka bişi değil,Ailesi olan oyuncuyu banlayamazsın,Birde cok abartma istatistiği millet belli ediyor kendisini serverda 60 var diyorsun etrafada kimse yok etraf durgun,Sende sabah akşam 60 oyuncu var lo bu adamlar hiçmi sosyal hayatları yok..
NeroPvp-Genco : Drceza mustafa git ruh sinir hastalıklarına gözük ilk önce,2 d ultima online kafaya çok takmışsın sen hile sistemi yapsan ne olacak connector hile çalışıyor zaten,Sendeki oyuncuların 100 % 100 hile kullanıyor zaten,İşine geneli banlarsın işine gelmeyeni banlayamazsin aile olanları yani banlayamazsın,Kahbe bizanslar guildi,Heodon bunlar hile kullanan kişiler ve bende banlandılar uzun süredir girmiyorlar.İlk önce bunları banla :)

Girip baktımda hile kullanmadım diyede bana not atmışsın oysaki kullandım :)

Yani kısacası o hile sistemi sadece görüntü başka bişi değil,Ailesi olan oyuncuyu banlayamazsın,Birde cok abartma istatistiği millet belli ediyor kendisini serverda 60 var diyorsun etrafada kimse yok etraf durgun,Sende sabah akşam 60 oyuncu var lo bu adamlar hiçmi sosyal hayatları yok..

Senin o sülaleni sikerim amınakodumun kürtü. Daha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun konuşmayı bilmiyorsun, konuşmayı bile burda bizden öğrendin gelmişin sik yarıştırıyorsun göt herif. Hayırdır lan bu zamana kadar çok siktim herhalde o ananı çıldırıyorsun kıskanıyorsun.

Benim banladığım adamlarla serverında player var senin bunu unutma, bu arada benim hiç birşey sikimde olmaz ben banlar geçerim götü yiyen açar.

Bu arada hile açtım falan diyorsun ya ulan gerizekalı ver nickini bana hani bu kadar delikanlısın ya https://bilgi.eva.gen.tr/hileliler.php al ver bana nickini seni şurada bir kez daha göt ediyim aptal herif. Yok hile açmışta yok o çalışmıyormuşta ulan anasını siktimin gerizekalısı siktir git .neroin - .nerobin komutlarıyla serverında ki herkes inbinci bunu bilmeyen yok. Gir birazda player gör action gör kendini bi sik zanneden aptal herif. 2 if sorgusu öğrenmiş adam sanıyor lavuk kendini.

Sen bekle, httppost dalgasını ayarlıyım ondan sonra sen yapıcaklarımı gör. Ben değil oyuncular anlık kontrol edicek o hile listesini.
Neyse siktir git o 30 liralık poyrazbilisim vds'inin ramini arttırda biraz save süren düşşün aptal herif.
Mustafa çıldırdı........

Evet İllagel programdan dolayı banladığım insanlar senin şuan sunucunda zaten,Saydıgım guild ve kişiler speed ve özel programlardan dolayı banladığım kişilerdir.He ayrıca poyraz sor kaç para ödediğimi sana söyler o G - Defender isimli connectorcumuz şuan xxx pvp serverinda deniyorlar eğer herhangi bir sorun çıkmazsa bizde değiştireceğiz böylelikle hilesiz bir sunucu olacağız yani kısaca sen kendin fixlemeyi öğren biraz ayrıca sen action demişsin senin o sunucudaki botlu sabit playerlarinla benim sunucumda action atan playerlarla arada dağ kadar fark var,Sunucuda gece gündüz 60 player istatistiği gösteriyorsun,Ayrıca küfür sahibine yakışır senin canını çok yaktım ve yakacağım şuan işlerimden dolayı fazla ilgilenemedim artık yine ilgilenmeye başladım,Sen git ilk önce illagel kullanan insanları bul sonra bana burada laf anlat bak ben sunucuna girip speed, özel programlar kullanıp sürekli etrafı dağıtıp cıkıyorum,Ayrıca ip değişitiriyorum,Hadi bul da gör :) Şuan senin futbol zamanın gelince o sunucunda speed ve in bin mahkumları yapıcam :) zamanla bunları sunucumda sacma sapan yorumlar atan sensin dediiğim gibi şuraya not al senin şuan vaktin var şu futbolların başlasın sunucunda 3 saat arayla girip speed basıp cıkıcam :D bak bakalım kontrol edebilicenmi,Seninle oynacağım.

Sadece zamanını bekliyorum,Mustafa dediğim gibi beni bul cok adam kesiyom ya zevkli oluyor.Gerçi kestiğim adamlar genelde hep edit,in binler desen geziyor,Senin gibi millete parayla satmıyorum herkeze actım geçiçi olarak mucks.

Mustafa Sen speed servers in a cloth doll football starts with you with you for me , you use special illagel progamme and you will see how all of you will come ozaman single PvP Nero wrote it in here .


One day I'll be the king of all .
I can't discuss with you,cause i never shout at children :)

I'm sure you will translate it again.

Ayrıca translate'den güzel çevirmişin ayrıca Türkçe de ozaman diye bir kelime olmadığı için transfer çevirememiş ve pvp nero nedir :)
Benimle s** yarıstırma ilk okul terk herifsin unutma yabancı dil mezunuyum ben ;)

Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2016-07-10 20:50, 7 yıl önce)
Yabancı dil mezunu olsan ne olur iki scrptsel bi araya getiremiyörsun milletin scp çalıp ben yazdım diyorsun...git hadi babalarına söylede sana zam versinler ahaha kredinin ödersin,Fazla uzatma Nos beyin konusunu kirletme,Adamı çekemiyorsun bunuda anladık zaten.Beni bul hile kullandığımı anla bak ben hile kullaniyom speed ve diğer illagel programları acıyorum connectorunda ara bul beni, Sen git ilk önce ruh ve sinir hastalıkları git gözük,Sen git ilk önce büyüklerine saygılı olmayı öğren asker kaçağı :)

Bu konu NeroPvp-Genco tarafından düzenlendi(2016-07-10 21:46, 7 yıl önce)
NeroPvp-Genco : Yabancı dil mezunu olsan ne olur iki scrptsel bi araya getiremiyörsun milletin scp çalıp ben yazdım diyorsun...git hadi babalarına söylede sana zam versinler ahaha kredinin ödersin,Fazla uzatma Nos beyin konusunu kirletme,Adamı çekemiyorsun bunuda anladık zaten.Beni bul hile kullandığımı anla bak ben hile kullaniyom speed ve diğer illagel programları acıyorum connectorunda ara bul beni, Sen git ilk önce ruh ve sinir hastalıkları git gözük,Sen git ilk önce büyüklerine saygılı olmayı öğren asker kaçağı :)

Paşam benim sana söylediğim lafları bana satma ;)
Ayrıca Türkçe konuşmasını bir ilk önce git bir öğren sonra google translate kullanırsın ;)
Ayrıca burda konuyu uzatan sensin biz sorunumuzu kendi aramızda hallettik canım ;)
Ha bu arada gencocum o övdüğün Kahpe Bizans guildi varya, bugun 15 tane adamını tek tek tüm accountlarını sildim :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.