Mustafa çıldırdı........
Evet İllagel programdan dolayı banladığım insanlar senin şuan sunucunda zaten,Saydıgım guild ve kişiler speed ve özel programlardan dolayı banladığım kişilerdir.He ayrıca poyraz sor kaç para ödediğimi sana söyler o G - Defender isimli connectorcumuz şuan xxx pvp serverinda deniyorlar eğer herhangi bir sorun çıkmazsa bizde değiştireceğiz böylelikle hilesiz bir sunucu olacağız yani kısaca sen kendin fixlemeyi öğren biraz ayrıca sen action demişsin senin o sunucudaki botlu sabit playerlarinla benim sunucumda action atan playerlarla arada dağ kadar fark var,Sunucuda gece gündüz 60 player istatistiği gösteriyorsun,Ayrıca küfür sahibine yakışır senin canını çok yaktım ve yakacağım şuan işlerimden dolayı fazla ilgilenemedim artık yine ilgilenmeye başladım,Sen git ilk önce illagel kullanan insanları bul sonra bana burada laf anlat bak ben sunucuna girip speed, özel programlar kullanıp sürekli etrafı dağıtıp cıkıyorum,Ayrıca ip değişitiriyorum,Hadi bul da gör

Şuan senin futbol zamanın gelince o sunucunda speed ve in bin mahkumları yapıcam

zamanla bunları sunucumda sacma sapan yorumlar atan sensin dediiğim gibi şuraya not al senin şuan vaktin var şu futbolların başlasın sunucunda 3 saat arayla girip speed basıp cıkıcam

bak bakalım kontrol edebilicenmi,Seninle oynacağım.
Sadece zamanını bekliyorum,Mustafa dediğim gibi beni bul cok adam kesiyom ya zevkli oluyor.Gerçi kestiğim adamlar genelde hep edit,in binler desen geziyor,Senin gibi millete parayla satmıyorum herkeze actım geçiçi olarak mucks.
Mustafa Sen speed servers in a cloth doll football starts with you with you for me , you use special illagel progamme and you will see how all of you will come ozaman single PvP Nero wrote it in here .
One day I'll be the king of all .