Sunucu Adı : Extreme Uo
Sunucu Sitesi : www.extremeuo.com
Sphere Version : 56B

Kayıt Sistemi : Sunucunun kayıt sistemi forumu ile aynıdır forumdan alınan account ( kullanıcı adı) aktif edildikten sonra, ilk savede aktif olur...

Sunucunun Amacı : Yüzlerce pvp shardın açılıp kapandığı günlerde eski ultimacılara hitap eden, bir çok sistemi eskiden kalan ancak yeni sistemlerle editsiz saygılı ve saygın olarak Ultima Online severlere hizmet etmektedir.

Makine Özellikleri ;
İntel Xeon CPU
E5310 @ 1.60GHz
1.60GHz, 1 GB RAM
80 GB HDD

Bazı Sistemler :
Ostard Egg Sistemi

Bu sistem tamer karakteri olmayan arkadaşlarımız için yapılmıştır. Hazine'den çıkan ostard egg'lerinizi kuluçka sayesinde evinize sabitleyerek kurabilirsiniz. Bu kurulumu bütün karakterler yapabilir.

Tame Stuck Sistemi

Bu sistemi kullanabilmek için 60.0 animal taming skilline sahip olmanız gerekmektedir. İşlevi ise tamer arkadaşlar 15 dakika bir stuck çekebilirler.

Rare Dye & Leather Dye Sistemi

Balron Npc'sinden çıkan Color Cristal'lere çift tıkladığınızda rare dye yapım menüsü karşınıza çıkacaktır. Bu sistem için carpenter skilline sahip olmanız gerekmektedir.

Hazine Sistemi

Hazine sistemi için denizden olta ile bulduğunuz s.o.s. bottle'ı kırdıkdan sonra çıkan Define Haritasina çift tıkladıgınızda size hazinenin nerede olduğu mesaj halinde gelecek ve o yere ekranınızdaki oklar yardımıyla ulaşabileceksiniz. Hazine olduğu yere geldiğinizde haritaya çift tıklamalısınız. Tıklamanızdan sonra çıkan yaratıkları öldürdükden sonra, hazine kasasından mükafatınızı alabilirsiniz..

Magic Robe Sistemi

Mage Karakterler için tasarlanmış bu robenin yapımı için 2 adet Dark Potion ( Npc: Dark Troll ) 1 adet diablo kalbi (Npc: Lord Diablo ) ve 48 adet Saint Derisi ( Npc: Saint Dragon) malzemeleri gerekmektedir ve tabikide bu robe için tailor yeteneğinizin 100.0 olması gerekmektedir.

Aile Sistemi

Aile Sistemi Staff Üyeleri tarafından kurulmaktadır.

Aile Reisi : 200k

Aile Uyesi : 100k

Not:Aileden ayrılmak isteyen kişiler .ailecikis yazmaları yeterlidir.

Bilet Sistemi

Skillerinizi kasarken kestiğiniz npc'lerin (Skeleton vs.) işe yarar bir hale getirebilmek için .bilet komutu ile bilet haline getirip daha sonra Bilet Stone'den alış veriş yapabilirsiniz.

Anti Edit Sistemi

Her staff'a ait ayrı bir logs klasörü bulunmaktadır...Bu loglarda çıkartılan itemler , kımıldatılan itemler , çantaya alınan itemler yer almaktadır...
Her staff'ın tek tek konuştuğu tüm kelimeler ap ayrı bir logs klasöründe kayıt edilmektedir..
Ayrıca hiçbir staff para (gold piece) , ( armoer veren setler vs. ) , ( Tüm weapon türlerini) çıkardığı ve çantaya alındığı anda silmektedir ve 1. sıradaki loglara ÖNEMLİ başlığı ile kayıt etmektedir.
Ayrıca goplayer , goname komutlarında npc'lere gidilmemektedir ve hiçbir ceset açılmamaktadır. Runebook kullanılmamaktadır ayrıca recall ve mark büyüleri kullanamamaktadır...
Bunların hepsi logslara kayıt edildiği gibi yetkili online staff'ta mesaj olarak geçmektedir...

Not: Speed test ve benzeri testlerin günümüzde pek yerininin olmadığını düşündüğüm için koymadım. Eskiden bağlantılar çok düşük olduğu için gerekliydi, ancak mantıklı olarak şu an gerek olduğunu düşünmüyorum. Haksızsın diyorsanız da koyarım..

Bu konu Lai tarafından düzenlendi(2011-04-01 22:12, 13 yıl önce)
Çok güzel bir tanıtım Lai, şunca zamandır tanıtımlara bakıyorum sadece seninkini okuyasım geldi ve iyikide okumuşum. Bencede speed test gerek olmadığını düşünüyorum. Başarılar diliyorum umarım düşündüğünüz yerlere gelirsiniz.
Extreme Uo'nun sanırım 7.kere açılışı olsa gerek başarılar.
Yok yanlışınız var 15 falan oldu.
Doğrudur.
@lai

Kardeşim sunucu tanıtımı yaparken keske resimler ekleseydin bide topic başlığını extrem uo pvp server vs gibi düzeltirsen iyi olur
Düzelteyim tabi ne demek. Yalnız pvp değil.
Resimler hala eklenmemiş, en yakın zamanda eklerseniz sevinirim.
Başarılar dilerim.
Sunucuda pek fazla etkinlik alanı vs güzel binalar falan yok. Bize Britain, Moonglow, Delucia gibi Sosaria'nın o güzel mimarileri yetiyor.. Mutluyuz huzurluyuz (:
Adept
4.3
Ben Speedtest istiyorum lütfen, Lai! :>

Tanitim hos ama en azindan bir resim olsun.

Basarilar. ;)
selam

Seni mi kıracam dostum, ekleyelim (:
Eskiden oynadığım başarılı bir server, tekrar açılması güzel anıları yaşamak hoş olacaktır diye düşünüyorum.
Başarılar.
Ben kasmaya başladım pek kimse yok gibi ama sıkıntıdan oynıcam :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.