Ultima Online Roleplay projesi.

HammerFall Roleplay

www.hammerfallrp.com


Öncelikle merhaba arkadaşlar. Proje henüz taze bir proje. Sunucu hakkında bilgi vermek gerekirse, safkan rol sunucusu olacak. Ortaçağda yaşadığınızı hissettirmeye çalışacağız elimizden geldiği kadar ve oyunun nimetlerinden sonuna kadar yararlanarak. Sunucuda "roleplay" en önemli kavram olacak. Sunucuda tek başınıza iken roleplay yapabileceksiniz. Ormanda gezerken, karşınıza yaralı bir avcı çıkıp sizden birşey isteyebilir, veya bir zindanda gezerken hapsolmuş bir adam sizi farklı yerlere götürebilir. Heran bir süprizle karşılaşacaksınız. Kabaca şuan şunu söyleyebilirim. Sunucuda stat taşları, basit gate'ler ve bunun gibi sayamayacağım şeyleri göremeyeceksiniz. Bir at alırken bile rol yapacaksınız. Şimdilik size sadece bunu söyleyebilirim. Yakın zamanda forum aktif olacak ve oradan güncellemeleri ve diğer şeyleri takip edebilir, sizde fikirlerinizi ar-ge altında bizimle paylaşabilirsiniz. İlginize teşekkürler..

Merak ettiklerinizi [email protected] adresinden mail atarak sorabilirsiniz.

HammerFall ekibi.

Bu konu HammerFall tarafından düzenlendi(2012-11-07 14:03, 11 yıl önce)
Başarılar.
Sen kimsin, kimlerdensin onu söyle bi' önce öyle yeni accountla olmaz :)
Fantastic Role Play hayranı olarak söylemeliyim ki, intro'ya ayıracağınız zamanı keşke şurada ki tanıtıma ayırsaydınız. Bu tip başlıkları ne yazik ki kitlemek zorundayım. Lütfen mesajınızı düzenleyip doğru biçimde bir tanıtım ve hikaye sunun. Role Play üzerine bir sunucu açıyorsanız mutlaka hikayeniz vardır. İlk mesaj düzenlenmediği takdirde üzülerek kitlemek durumundayım..
bi bakıyım dedim hammerfall.com a ses sistemleri sitesi gibi birşey .net diye bişey var aşşağıda da oda alman yada hollandalı bir grubun sitesi sanırım :)
Basic : bi bakıyım dedim hammerfall.com a ses sistemleri sitesi gibi birşey .net diye bişey var aşşağıda da oda alman yada hollandalı bir grubun sitesi sanırım :)


Yanlış girdiniz sanırım.

"www.hammerfallrp.com"
başarılar keşke daha iyi tanıtım kasabilseymişsiniz.
Bu Sitedeki Videoyu Hangi Programla Yapıyorsunuz ??
Xantier : başarılar keşke daha iyi tanıtım kasabilseymişsiniz.


Xantier,

Yorumunuz için teşekkür ederiz. Şuan proje daha oldukça taze. Yakın zaman içinde forumumuz aktif olacak ve oradan güncellemeleri vesaire takip edebileceksiniz. Sunucunun şekli ortaya çıkmaya başladığında sistemlerle vesaire daha detaylı bir tanıtım yapılacak. Bu konu projenin başladığına dair bir haber niteliği taşıyor sadece.

Diğer yorum yapanlarada teşekkürler.

HammerFall ekibi.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.