-

Bu konu vincent41 tarafından düzenlendi(2012-08-28 17:40, 11 yıl önce)
Umarım istediğiniz yer'e gelirsiniz, başarılar.

Not: Siteniz görsel olarak başarılı.
Teşekkür ederim.
başarılar
Başarılar
Siteniz ile forumunuz birbirinden çok alakasız,siteniz geniş ekranlarda saçma sapan arka planlara sebep oluyor,world buildiniz çok düz ve göze kötü geliyor,sistemleriniz toplama,tüm dialoglar ayrı telden çalıyor bu da ortaya kötü görüntü çıkartıyor.

Not : INC in anlamını biliyormusunuz?
Öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ederim.Forum teması olarak sitemize en uygun olarak bunu gördük.Dialoglarda haklısınız aceleye geldi Open Betadayız şuan Open Betadan sonra yeni dialoglar aktif hale gelecektir.

Notunuza gelecek olursak Inc. anonim anlamında kullanılır ingilizce terimidir ''incorporated'' kısaltmasıdır.Topluma mal olmuş demektir.
Expert
34.0001
INC iş ingilizcesinde "Incorporated Company" yani "Anonim Şirketi" anlamına gelir.Türkçede karşılığı "AŞ" dir. Anonim şirketi ise; Ticari bir işletmeyi bir ticaret ünvanı altında işletmek amacıyla kurulan, sermayesi belirli ve paylara bölünmüş olan ve borçlarından dolayı yalnız mal varlığı ile sorumlu bulunan şirket türüdür.

Zar alanını sevdim ben, başarılar.
Web sitemizin tasarımı değiştirilmiştir.
Başarılar .
acc sayısı 46 online 1 başarılar
Site tasarımını beğendim.Ne yalan söyliyim server'a girme gereği bile duymadım.Sistemler her server ile aynı, değişik ilgi çekici hiçbirşey yok.Aynı yemeği pişirip önümüze koyuyorsunuz.Başarılar.
Şuan Open Betadayız bu süreç bittikten sonra yenilikleri göreceksiniz.Öncellikce sunucuda oluşabilecek sorunları halletmeye çalışıyoruz.Bunlar bittikten sonra daha rahatlıkla sistemlerle ilgileneceğiz.
Hayırlısı.Bunlarla sınırlı kalacağınızı tahmin etmiyorum zaten.Uo da hep bu nicki mi kullandın hiç yabancı gelmiyor cünkü : D
Evet hep bu nicki kullandım.Player ve Staff olarak.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.